LG G2 Kullanıcıları Kulübü

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostlar bu harici şarj zımbırtıları varya onlar için ne diyorusunuz? Bataryayı öldürüryor diyolar, olumsuz etkileri çok diyenler var

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Qw kılıf kalın geliyorsa silikon kılıf daha kalın gelir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ahahah güldürme beni g2 3000mah s4 2600 ki g2 nin teknolojisi daha iyi pil konusunda daha az enerji harcıyor bunu teknolojiden anlamayan bile farkeder

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İşte bu benim kılıf. Oldukça sağlamdır ve telefonu fazla kabalaştırmıyor. Kalınlığını da biraz göstermeye çalıştım. Ama sakın bu renk almayın, gördüğünüz gibi çok kirleniyor.

y8e6yte7.jpg
eqa2asev.jpg
ytemynap.jpg
ahypemav.jpg
y7u8u9a9.jpg
3ydy6e9e.jpg
uqevunyz.jpg

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşte bu benim kılıf. Oldukça sağlamdır ve telefonu fazla kabalaştırmıyor. Kalınlığını da biraz göstermeye çalıştım. Ama sakın bu renk almayın, gördüğünüz gibi çok kirleniyor.

y8e6yte7.jpg
eqa2asev.jpg
ytemynap.jpg
ahypemav.jpg
y7u8u9a9.jpg
3ydy6e9e.jpg
uqevunyz.jpg

Cok cok tesekkurler ilginize.. nerden aldiginizi fiyatini vs ozelden yazarsaniz cok sevinirim

tevren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kılıfçılarda bulursunuz, 5 liraya aldım ama her yerde ucuz olmuyor, siz 8-10liraya bulursunuz. 10liradan fazla vermeyin.

Ben kilif. Kullanmiyorum telefon tertemiz :) 10 numara telefon ama tek eksik yani kulakligi parcalayip atacam yakinda az kaldi.

Birde 4.4 gelmedi hala

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benimkide iyi hatta ses frekanslarını denedim :D gayette iyi veriyor

Ben creative ep630 kullanan biri olarak yeterli bulmadim kulakligini. Kendi muzik calari zaten ses olarak basarisiz. Rocket player kullaniyorum kendi kulakligi boguluyor (elektro muzik dinlerim cogu zaman ve eko ayari varken) ama creative de sikinti tok

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben creative ep630 kullanan biri olarak yeterli bulmadim kulakligini. Kendi muzik calari zaten ses olarak basarisiz. Rocket player kullaniyorum kendi kulakligi boguluyor (elektro muzik dinlerim cogu zaman ve eko ayari varken) ama creative de sikinti tok
o zman bişey diyemem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen katılıyorum bende aldım 2 hafta oldu super telefon bataryası ekranı hızı mukemmel dıyebılırım bide kit kat 4.4 guncelleme verseler dahata guzel olacak

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kulaklık konusunda bende müzdaribim. Ne kadar silikonlarını değiştirsem de, kulağımdan fırlıyor. Creative EP-630 almayı düşünüyorum. Gerçekten müziği hissettiriyor. Hele ki G2'de kullanırsanız :D

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
He yaa çok kirlendi, çıkmıyo da illa yenisini alcam. :D koyu renk alcam bu kez.

Kulaklık herkesin kulağından düşüyo mu yaa?

Biraz -kötülemek maksatlı değil ama- yamuk bir yapısı olduğu için. Kulağımız alışmamış olabilir :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

He yaa çok kirlendi, çıkmıyo da illa yenisini alcam. :D koyu renk alcam bu kez.

Kulaklık herkesin kulağından düşüyo mu yaa?

Biraz -kötülemek maksatlı değil ama- yamuk bir yapısı olduğu için. Kulağımız alışmamış olabilir :(

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mesajı güncellemediğim halde güncelledi gösteriyor. İlginç :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kulağımız mı küçük, kulaklık mı büyük anlamadım ama benim kulağımda hiçbi kulaklık durmuyor zaten :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kablosu ağır biraz aşağı çekiyor kulaklığı. Aslında yapısı tam kulağa göre ama silikonlar uygun değil. Kulağa göre şekillenen silikon koysalar daha iyi olcak. Samsung'un elips şeklinde silikonları var onları takmaya çalışayım bi de bakim düşecek mi yine

tevren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen kulağımda durmuyor benimde :D s4 de kulaklıklarında hiç böyle bir sıkıntı yoktu. lg g2 nin sesi çok iyi ona birşey demiyorum. yanlız telefonda şöyle bir sıkıntı var hattım avea ara sıra hat gidiyor veya internet gidiyor sonra tekrar geliyor mesela fark ettiğim zincirlikuyuda kesin gidiyor :D metrobüs de sonra mecidiyeköye gelirken düzeliyor.mobil ağlar ayarından ağ modunu yanlızca wcdma seçtiğimde biraz düzelme oldu.

hattım türkcell olsa sanırım böyle sıkıntılar hiç yaşamıyacağım gibime geliyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

s4 kullandım samsung kulaklığının silikonları çok iyi :D