• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Left 4 Dead 2 Oynayanlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rozabay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzaktan çekmişsin biraz daha yakından çekeydi keşke :D

Steam adım : fthtsdmr.İlk fırsatta görüşmek dileğiyle.

İyi eğlenmişsiniz anlaşılan :D rozabay da zombi sürüsünü alarma geçirmiş hani :P

Hocam bende ekran büyük ya, büyük görünüyodu. Buraya atınca fark ettim, küçük çıkmış.
Birdahakine büyük çekeriz artık :) Ama yine harika sardı. Pazar günü dolayısıyla oyuncu bulmakta zorlandık gerçi :)

Liste güncellendi.

Arkadaşlar şimdi ben oyunu evdeki pcye indirdim. Ama oynayacağım pc başka. Bu klasörü kopyalayıp diğer bilgisayara yapıştırıp kendi steam hesabımla oynayacağım değil mi ?

ekA6M7.jpg

[MENTION=64474]rozabay[/MENTION]

Saclarina kurban :D

Arkadaşlar saat 20:00 ' de halı saha maçım var 21:30 ' a erteleyebilirmiyiz kapışmayı , dünde oynayamadık öldürme duygum depişti. [MENTION=64474]rozabay[/MENTION]

Yarından itibaren bende katılıyorum aranıza inşallah. :) Uzun zamandır oynamıyorum. Sizle oynayınca görücem seviyemi. Çok iyi olduğumu söyleyemem ama.
Sorun olmaz dimi? Yani beni de aranıza alırsınız, dışlamazsınız? :D

Aramızda herkese yer var dışlamak yok :) :D

Yarından itibaren bende katılıyorum aranıza inşallah. :) Uzun zamandır oynamıyorum. Sizle oynayınca görücem seviyemi. Çok iyi olduğumu söyleyemem ama.
Sorun olmaz dimi? Yani beni de aranıza alırsınız, dışlamazsınız? :D

Boş yer kaldığı bile oluyor. Bazen de tıkabasa dolu oluyor :D Boş yer varsa çağıran birileri olur :)

Öylesine yazmıştım zaten siz kimi kimin yerinden kovuyorsunuz olm :mrgreen: her türlü gelirim ben hıh bnne :d
Eyvallah arkadaşlar. :)

Başlıyoruz beyler bayanlar, merdivenden kayanlar :)

Ben bir yakınımı kaybettim, gelemeyeceğim 15 gün gibi, Giresun ' a gidiyoruz.