Ttnet facebooka girmiyor yardim !!

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bugün böle bisey oldu ttnet ip adresinden faceye giremiyorum sorun nedir yardım

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Herkes bu sorundan yakınıyor. Yüklenip, yüklenip duruyor sayfa.

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet,bende de oldu mesela
ttnetin ıp adresinden kaynaklanıyo hersey mesela internet ayarlarında dns otomatik al yaparsan ttnetin ıp adresinden bağlanıyoruz o yüzden oluyo sabahdan beri böle düzelir ins şikayet mesajı attım ttnete

quelpascquelreg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnetin ıp adresinden kaynaklanıyo hersey mesela internet ayarlarında dns otomatik al yaparsan ttnetin ıp adresinden bağlanıyoruz o yüzden oluyo sabahdan beri böle düzelir ins şikayet mesajı attım ttnete
Hacı dns adresini 8 8 8 8 8 8 4 4yapsana bi ben giriyorum şuan yoksa düzeldi mi :D

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet bende de mevcut bu sorun. Ama ben Windows 8.1 kullandığım için uygulamadan giriyorum. :devil:

bende Windows 8.1 kullanıcısıyım uygulamada sorun yok ama bende ordan giriyorum ama biraz takıntılı biriyim düzelenene kadr rahat edemem :devil:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hacı dns adresini 8 8 8 8 8 8 4 4yapsana bi ben giriyorum şuan yoksa düzeldi mi :D

hocam sabahdan beri zaten ben burdan giriyorum :D

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bende Windows 8.1 kullanıcısıyım uygulamada sorun yok ama bende ordan giriyorum ama biraz takıntılı biriyim düzelenene kadr rahat edemem :devil:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hocam sabahdan beri zaten ben burdan giriyorum :D

Uygulama iş görüyor kafaya takıcak bir şey yok. :D

DNS bi' işe yaramıyor. Sonuç pasif.

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Uygulama iş görüyor kafaya takıcak bir şey yok. :D

DNS bi' işe yaramıyor. Sonuç pasif.
uygulama güzel daha hızlı düzelene kdr burdan idare edcez artık napalım hem sadece facede sorun war diğer siteler rahat :D dns ise kısmen işe yarıyo en azından ttnetin ıp adresinden iyidir ama videolarda takılma yapıyo dns sıkıntı bu otomatik al iyidir :D

Mevsim Güneş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de var o sorun gerçekten çok sinir bir şey. :(

Son düzenleme: