• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hangi çiğkofte markasi??

Çiğ köfte de etli ve ustası tarafından yapılması yiyilmesi bana göre daha iyi :) bimdeki Çiğ köfteyi sevmedim a101 deki çok acı geldi :)

Etli cig kofte yemeyeli uzun zaman oldu be en son 8-9 yil once yedim tadini unuttuk

tatlıses çok lezzetli ama pahalı. fiyat tat oranında adıyaman diyebilirim.

Arkadaşlar Komagene filan yalan hatta gün namlıdan yedim sabah iğrenç bir hal almış uzun zamandır yemiyordum namlıdan hatta lavaşı naylon gibiydi.

Meşhur Adıyamanda acayip bir lezzet farkı var oradan yemeden şu lezzetli demeyin..Kilo bazında zaten digerlerinden çok pahalı kilosu 28 TL ama lezzet muhteşem be..
yanlız piyasada çakması çok :) ömer aybak fotoğrafı olana gidin siz :D

Sıklıkla çiğköfte yapan ve yiyen biri olarak. Tatlıses'i severim. Ayrıca ÇİĞKÖFTE'M in dürümü çok güzel gerçekten. hazırlanış olarak en beğendim burasıdır.

Tatlıses Çiğ Köfte kullandıkları malzemeler açısından en sağlıklı ve kalitelisi.Fiyatıda ona oranla diğerlerinden çok az pahalı.Ama çok lezzetli.

çiğ köfteyi önce gidip urfalıdan soracaksın. sonra urfalının elinden cıkanı yiyeceksin. sonra gelip yorum yapacaksın... böyle açıkta ve kilo ile satılan çiğköftemi olur.... yemeyin evinizde yapın yada birbilene yaptırın :)

Kuzenimin işlettiği komagene vardı burda gezerken başka bir komageneye girdik. Tadı pek fena değildi ama kuruydu resmen.
Adıyaman çok daha iyi.
Bir de sindirim sonrası olaylar iyi olsa keşke

Bir Çok Yerden Çiğköfte Yedim ,Bence Adıyaman En İyisiydi Bunların Arasında Tabi Benim Damak Zevkime Göre ..

[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] kesin çiğköfte dükkanı açtı, işler canlansın diye konuyu canlı tutuyo :P

Ankara da önceden apikoğlu vardı uzun kuyruklarda beklerdik yemek için. şu sıralar komagane den alıyorum nede olsa bu işi ilk yapan (4000 yıllık lezzet :) )

en iyi çiğ köfte kendi yoğurduğum çiğ köfte geri kalanı hikaye :D

Serince adıyaman ve tatlıses var burada tatlıses 3.50 ideal koyuyor serince 2.5 bol bol koyuyor bide tadımlık aliyoruz arklarla adiyaman ise 2.5 az koyuyor baya acı

y7egu5uz.jpg

Olsa da yesek :D