Qw kılıf kalın geliyorsa silikon kılıf daha kalın gelir.
İşte bu benim kılıf. Oldukça sağlamdır ve telefonu fazla kabalaştırmıyor. Kalınlığını da biraz göstermeye çalıştım. Ama sakın bu renk almayın, gördüğünüz gibi çok kirleniyor.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İşte bu benim kılıf. Oldukça sağlamdır ve telefonu fazla kabalaştırmıyor. Kalınlığını da biraz göstermeye çalıştım. Ama sakın bu renk almayın, gördüğünüz gibi çok kirleniyor.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cok cok tesekkurler ilginize.. nerden aldiginizi fiyatini vs ozelden yazarsaniz cok sevinirim
O niye![]()
Yani beyaz rengi biraz bozmuş ama iyi yani koruyor çok kabada değil.
Kılıfçılarda bulursunuz, 5 liraya aldım ama her yerde ucuz olmuyor, siz 8-10liraya bulursunuz. 10liradan fazla vermeyin.
Ben kilif. Kullanmiyorum telefon tertemiz10 numara telefon ama tek eksik yani kulakligi parcalayip atacam yakinda az kaldi.
Birde 4.4 gelmedi hala
benimkide iyi hatta ses frekanslarını denedimBen kilif. Kullanmiyorum telefon tertemiz10 numara telefon ama tek eksik yani kulakligi parcalayip atacam yakinda az kaldi.
Birde 4.4 gelmedi hala
benimkide iyi hatta ses frekanslarını denedimgayette iyi veriyor
o zman bişey diyememBen creative ep630 kullanan biri olarak yeterli bulmadim kulakligini. Kendi muzik calari zaten ses olarak basarisiz. Rocket player kullaniyorum kendi kulakligi boguluyor (elektro muzik dinlerim cogu zaman ve eko ayari varken) ama creative de sikinti tok
Bende fotograf buyutur gibi parmaklarimi kullaninca bu hale geliyor.
O niye![]()
O niye![]()
baksana hale renk gitmiş solmuş![]()
![]()
He yaa çok kirlendi, çıkmıyo da illa yenisini alcam.koyu renk alcam bu kez.
Kulaklık herkesin kulağından düşüyo mu yaa?