Ammyy Admin (uzak iki bilgisayarın yazılım ve donanımları ortak kullanmasını sağlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusufbyhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Uzak Masaüstü Ekran Görüntüleri :

Ammyy Admin; dünyanın herhangi bir noktasından uzaktan yardım, yönetim, uzak masaüstü paylaşımı ve uzaktan eğitim sağlamak için kullanılan güçlü bir yazılımdır.

Uzak masaüstü yüklemeye veya özel ayarlara gerek olmadan birkaç saniye içinde kullanıma hazırdır. Ammyy Admin'i başlatın ve Güvenlik Duvarı, IP ve bağlantı yuvası ayarları, NAT ayarı yapmadan veya aktarılan verilerin güvenliği hakkında endişe etmeden uzaktan yönetim, uzaktan yardım, uzak ofis, on-line sunum ve uzaktan eğitim için tüm uygulama işlevlerine erişin.

-Programı her hangi bir siteden indirip kurun .. ve çalıştırın .. daha sonra bağlantı için .:

-Oturum başlangıcı (Operatör)

Operatör, İstemci ID'sini veya IP'sini (1) girip bağlan düğmesine tıklar (2). Uzaktan kontrol birkaç saniye içinde başlar..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
01_09.png

resimde göründüğü gibi karşı tarafın ID veya IP sini belirtilen alana yazıp bağlan yani connect butonuna tıklayın karşı taraf da gerekli yetkiyi size verdiğinde bağlantı saniyeler içinde gerçekleşir ve karşı tarafın yazılım ve donanımlarını gayet stabil bir şekilde kullanabilirsiniz.

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu yazılımı tavsiye etmem. Login ekranında yanlışlıkla switch user tuşuna bastım. Şimdi uzak masaustüne ulaşamıyorum.
Bir programı tüm kullanıcılar için aktif etmek çok mu zor.
Bizim kıl kuyruk IT'ciler Teamviewer'ı engellemişler oyüzden bu yazılımı kullanmıştım, daha ilk kullanımda beni yüzüstü bıraktı.

Teamviewer veya Logmein kullanmanızı tavsiye ederim.
Mecbur kalmadıkça bu Ammy denen programı kullanmayın.

yusufbyhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
zevkler ve renkler tartışılmaz ben ammyy den gayet memnunum.. teknik bir aksaklıkla da karşılaşmadım.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
yıllardır teamviewer kullandım. hiç alternatiflere bakmadım nedense :) ama bi denemek lazım
Teşekkürler [MENTION=387857]yusufbyhn[/MENTION]

thetech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Logmein candır ama ücretliye geçtiği için tü kaka :D

Alpemix Türk geliştiricisi olduğu için kullanılabilir. (Yazılımımızla entegre olup ortalama 7000 client ve 20 lisans ile kullanmaktayız.)

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ammyy güzel kullanışlı ve de basit bir program..

Ancak [MENTION=366180]honami[/MENTION] nin dediği gibi bazı hataları mevcut.

Hele birtanesi insanı çileden çıkartır.

Karşı tarafa bir yazılım kuracağımız zaman kullanıcı hesabı denetimi uyarısı verince bağlantıyı kopartıyor..
[MENTION=387857]yusufbyhn[/MENTION]

yusufbyhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ammyy güzel kullanışlı ve de basit bir program..

Ancak [MENTION=366180]honami[/MENTION] nin dediği gibi bazı hataları mevcut.

Hele birtanesi insanı çileden çıkartır.

Karşı tarafa bir yazılım kuracağımız zaman kullanıcı hesabı denetimi uyarısı verince bağlantıyı kopartıyor..
[MENTION=387857]yusufbyhn[/MENTION]

basit işlerin programı diyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...