CAN GÜLER
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
arkadaşlar bugün böle bisey oldu ttnet ip adresinden faceye giremiyorum sorun nedir yardım
sadece bende sorun yok yani eger genelse ayarlarımı değistirmicem sizdedemi war bugün bu sorundanHerkes bu sorundan yakınıyor. Yüklenip, yüklenip duruyor sayfa.
Evet,bende de oldu meselasadece bende sorun yok yani eger genelse ayarlarımı değistirmicem sizdedemi war bugün bu sorundan
ttnetin ıp adresinden kaynaklanıyo hersey mesela internet ayarlarında dns otomatik al yaparsan ttnetin ıp adresinden bağlanıyoruz o yüzden oluyo sabahdan beri böle düzelir ins şikayet mesajı attım ttneteEvet,bende de oldu mesela
sadece bende sorun yok yani eger genelse ayarlarımı değistirmicem sizdedemi war bugün bu sorundan
Hacı dns adresini 8 8 8 8 8 8 4 4yapsana bi ben giriyorum şuan yoksa düzeldi mittnetin ıp adresinden kaynaklanıyo hersey mesela internet ayarlarında dns otomatik al yaparsan ttnetin ıp adresinden bağlanıyoruz o yüzden oluyo sabahdan beri böle düzelir ins şikayet mesajı attım ttnete
Evet bende de mevcut bu sorun. Ama ben Windows 8.1 kullandığım için uygulamadan giriyorum. :devil:
Hacı dns adresini 8 8 8 8 8 8 4 4yapsana bi ben giriyorum şuan yoksa düzeldi mi![]()
bende Windows 8.1 kullanıcısıyım uygulamada sorun yok ama bende ordan giriyorum ama biraz takıntılı biriyim düzelenene kadr rahat edemem :devil:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hocam sabahdan beri zaten ben burdan giriyorum![]()
uygulama güzel daha hızlı düzelene kdr burdan idare edcez artık napalım hem sadece facede sorun war diğer siteler rahatUygulama iş görüyor kafaya takıcak bir şey yok.
DNS bi' işe yaramıyor. Sonuç pasif.