LG G2 Batarya Kontrol ve Test İmkanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustyzk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustyzk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle bir şey mümkün mü acaba arkadaşlar ?

1- Senaryo

Full Senk (Whatapps,Tango,Skype,Takvim,Google Rehber,Facebook,Twitter,İnstagram,Foursqua,any do,Everynote,Google Drive,Skype,vb.) Açık Şekilde
Wi-Fi Sürekli Aktif Şekilde
Ekran Sürekli Açık Şekilde
Web Browser Kullanımı 1-2 Saat (Tahmini-Olası)
Oyun Oynama Bir Saat (Tahmini-Olası)

2- Senaryo

Full Senk (Whatapps,Tango,Skype,Takvim,Google Rehber,Facebook,Twitter,İnstagram,Foursqua,any do,Everynote,Google Drive,Skype,vb.) Açık Şekilde
3G Sürekli Aktif Şekilde

Bu İki olası senaryo ya göre sizce batarya kullanım saatleri ne kadar olmalıdır ki bataryamızın sağlıklı ve problemsiz olduğunu anlayabilelim ve içimiz rahat etsin artık, çünkü mesajda belirttiğim gibi bazen 1 dakika da yüzde bir gidebildiği de oluyor?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2. Senaryoya gore sarjinin cok gidecegi malum. 3g ve ekran surekli acik (%100%) zaten 1 saate yakin oyun oynarsan zaten senk te acik ise dakikada %1 gitmesi kacinilmaz. Bu sekilde 5 saat kadar kullanabilirsin bilemedin 6.

mustyzk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2. Senaryoya gore sarjinin cok gidecegi malum. 3g ve ekran surekli acik (%100%) zaten 1 saate yakin oyun oynarsan zaten senk te acik ise dakikada %1 gitmesi kacinilmaz. Bu sekilde 5 saat kadar kullanabilirsin bilemedin 6.

Ekran parlaklığı yüzde 50 ve 60 arasında otomatik ayar

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hemen hemen ayni surede sarjiniz bitecektir. Belki yarim saat 40 dk daha fazla yetecektir. Tabi bu benim telefonuma gore.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ekran parlaklığı yüzde 50 ve 60 arasında otomatik ayar

SuperMod'un dediklerine göre sanırım daha önce G2 kullanmamış.
Ben kullandım sana şunu söyleyebilirim:
Wifi Senk face twitter whatsapp internette gezinme oyun oynama gibi tüm şeyleri ekran parlaklığın %100 de kullanırsan 12 saaten fazla gidecektir.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şöyle bir şey mümkün mü acaba arkadaşlar ?

1- Senaryo

Wi-Fi Sürekli Aktif Şekilde

2- Senaryo

3G Sürekli Aktif Şekilde

Bu İki olası senaryo ya göre sizce batarya kullanım saatleri ne kadar olmalıdır ki bataryamızın sağlıklı ve problemsiz olduğunu anlayabilelim ve içimiz rahat etsin artık, çünkü mesajda belirttiğim gibi bazen 1 dakika da yüzde bir gidebildiği de oluyor?
amacım konuda fanboyluğu yapmak değil.
ios kullanıyorum çünkü stabilite ve hızı seviyorum cihazıma müdahale etmekten hoşlanmıyorum orjinalliği seviyorum
vede bu bahsettiğin herşeyi bende günlük gerçekleştiriyorum farklı günlerde ss aldığım görüntüler
kullanım ve stand by durumları
kendin karar var ben ios dan bu husus için memnunum 3 bin mili amper bataryası yok benim apple mın 1400 1500 arası vede yaptığı iş gösterdiği performans fevkaledenin fevkinde diyebilirim benim için tabikide ..
yorumlarınıza açıktır tekrardan belirtiyorum cihazlarınızı marka model ayırt etmeksizin kötülemek veya savunmak gibi lüksüm yok sadece bilgi amaclı yaptığımı yaşadığımı paylaşıyorum
1524789_1932886270186156_662588650_n.jpg
1525663_1932886123519504_1664819956_n.jpg

1555470_1932885980186185_1206834767_n.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ki ben bunu apple ile yapabiliyorsam siz 3 bin mili amperbataryalı cihazlarınız ile daha fazlasını daha iyisini yapabilirsiniz diye düşünüyorum
artık apple gibi diğer androidli cihazlarda gayet stabil ve seri hepsi aynı standartı yakaladığını düşünüyorum
heleki güney koreli lg ekibi insana hizmet etmeyi sevdiği için bence daha yüksek süre ve kullanım sunar diye düşünüyorum :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
1. senaryoda şarjınız muhtemelen 1 günü çıkarmalıdır.
2. senaryoda ise 10 saat idare edebilir.

Eğer telefon hiç elinizden düşmüyorsa sürekli bir programdan diğer programa atlıyorsanız.

1. senaryo için 11-12 saat
2. senaryo için 6-7 saat

Parlaklığı otomatiğe almayın. Cihazınızda gereksiz sensörleri kapatın. Ne kadar çok sensör çalışırsa o kadar çok batarya tüketir.

Otomatik parlaklığı kapatın. Parlaklığı %50'ye alın.
Akıllı ekran, akıllı video özelliklerini kapatın.
Ekran bekleme süresini maks. 2dakika olarak ayarlayın.
Led bildirimlerinden gereksiz olanları kapatın, örneğin gelen çağrı, alarm gibi.
Kullanmadığınız antenleri kapalı tutun. Gps, bluetooth, mobil veri, wifi, miracast, kablosuz depolama, NFC, smartshare beam gibi özellikleri kullanmadığınız sürece kapalı tutun.
Titreşim kuvvetini hissedebileceğiniz en düşük seviyelere çekin.
Eğer quickwindow gibi kapaklı kılıf kullanıyorsanız Kilit ekranı hava animasyonlarını kapatın.
Ekranı otomatik döndürme özelliğini de eğer cihazı yan şekilde kullanmıyorsanız kapatın.
Genel ayarlarda Hareketler menüsünden kullanmadığınız sensörleri kapatın.

mustyzk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SuperMod'un dediklerine göre sanırım daha önce G2 kullanmamış.
Ben kullandım sana şunu söyleyebilirim:
Wifi Senk face twitter whatsapp internette gezinme oyun oynama gibi tüm şeyleri ekran parlaklığın %100 de kullanırsan 12 saaten fazla gidecektir.

12 saat imkansız gibi birşey hocam oyun oynama internette gezinme dedim mi kafadan pilin ömrü en fazla 5-6 saat

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
12 saat imkansız gibi birşey hocam oyun oynama internette gezinme dedim mi kafadan pilin ömrü en fazla 5-6 saat

Oynadığın oyuna bağlı kardeşim, Real racing açarsan 1 saate %20 şarj alırsın ufak bir oyun açarsan 1 saat %5 şarj alır o sana bağlı :)
Zaten telefonun ekran parlaklığı aşırı derecede fazla. Ben %70de kullanıyorum diğer telefonların %100 ne eş değer.