Note 2 şarjı su gibi gidiyor

dante6567

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 2 mi alalı 1 hafta olmadı bi face bi whatsapp bikaç tane de oyun yüklü ama şarjı su gibi gidiyor max. 3.5 yada 4 saat gidiyor şarjı napmalıyım servise falan mı göndereyim

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
normal :) telefonda durmadan oyun program felan açık olursa +birde kendi uygulamaları yemesi normal facebook hele çok şarj götürüyor eğer uygulamasını kullanıyorsanız . Ben bir süre note 2 kullandım 4 saat oyun oyna şarj kalmıyordu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S3 kullanıyorum 1-1,5 günden aşağı şarj ettiğimi hatırlamıyorum. Ortalama 2-2,5 gün gidiyor. 3,5-4 günü gördüğüm bile oldu. Napıyosunuz bu telefonu anlamıyorum

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Normal Telefonda(iPhone 5 gibi)2 saat falan zaten.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
cihazinizda teknik sorun olabilir gibime geliyor..
ben net acmassam 2 gunu rahat çıkarıyor
onun haricinde netle normal kullanimda 20 saat gidiyor ki note 2 de 31000 miliamper kapasiteye sahipki bu s4 de 2600. kisaca kendi alaninda iyi bir kapasiteye sahip ayrica note 2 kullanıcılarının bataryadan pek şikayet eden görmedim.

Note 2' den tapatalk aracılığıyla.

dante6567

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nette 20 saat benim için hayal bana nette 4 saat Max gidiyor daha demin 15 dk subway surfers Oynadım neredeyse %20 sanjimı yedi
arkadaşta da var O 2 günü rahat çıkarır normalde Diyor

bu arada hepsiburada.com dan aldım

acaba sorun nedir

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Ekranın Parlaklık Ayarını En Aza İndir + Güç Tasarruf Modun Açık Olsun Daha Çok Şarjın Dayanır

dante6567

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya zaten oyle hep tasarruf modu falan acik ama yine de boyle de bisi fark ettim bugun

Bataryanin en alti hafif sismis bu bi sorun mu

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Ben kullandım note 2 neredeyse 2 gün gidiyordu , internete girince pek şarj gitmiyordu ama oyunda iyi şarj yiyordu

byneco

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1 gun rahat cıkartıyor oyun oynamadan ınternete gırıyorum sadece

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyun çok oynarsan ondan gitmiş olabilir bide ayarlar /pil e gir ordan neyin ne kadar yediğini görürsün bide telefon görüşmelerinde ve müzik dinlerken fln kulaklık kullan hiç şarj gitmio gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
...anti-virus kullanma, onun yerine bol bol yedek al...
...sync sadece arada bir aç devamlı kapalı olsun,..
...telefonu uzun süre kullanmayacaksan wifi ve gps kapat...
...çok fazla sosyal ağ, email, internet uygulaması yükleme... unutmaki bütün bu programlar internet erişimi olduğu sürece işlem gerçekleştiriyor, hep cpu hem wifi adaptör yada modem güç harcıyor...
...ekran parlaklığını söylemiyorum bile... ama ev içerisinde otomatik kullanma, dışarıda daha çok işe yarıyor...
...hareket sensörü özelliklerinden gerçekten işine yarayanları aç... örneğin yüz algılaması sürekli açık olursa sürekli ekstra tarama yapacaktır, toggle olarak ekle hemen aç kapat...
...gece güç tasarrufu kullan...
...oyunları, extra programları ve özel kullanım amaçlarını bilemem ama bu şekilde günlük kullanımda şarjım 2 gün yetece kadar uzatabiliyorum... oldukça sık internet kullanan biriyim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
...bu kadar yeni bir bataryanın şişmesi elbette ki sorun... şarja takılıyken muhtemelen yüksek güç gerektiren işlemler yaptın, oyun oynamak gibi!.. bu tip aşırı yük altında şarja takılıyken pil şişmesi eski telefonlarda çok olurdu ama yeni lion piller nasıl davranıyor bilmiyorum... şiştiyse riske girme yenisini al derim,.. kulağında bile patlayabilir =)

whatsername

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de note2 kullanıyorum ve bende 5 oyun 8 uygulama yüklü.Note2 nin bataryası cok büyük bu yüzden iyi dayanır.Ben müzik dinlerken internette gezinsem daha sonra 10-15 dakika falan oynasam sarjı 1.5 gün gidiyor.Benim de telefon elimden düşmüyor whatsapp falan :D .Telefonunda birkaç uygulamayı kullandıktan sonra o uygulamaları kapat ve güc tasarrufu modu mutlaka açık olsun bunlar etkiliyor.Ve sever misin bilmiyorum ama ekrani "film" moduna alırsan şarj % 35 daha çok gidiyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

nette 20 saat benim için hayal bana nette 4 saat Max gidiyor daha demin 15 dk subway surfers Oynadım neredeyse %20 sanjimı yedi
arkadaşta da var O 2 günü rahat çıkarır normalde Diyor

bu arada hepsiburada.com dan aldım

acaba sorun nedir

Ben de hepsiburada'dan aldım.Sarjının o kadar gitmemesi lazım.Servise vermeyi dene :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de note 2 almayı düşünüyorum. Almadan önce yorumlara bakıyorum. Karar veremedim.

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende kullanıyorum ve su sorun var. Telefon bosta iken sarj yiyor. Örneğin geceden sabaha kadar % 10 falan yiyor. Butun uygulamaları kapatıyorum ona raen boyle oluyor. Ne yapmam lazım ? Cihaz 4 aylik

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bende kullanıyorum ve su sorun var. Telefon bosta iken sarj yiyor. Örneğin geceden sabaha kadar % 10 falan yiyor. Butun uygulamaları kapatıyorum ona raen boyle oluyor. Ne yapmam lazım ? Cihaz 4 aylik
Uçuş moduna almalısın telefonu yatarken. Wifi vs kapalı olmalı. Güç tüketimin açık, bluetooth ve nfc kapalı olmalı ki daha az gitsin. Tabi açık uygulamaları kapatman da lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsungmu kesinlikle yanindan gecme ben aldim note 2 kullaniyorum ilk defa bir telefona para verdigime kiziyorum kendime htc veya iphone oneririm suan sarjda takili ama olmuyor bi defa yuvasini degistirdim malum ulke sartlari 70 dolar verdim ekran isiniyor sarj olmuyor ve oluncada 4 saatten fazla kullanamiyorum yaptigim sey ise sadece teefonlara cevap vermek cok nadir internete girmek karar senin parana yazik edersin

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uçuş moduna almalısın telefonu yatarken. Wifi vs kapalı olmalı. Güç tüketimin açık, bluetooth ve nfc kapalı olmalı ki daha az gitsin. Tabi açık uygulamaları kapatman da lazım

Dediklerinden sadece ucus moduna almayi yapmıyorum diğerlerini yapıyorum am yine cok gidiyor. Mesela dun aksam şarjdan cekip yattim sabah baktigimda 67 idi şarjı :(

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Dediklerinden sadece ucus moduna almayi yapmıyorum diğerlerini yapıyorum am yine cok gidiyor. Mesela dun aksam şarjdan cekip yattim sabah baktigimda 67 idi şarjı :(
Cidden çok anormal, ben en fazla %5 lik kayıplar yaşıyorum o da internete sürekli bağlı. Ama tavsiyem şarjdan çekmeden yatmanız. Telefonlar şarj işlemi %100 olduğunda şarjı keser böylelikle aşırı yüklenmez. Telefonunuzu güvenle şarjda bırakabilirsiniz. Halen telefonunuzda bir şeylerin açık olduğunu düşünüyorum çünkü o boyutta bir tüketim aşırı fazla

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cidden çok anormal, ben en fazla %5 lik kayıplar yaşıyorum o da internete sürekli bağlı. Ama tavsiyem şarjdan çekmeden yatmanız. Telefonlar şarj işlemi %100 olduğunda şarjı keser böylelikle aşırı yüklenmez. Telefonunuzu güvenle şarjda bırakabilirsiniz. Halen telefonunuzda bir şeylerin açık olduğunu düşünüyorum çünkü o boyutta bir tüketim aşırı fazla

Aynen boyle oluyor. Ayarlardan pil bölümüne girdigimdeyse en cok kullanan android os ve ortam sunucusu yaziyor. Bu normalmi?

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Ben sürekli yola giden birisi olarak abartısız Not 2 mi 24 saat kullanıyorum.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Note 2 telefonu olupta 4 saatte şarjım bitiyor diyen kullanıcının ya telefonunda sorun vardır ya da bataryasinda.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bataryanın şişmesi normal değil. kullanımla da alakası olduğunu sanmıyorum. ben note 2'yi aralısız saatlerce kullanmışımdır. sadece oyunda değil rom denerken zip açarken yani zor işlemlerde sıkça kullandım.
bataryada şişme hiç olmadı. bence mutlaka servisi arayıp durumu sor. bana pek normal görünmedi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende alıcaktım amaa vaz mı geçsem sizce iyimi :bored:lütfen yardım eder misiniz ???:helpsmilie:lütfeeeennnn ama çok güzel gözüküyor ne yapmam gerekir :helpsmilie::confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı şeklide benim başıma da geldi aldığımdan beri 20 ay geçti neredeyse 2 yıl sarjım çok güzel gidiyordu 17 18 saat 2 haftdan beri 3 4 saatte bitiyor neyde sorun vardır yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaşlar bende not3 var 9006 olanı dayımın hediyesi yurt dışından geldi kırdırıldı felan ımeisi atıldı 140 tl felan para aldılar bide bankaya para felan yatırmış herşey normal ama telefonun wifisini açıyorum kablosuz ağlar aranıyor... yazıyor ama hiç ağ çıkmıyor bide birisi ile konuşacam mesela arıyorum telefondan sess gelmiyor hoporlöre veriyom öyle konuşuyorum yardım edecek biriler lütfen