SONY Xperia Tipo'daki kasma sorunu.

bohemianz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.

Yaklaşık olarak 6 aydır Sony Xperia Tipo kullanmaktayım.

İlk başlarda telefonumla hiçbir sıkıntı yaşamadım. Telefonun uygulumaları dışında 1-2 uyguluma haricinde uyguluma yüklemedim. Lakin 1.5 ay önce telefonum inanılmaz donmaya veyahut kasmaya başladı. Sosyal medya başta olmak üzere rehberimdeki herhangi birini arayamıyor, mesaj çekemiyor hatta tuş kilidini açmakta dahi zorlanıyordum. Ayarları sıfırladım, sorunum düzeldi. Fakat dün akşam(17.12.13) itibariyle bu sorunu tekrar yaşamaya başladım. Fakat telefonumu yeniden sıfırlamak istemiyorum.

SONY'in sitesinde bana gösterdiği şekilde yazılım güncellemelerini kontrol ettim. Hiçbirinde bir sorun yok. Yazılımlar güncel, telefonun kendi uygulumaları haricinde sadece iki uygulamam var. (Onları da silip denedim, fakat sorunum değişmedi)

Bu sorun hakkında bilgisi olan veyahut çağrı merkezleri ya da mail yoluyla nasıl iletişim kurabileceğim hakkında bana kontak bilgisi sağlayabilecek olan arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirler mi?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Kardeşim yapacağın bişey yok maalesef, root yapıp gereksiz uygulamarı kaldırman yada komple telefonu değiştirmen gerekli, kardeşimde xperia sola vardı sırf bu yüzden iphone 4s geçti, oda senin gibi pek oyun ve uygulama yüklemez, şimdi telefonda ne kasılma nede başka bir sorun var. Tabi maddi durumun nedir onu bilemem ben.

bohemianz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanıyorum biraz daha bekleyip iPhone geçeceğim. Fakat niye bu tür bir sorunla karşılaşıyorum böyle bir telefonda, açıkçası aklım almıyor. :(

bohemianz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu açıdan hiç düşünmemiştim. Haklısınız. Keşke telefonu almadan detaylı bir araştırma yapsaydım. Olan oldu artık. Ben en iyisi telefon önerileri almak için açılmış bir konuya gideyim. Ooof ooof.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Artık ben de sıkıldım sürekli rom değiş olmuyor.

Üst sagment telefon alma zamanı geldi.

bohemianz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kadar istekli almıştım ki telefonu...

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Üst segment bir telefon alırkende dikkatli olun, ben ikinci el s2 aldım, jell bean yüklü ve root ile gereksizleri kaldırdım şimdi 1 haftadır telefondan tık yok :) tabi arada bir kasılıyor ama oda android olduğundan maalesef, iphone alacak durumum yok. 500 tlye anca bunu alabildim ki bunlada memnunum.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kardeşim aynı ben de senin isteğin gibi istekle almıştım ama şimdi bedava versen almam. Daha da Giriş-Orta seviye telefonlara para vermem.

bohemianz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazık ya cidden. Bir de Bursa'da yaşadığım dönemde bütün teknoloji mağazalarını gezmiştim birinde bulup almıştım. Kafamı kırmak istiyorum.

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Üst segment bir telefon alırkende dikkatli olun, ben ikinci el s2 aldım, jell bean yüklü ve root ile gereksizleri kaldırdım şimdi 1 haftadır telefondan tık yok :) tabi arada bir kasılıyor ama oda android olduğundan maalesef, iphone alacak durumum yok. 500 tlye anca bunu alabildim ki bunlada memnunum.
S2 üst segment miymiş? İyi güldüm sağol.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Benim için üst segment sayılılr, gidip 1200 ve 2000 tl veremem bir telefona.:yes:

laroz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android telefonları telefonu aldıgınızda olan android versiyonu kaçsa en fazla bır kere guncelleme yapıp bırakmak en iyisi.güncellemeyi alıyor diye sürekli güncelleme yapınca telefon patlıyor bi yerde.En iyisi 1100 akarı yok kokarı yok :)