- Konuyu başlatan
Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Ses çıkışı benim için yeterli. Üstelik kulaklarım biraz az duyar benim. =)
Selamlar,
LG G2 cihazımla bilgisayarım arasında kablosuz depolama özelliği kullanmak istiyorum.Fakat bir türlü olmuyor.Şöyle ki;
Hem bilgisayarım hem telefonum aynı modeme bağlı, telefondan kablusuz depolama özelliğini açıyorum ve çıkan ip adresini tarayıcıyıcının adres çubuğuna yazıyorum ama bir sonuç çıkmıyor.Klasöre yazıyorum gene olmuyor.Sizce problem ne olabilir ? ve çözümü nasıl olur ? Şimdiden teşekkürler.
Cevap verdiğiniz için teşekkürler ama malesef başına ''\\'' işaretini koyarak yaptığım halde olmuyor.Daha öncede denemiştim tekrar denedim 10 dk beklettikten sonra ''Windows \\192.168.*.*** öğesine erişemiyor.'' uyarısı alıyorum.Adresin başına \\ işareti koymalısınız. Ve web tarayıcı değil klasör kullanmalısınız. Biraz bekleyin, internet hızına bağlı geç cevap verebilir. Konu içinde bunu detaylı şekilde anlattım.
Diger telefonlarda var mi bilmiyorum ama "tek elle kullanma" modu benim hosuma gitti. Arama tus takimi, LG kalvye, isaret kontrolu ve Kilit ekrani diye de kategorilendirilmis durumda. istediginiz ozelligi aktiflestirebiliyorsunuz
Sizi yanıltmak istemem o konuda fazla yardımcı olamayacağımteşekkürler bilgi için... peki g2nin ses kalitesi hakkında ne söyleyebilirsiniz?? hoparlör ve jack çıkışını ayrı ayrı derecelendirirseniz iyi olur![]()
Çok iyi yaa =)) 0.93TB =))
Bağlarsan 1-2 tb hdd yi tabi olur
Keşke gerçekte de bu kadar olmasa da şöyle 100 gb civarı hafıza olsa ne güzel olurdu![]()
Ama oraya doğru gidiyoruz eminim gelecekte çok daha fazlası olacaktır![]()
Zaten olay bu. O hdd'e elektrik sağlayıp bir de içindekileri bilgisayar gibi görüntülemesi müthiş. Bunu belki başka cihazlar da yapıyordur ama bataryaları G2 kadar dayanmaz kesinlikle. =) laptop'u rafa kaldırcam yakında =)
G2'den sonra laptopıma mı göz diktin?senden önce bekleyenler var.
![]()
Zaten olay bu. O hdd'e elektrik sağlayıp bir de içindekileri bilgisayar gibi görüntülemesi müthiş. Bunu belki başka cihazlar da yapıyordur ama bataryaları G2 kadar dayanmaz kesinlikle. =) laptop'u rafa kaldırcam yakında =)
Beni kastediyor ,leptobu ben alıyorumEvetayıp ediyon ha ilk sırada niye ben yokum
![]()
Beni kastediyor ,leptobu ben alıyorum![]()
Note 3 te de mi batarya g2 kadar dayanmaz ?
Oh oh, G2 yide paylaşırız fifti fifti :laugh:Tamam onu sen aloralarda bir yerde note 3 te olacaktı onu da ben alayim
![]()
Buyrun LG G2 farkiyla torrent .d 736 kb yi goruyorum su anda .d
Aynen internet hızıyla alakalı cihazla hiç alakası yok, zaten resmi o sebepten ekledim.
36 ay olayı şöyle; indirmeye yeni başlayınca saçma sapan hesaplıyor hatta 1 yıl falan yazıyor sonra toparlıyor. 1 gb filmi ortalama 3-5 dakkada indiriyorum, tabi bu torrent sağı solu belli olmaz seed olayı.
On-Screen Phone Modunu Ben Çok Kullanıyorum (Bu Sayede Telefonumu IPCam Olarak Kullandığım Oluyor Veya Whatsapp VB. Mesajlaşma İşlemlerini Hızlıca Yapıyorum)Wi-fi Olması Şart Değil Telefonda Hotspot Açarak da Yapabiliyorsun @Bloother Bir Ara Size Detaylı Anlatır . !![]()
Bahsettiğiniz özelliği kullanmadığım için incelemedim, biraz bahsederseniz detaylı anlatımını yaparım. =) Ya da siz anlatırsanız daha iyi olur. Bu konuyu sadece kendim için açmadım. Siz de paylaşabilirsiniz. =)