nette 20 saat benim için hayal bana nette 4 saat Max gidiyor daha demin 15 dk subway surfers Oynadım neredeyse %20 sanjimı yedi
arkadaşta da var O 2 günü rahat çıkarır normalde Diyor
bu arada hepsiburada.com dan aldım
acaba sorun nedir
Uçuş moduna almalısın telefonu yatarken. Wifi vs kapalı olmalı. Güç tüketimin açık, bluetooth ve nfc kapalı olmalı ki daha az gitsin. Tabi açık uygulamaları kapatman da lazımBende kullanıyorum ve su sorun var. Telefon bosta iken sarj yiyor. Örneğin geceden sabaha kadar % 10 falan yiyor. Butun uygulamaları kapatıyorum ona raen boyle oluyor. Ne yapmam lazım ? Cihaz 4 aylik
Uçuş moduna almalısın telefonu yatarken. Wifi vs kapalı olmalı. Güç tüketimin açık, bluetooth ve nfc kapalı olmalı ki daha az gitsin. Tabi açık uygulamaları kapatman da lazım
Cidden çok anormal, ben en fazla %5 lik kayıplar yaşıyorum o da internete sürekli bağlı. Ama tavsiyem şarjdan çekmeden yatmanız. Telefonlar şarj işlemi %100 olduğunda şarjı keser böylelikle aşırı yüklenmez. Telefonunuzu güvenle şarjda bırakabilirsiniz. Halen telefonunuzda bir şeylerin açık olduğunu düşünüyorum çünkü o boyutta bir tüketim aşırı fazlaDediklerinden sadece ucus moduna almayi yapmıyorum diğerlerini yapıyorum am yine cok gidiyor. Mesela dun aksam şarjdan cekip yattim sabah baktigimda 67 idi şarjı![]()
Cidden çok anormal, ben en fazla %5 lik kayıplar yaşıyorum o da internete sürekli bağlı. Ama tavsiyem şarjdan çekmeden yatmanız. Telefonlar şarj işlemi %100 olduğunda şarjı keser böylelikle aşırı yüklenmez. Telefonunuzu güvenle şarjda bırakabilirsiniz. Halen telefonunuzda bir şeylerin açık olduğunu düşünüyorum çünkü o boyutta bir tüketim aşırı fazla
Normal ama ekranın en çok tüketen olması lazım ardından OSAynen boyle oluyor. Ayarlardan pil bölümüne girdigimdeyse en cok kullanan android os ve ortam sunucusu yaziyor. Bu normalmi?