Sizce piyasanın en iyi telefonu hangisi?

ANKET

• İphone 5s

Kullanılan: 58 24.0%
  • Samsung Galaxy Note 3

Kullanılan: 62 25.6%
  • HTC one

Kullanılan: 28 11.6%
  • Sony Xperia z1

Kullanılan: 40 16.5%
  • LG G2

Kullanılan: 54 22.3%

• Kullanılan toplam oy
    242

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1 yıl mı? az dedin aslında. ben s2 telefonumu 35 ay kullandım. anakartı yanmasaydı hala kullanırdım. o kadar program vs kullanıp durdum. ne snapdragondu ne de kamerası 16, 20 mp idi. yetiyordu. zaten telefon yani bu.

Çekmecemde baba yadigarı n73 duruyor arkadaki kamera kapağı pert olmuş durumda orta tuş sürekli oynuyor ama hâla sapasağlam

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Nereye götürüyor peki bu telefonlar? :P bende Galaxy S var 4 yıllık, hala çalışıyor CM sağolsun. O da götürüyor. :)

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
NX503A Antutu benchmark testinde 1. 52 bin puanla zte mate yani 350 dolar çinde 2.5 milyon on sipariş aldi

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
NX503A Antutu benchmark testinde 1. 52 bin puanla zte mate yani 350 dolar çinde 2.5 milyon on sipariş aldi
nasıl o kadar puan almış? var mı telefon linki?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu telefonsa nasıl almış o kadar acaba?

http://www.aliexpress.com/item/Original-ZTE-Nubia-Z5S-3G-Quad-Core-Smartphone-MSM8974-2-3GHz-Android-4-2-5-FHD/1504941139.html#magnet-ads

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
bencede alamaz bu normal s800 nasıl 52000 alcak ac versiyonu 36000 zor alıyor.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ahudevan.jpg
. Nasil yaptiysa

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
yok kardeşim yalan hiledr ya note 3 40000 almş baksana

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hepsi de şu an ki en iyi telefonlar ihtiyaçlara göre karar verilmeli ama aralarından htc one biraz eski kaldı rakiplerine göre bu 4ü arasında seçim yapılacaksa lg g2 f/p ürünü note 3 tam iş telefonu ve aynı zamanda oyun xperia ses kalite su geçirmemezliği olsun iphone 5s uygulama marketi hepsinin ayrı özelliği var hepsi de şu an çok iyi ama almak için düşünülüyorsa telefon değiştirmek için en saçma zaman bu ay sonu ne canavarlar tanıtılacak :)

Reaksiyon puanı
16,128
teknik olarak kullanım ve uzun ömür bakımından ikinci el değeri bakımından iphone en iyisi olabilir hemen apple fanı demeyin apple ürünü bişey yok bende gözlemlerim sonucu bu sonuca vardım biri s3 satıyor 750lira diyor o iphone5 olsaydı kaç TL olurdu?

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pek iphone taraftarı değilim heleki fiyatı malumken ama iphone da iphone dur :D yani

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
teknik olarak kullanım ve uzun ömür bakımından ikinci el değeri bakımından iphone en iyisi olabilir hemen apple fanı demeyin apple ürünü bişey yok bende gözlemlerim sonucu bu sonuca vardım biri s3 satıyor 750lira diyor o iphone5 olsaydı kaç TL olurdu?

Doğru hemen elinden çıkarırsın fiyatıda iyi olur ama sırf bunuda düşünmemek lazım mesela ben ne 2. El telefon aldım nede sattım. Siz gönlünüzden hangi cihaz geçiyorsa onu alın.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
İPhone 5S ve Xperia Z1

Yekta Fırtına

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu çok genel geçer bir soru. Burda insanlar birbirine girer kıyamet kopar gene de bunun sonucu bulunamaz. Kağıt üstündeki yazan donanım detayları da bu konu hakkında hiçbir şekilde açıklayıcı değildir.

Kendimden örnek verecek olursam Mac kullanıyorum iPad kullanıyorum pek tabii ki ekosistemi %100 kullanabilmek için iPhone 5S tercih ettim sırf ekosistemde değil ben Apple ürünlerini severek kullanıyorum.Ekran boyutunun ufaklığı dışında da hiç bir eksisini görmedim. iPhone'umdan indirdiğim müziğim iPad ve Mac'imde otomatik olarak yükleniyor fotoğraflar notlar aklınıza gelebilecek herşeyde durum böyle.

Fakat XPeria Z1 ve özellikle fiyat performansa döndüğünde olay LG G2'de inanılmaz saygı duyduğum telefonlar. Şu an piyasada cidden iyi ki var dediğim 4 tane cep telefonu var bunlar HTC One, LG G2, XPeria Z1 ve General Mobile Discovery.

En az sevmediğim telefonlarda genelde Samsung oluyor. Nedenlerini açıklamak gerekirse.
1) Sen General Mobile Discovery malzeme kalitesinde telefonlara 1800-2000 Tl arası fiyat biçersen bu biraz ne kaptıysam kardır.
2) Android'i inatla hantal touchwiz arayüzünle donanım sömürüsü haline getirirsen ve bunu matahmış gibi översen ben pek tabii ki sevmem.
3) Kullandığın Kameraların istediği kadar 13 MP olsun sen adam akılı sensör ve lens koymazsan gece gren patlatırsa o alet bu yüzden de sevmem.
4) Bu sonuncusu da en sevmediğim yanı telefonu sadece ve sadece kağıt üstünde göz boyamak amacıyla 8 çekirdek yaparsan , 3gb ram kullanırsan ama daha rehber ve ffotoğraf galerisi 2 saniyede açılırsa bunu da sevmem ve sabaha kadar söylenmeye hakkım vardır.
5) 8 ay yazılımsal destek nedir yazıktır yahu.

Sonuçta Samsung'a ne kadar giydirsem de LG, HTC, Sony, Samsung gibi firmalar piyasada iyi ki varlar ve rekabet ortamı var ama bunlar arasında Apple'dan sonra en sevdiğim firma HTC sonrasında ise Sony'dir. Hala da kendi kendime sorarım mantıklı cevap bulamam HTC, Sony dururken neden herkes Samsung alır?

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu çok genel geçer bir soru. Burda insanlar birbirine girer kıyamet kopar gene de bunun sonucu bulunamaz. Kağıt üstündeki yazan donanım detayları da bu konu hakkında hiçbir şekilde açıklayıcı değildir.

Kendimden örnek verecek olursam Mac kullanıyorum iPad kullanıyorum pek tabii ki ekosistemi %100 kullanabilmek için iPhone 5S tercih ettim sırf ekosistemde değil ben Apple ürünlerini severek kullanıyorum.Ekran boyutunun ufaklığı dışında da hiç bir eksisini görmedim. iPhone'umdan indirdiğim müziğim iPad ve Mac'imde otomatik olarak yükleniyor fotoğraflar notlar aklınıza gelebilecek herşeyde durum böyle.

Fakat XPeria Z1 ve özellikle fiyat performansa döndüğünde olay LG G2'de inanılmaz saygı duyduğum telefonlar. Şu an piyasada cidden iyi ki var dediğim 4 tane cep telefonu var bunlar HTC One, LG G2, XPeria Z1 ve General Mobile Discovery.

En az sevmediğim telefonlarda genelde Samsung oluyor. Nedenlerini açıklamak gerekirse.
1) Sen General Mobile Discovery malzeme kalitesinde telefonlara 1800-2000 Tl arası fiyat biçersen bu biraz ne kaptıysam kardır.
2) Android'i inatla hantal touchwiz arayüzünle donanım sömürüsü haline getirirsen ve bunu matahmış gibi översen ben pek tabii ki sevmem.
3) Kullandığın Kameraların istediği kadar 13 MP olsun sen adam akılı sensör ve lens koymazsan gece gren patlatırsa o alet bu yüzden de sevmem.
4) Bu sonuncusu da en sevmediğim yanı telefonu sadece ve sadece kağıt üstünde göz boyamak amacıyla 8 çekirdek yaparsan , 3gb ram kullanırsan ama daha rehber ve ffotoğraf galerisi 2 saniyede açılırsa bunu da sevmem ve sabaha kadar söylenmeye hakkım vardır.
5) 8 ay yazılımsal destek nedir yazıktır yahu.

Sonuçta Samsung'a ne kadar giydirsem de LG, HTC, Sony, Samsung gibi firmalar piyasada iyi ki varlar ve rekabet ortamı var ama bunlar arasında Apple'dan sonra en sevdiğim firma HTC sonrasında ise Sony'dir. Hala da kendi kendime sorarım mantıklı cevap bulamam HTC, Sony dururken neden herkes Samsung alır?

Bu adam Çok haklı

Reaksiyon puanı
16,128
rehberin 2 saniyede acilmasi kotu degil ki bence normal ch@t527 hizli aciyorda sanki cok farkli...
rehberin acilis hizini degil program acilisi kullanilabilirligi daha onemli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonum hepsini öper.. Çünkü benim telefonum sadece telefon.. Oyun oynamıyorum.. İnternete girmiyorum. Akıllıda değil.. Millet Not3 demiş.. Geçenlerde uzun telefon görüşmesi yapıyoruz not 3'ü olan arkadaş şarja sokacak yer arıyordu.. Sabahtan akşama kadar video izlesen nolacak hayatı kaçırıyosun beynin hep telefonunda.. Daha iyisi çıktığında telefonundan soğursun.. Bende öyle bir durum yok allaha şükür.. Telefon yere düşsede sorun değil çelik kasalı markasının önemide yok.. sabahtan akşama kadar konuşuyorum.. şarjın yarısı kalıyor.. Prizlere bağımlı bir telefon değil anlayacağınız.. Ayrıca her türlü şarj girişi var.. istediğim yerde şarj edebiliyorum.. Yani anlayacağınız telefon dediğin sadece konuşturur.. Diğer özellikleri kullanmak istiyorsanız gidin tablet alın..

Reaksiyon puanı
16,128
Benim telefonum hepsini öper.. Çünkü benim telefonum sadece telefon.. Oyun oynamıyorum.. İnternete girmiyorum. Akıllıda değil.. Millet Not3 demiş.. Geçenlerde uzun telefon görüşmesi yapıyoruz not 3'ü olan arkadaş şarja sokacak yer arıyordu.. Sabahtan akşama kadar video izlesen nolacak hayatı kaçırıyosun beynin hep telefonunda.. Daha iyisi çıktığında telefonundan soğursun.. Bende öyle bir durum yok allaha şükür.. Telefon yere düşsede sorun değil çelik kasalı markasının önemide yok.. sabahtan akşama kadar konuşuyorum.. şarjın yarısı kalıyor.. Prizlere bağımlı bir telefon değil anlayacağınız.. Ayrıca her türlü şarj girişi var.. istediğim yerde şarj edebiliyorum.. Yani anlayacağınız telefon dediğin sadece konuşturur.. Diğer özellikleri kullanmak istiyorsanız gidin tablet alın..
resmini koy marka,modeli yaz işkembeden sallama.

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Özelliklere göre Note 3 ama kalitede ve stabilitede iPhone 5s derim. 2 defa note 3 aldım ikisinde de kasa açıklığı çıktı iade ettim. Elimde çin malı gibi duruyordu. İyi ki kasa açıklığı çıkmış ve ben iade edip iPhone 5S almışım. Bundan sonra telefonda da tablette de hatta bilgisayarda da Apple'dan şaşmam. Adamlar kalite üretiyor hem donanim hem de yazılım olarak.