Neden LG G2 ?

Siz ne kadar memnunsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Valla yukarıdan bir şey anlamadım ama alt kısımda dediği özel bir şey yok . Yedek al sonra flashla diyor ki bunu zaten anlamışsındır . İlk yorum atan eleman kamera uygulamasını kaybetmiş dur bakalım devamında ne oluyor biraz daha okuyayım :D

İşte o kadarını ben de anladım ama korkuyorum bi sıkıntı olursa bilen biri lazım hızlı cevap alacağım. :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
İşte o kadarını ben de anladım ama korkuyorum bi sıkıntı olursa bilen biri lazım hızlı cevap alacağım. :D
:D bak kamerası kaybolan elemana şunu demişler :
Have you delete the .odex for two .apk? O da bunu demiş
Thanks...deleting the odex files made camera working..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
:D bak kamerası kaybolan elemana şunu demişler :
Have you delete the .odex for two .apk? O da bunu demiş
Thanks...deleting the odex files made camera working..

Yani olay neymiş? Onu niye siliyor yani? :D işte bu olayları sırasıyla anlatan bir konu açılsa güzel olur. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada orda 2 dosya var. Biri Stock, biri AOSP. Hangisini indircez? Nasıl flaşlayacaz? nasıl yedek alacağız? ya da neyi yedek alacağız? :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yani olay neymiş? Onu niye siliyor yani? :D işte bu olayları sırasıyla anlatan bir konu açılsa güzel olur. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada orda 2 dosya var. Biri Stock, biri AOSP. Hangisini indircez? Nasıl flaşlayacaz? nasıl yedek alacağız? ya da neyi yedek alacağız? :D

Yav bodoslama gir olaya sen:D ne olacağını hep birlikte görürüz:D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yav bodoslama gir olaya sen:D ne olacağını hep birlikte görürüz:D

Anladığım kadarıyla Stock rom deodexed olanı indircem. telefona atıp, cwm'den flaşlayacağım. Bunu yapmadan önce de yedek alacağım. ama sonra neden kamera uygulaması kayboluyor ve hangi .odex uzantılı dosyayı, nereden silicez. Orayı çözemedim. :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
cihazı rootsuz kullananlar güncelleme geldiğinde bildirirse seviniriz. ona göre root kaldıralım.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
En beğenmediğim yanı klavyesi bazen klavye durdu hatası veriyor kelime tahminleri hem zayıf hem de tahmin ettiği kelimelere basınca düzeltmiyor düzgün mesela bazen yazacan diyelim ba yazdın bazen çıktı diyelim basıyorsun bbazen diye yazıyor sonra dön baş harfi sil onun dışında türkçe karakterlerin basılı tutunca çıkması yavaş yazmaya neden oluyor bir diğer sıkıntısı ise mesela forumda bişey yazıyorum diyelim son harfi yanlış yazdım siliyorum imleç üst kelimelere gidiyor sonra tekrar imleci aşağı alıyorum.Kamera konusunda da şunu söylim sadece hdr modunda güzel çekiyor.Telefonun en sevmediğim yanı gıcırdamaların olması bir sıkımlık canı varmış gibi hissettiriyor.Biraz daha iyi malzemed3n yapabilirlerdi en azından htc desire sv gibi bir malzeme kullanabilirlerdi.Birde hafıza kartı almıyor oluşu sıkıntı 2-3 oyun yükledin mi pert 16gblığı e 32 gb zaten 1800 32gb bunu alacağıma 200-300 daha ekler z1 alırsın.Tabi oyun meraklısı değilseniz 16 yetecektir o zamanda android almaya gerek yok bence.Telefonunun güzel özellikleri var ama bunu lgnin yapmış olması şanssızlık adamlar yapıyor güzel ama malzeme kalitesi sıfır yazılım desteği sıfır.Akıllı telefon yapıyorsan arkasında duracaksın gidin okuyun haberleri 2.5 milyon satmış umduğunu bulamamış bulamazsın tabi önce yaptığın telefonların arkasında durmayı öğren.Şimdi çıkıp biri dicek 4.4ü verecek tamamda ben neden 4 ay bekliyeyim o zamana kadar stabilite güncellemesi vermesi gerekir heryerde kullanıcılar hatalardan bahsediliyor hiçmi görmüyor lg mühendisleri bu kadar kör bir firma yok.Lg bu tavrını değiştirmediği sürece ben kimseye lg marka akıllı telefon önermiyorum.Dediler lg düzelmiş güncelleme konusunda gittim g2 aldım 2 aydır güncellemenin gsi yok onunla birlikte çıkan note 3 ve z1 allah bilir kaç güncelleme aldı lgde tık yok.

Şevket hocam bak şimdi burda yaptığın yorum çok yanlış sadece güncelleme konusunda sana hak veriyorum.
Şimdi klavyede anlattığın sorun bende yok ve arkadaşlarımdada yok yani devamlı telefonlarımızın sorunları hakkında Whatshapp veya normal mesajlaşarak konuşuruz daha kaç ay oldu klavye sorunum olmadı. Bu senin şahsi sorunun yani genel bir sorun değil. Kamerasındaki odaklanma sorunu falan bunlar genel eğer genel bir sorun yoksa söylemeye gerek yok çünkü milletin aklı karışıyor. Diyorsunki telefon bir sıkımlık canı var o zaman almadan önce baksaydın almasaydın. 16 GB gayet yeterli bir hafıza, Zaten iki çeşit çıkartmışlar bi 16 bi 32 hangisi uygunsa millet ona göre alır. 32 gb ye 1800 vereceğime gider biraz daha ekler z1 alırım diyorsun o zaman hocam sen ekleyip z1 alsaydın burda g2yi kötüleyip durmazdın zaten 16 gb yetmez ise 32lik alınması gerekilir buna görede insan kendini hazırlaması gerekir bütçe konusunda ve g2ye kafa takmış biri yok biraz daha veriyim z1 alıyım yok z1 alıcağıma note 3 alıyım diyerek en pahalı telefona kadar gidersin. Malzeme kalitesine laf atıp durmayın arkadaşım nedir bu markayı kötülemenizdeki amaç ? siz sakarsanız veya kullanmayı bilmiyosanız bize ne ? her gün telefonlar dahada inceleştiriliyor bırakta malzemesi dandik veya sağlam olsun almadan önce araştırıp alıcaksın ve alıyosun sonra gelip kötüleme yapıyosun bunu sana hiç yakıştıramadım.
LG eski telefonlarındada pek güncelleme vermedi ve g2 şu anda HTC one ve iphone 5 den daha stabil test ettim kendim gördüm inkar eden fanboylar varsa diyecek bişiyim yok ve telefon 4.4 kit kat aldıktan sonra 1.5 2 yıl rahat kullanılabilir ve şu anda lg bir sürü telefon ile uğraşıyor fark ettiysen ? nexuslarla g2 le flex ile ve gx diyemi ne çıkartıcakmış 5.5 inçmiş ekranı ve full telefon çıkartıyorlar bırakta güncelleme versin burda başka firmalar ile karşılaştırma yapma neymiş efendim samsung ve sony ne kadar güncelleme aldı g2de tık yok tamam yok ama gayette sorunsuz çalışıyor bir kaç ufak tefek sorunu var onlarda can acıtacak cinsten değiller 4.4 ile düzeltilir ve yarın güncelleme almayacağını nerden biliyosun da hemen firmayı kötülüyorsun ben sizi anlamıyorum abi eğer bir telefon alıcaksanız araştırıcaksınız öyle alıcaksınız ve aldıktan sonra gelip kötüleme yapmayacaksınız.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben de sağlam olsun diye takozlara para verenleri anlamıyorum zaten. Sağlamlığını o kadar düşünüyorsanız gidin 3310 alın. Daha hızlı, daha stabil ve dünyanın en sağlam telefonu. ;) güncellemeye ihtiyacı da yok. Sizi 15 sene rahat götürür. Kasaya bakarak, güncellemeye bakarak telefon seçme devri mi kaldı artık? Telefonu elinde nasıl rahat tuttuğuna bakarsın. Kullanışlılığına bakarsın. Kullanım kolaylığı açısından G2'den daha iyisi olmadığını açtığım konuda gösterdim, göstermeye de devam ediyorum.. bu kadar imkan ve hizmet sunan telefon güncelleme almasa da olur, yere düşünce paramparça olsa da olur. Ben onu zaten elbebek gülbebek korurum. Samsung kullanırken sinirden fırlattığım oluyordu. Şimdi G2'yi elimden bırakmıyorum bile. Kasasıyla güncellemesiyle telefon seçmek komik geliyor artık. 9 ay note 1 kullandım da niye 4.2.2 vermiyorlar demedim. Anı yaşamayı bilmiyorsunuz. Gelecek için çalış ama gelecek için kaygılanma. Belki yarın olur ama sen olmazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...