Neden LG G2 ?

Siz ne kadar memnunsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogzhnkymc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Performans olarak mükemmel bir telefon. Şuana kadar herhangi bir sıkıntı vermedi. İnternet erişim hızı gayet iyi. Herhangi bir grafiksek kasılım,sıkıntı yok.Birçok kişi arka tuşlara kafayı takmış durumda fakat hiçbir kötü yanı yok. Fiyat ve özellik olarak alınabilecek en iyi telefon. Kamerası kendince gayet iyi sonuçta bu bir telefon ve tam bir fotoğraf makinasının kalitesi beklenmez.Diğer cihazlarda daha iyileri var fakat performans ve görsellik istiyorsanız gayet iyi bir telefon.Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.Keşfedemediğim daha bir çok özelliği var.Fiyata bakarak marka satın almayın derim cidden mükemmel bir telefon. G2 ile çektiğim birkaç resim ; [URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vglus.jpg[/URL][/IMG][URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vglty.jpg[/URL][/IMG][URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vglv3.jpg[/URL][/IMG]
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vglvm.jpg[/URL][/IMG]
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vglvz.jpg[/URL][/IMG]
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vglw8.jpg[/URL][/IMG]

ogzhnkymc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Servis konusunda her firmanın kusuru var. Elektronik eşyadan ne kadar sağlamlık bekleyebilirsiniz ki ? Her geçen gün dahada inceliyor telefonlar,bilgisayarlar.Garantinin ilgilenmesi şirket çalışanlarına kalmış. Örnek vermek istiyorum ;
Lenovo marka laptop aldım laptop kapagında bombe vardı ve lenovo yazısının o harfı kalkıyordu. Servise gönderdim hata onarıldı dedı ve gerı gonderıldı fakat gıttıgı gıbı gelmıs.Amerikadaki lenovo servisiyle iletişime geçip şikayet ettik ve hemen yurt dışından kapak gönderdiler. Yani bizim insanımızda sıkıntı var. Aynı olaylar yurt dışında gerçekleşmiyor.Ama tekrar söylemek istiyorum sonuçta elektronik alet makina yapımı. Sonsuz kullanıma sahip henüz birşey icat edilmedi.Hiçbir firmanın %100 oranda mükemmel olması beklenemez. Telefonun performansı,dayanıklılığı kullanımıza kalmış birşey. Sürekli düşürüyorsanız,saçma sapan uygulama yükleyip virüs sokup ya da boot ile sisteme el atıyorsanız o sizin sorununuzdur. Saygılarımla..

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
En beğenmediğim yanı klavyesi bazen klavye durdu hatası veriyor kelime tahminleri hem zayıf hem de tahmin ettiği kelimelere basınca düzeltmiyor düzgün mesela bazen yazacan diyelim ba yazdın bazen çıktı diyelim basıyorsun bbazen diye yazıyor sonra dön baş harfi sil onun dışında türkçe karakterlerin basılı tutunca çıkması yavaş yazmaya neden oluyor bir diğer sıkıntısı ise mesela forumda bişey yazıyorum diyelim son harfi yanlış yazdım siliyorum imleç üst kelimelere gidiyor sonra tekrar imleci aşağı alıyorum.Kamera konusunda da şunu söylim sadece hdr modunda güzel çekiyor.Telefonun en sevmediğim yanı gıcırdamaların olması bir sıkımlık canı varmış gibi hissettiriyor.Biraz daha iyi malzemed3n yapabilirlerdi en azından htc desire sv gibi bir malzeme kullanabilirlerdi.Birde hafıza kartı almıyor oluşu sıkıntı 2-3 oyun yükledin mi pert 16gblığı e 32 gb zaten 1800 32gb bunu alacağıma 200-300 daha ekler z1 alırsın.Tabi oyun meraklısı değilseniz 16 yetecektir o zamanda android almaya gerek yok bence.Telefonunun güzel özellikleri var ama bunu lgnin yapmış olması şanssızlık adamlar yapıyor güzel ama malzeme kalitesi sıfır yazılım desteği sıfır.Akıllı telefon yapıyorsan arkasında duracaksın gidin okuyun haberleri 2.5 milyon satmış umduğunu bulamamış bulamazsın tabi önce yaptığın telefonların arkasında durmayı öğren.Şimdi çıkıp biri dicek 4.4ü verecek tamamda ben neden 4 ay bekliyeyim o zamana kadar stabilite güncellemesi vermesi gerekir heryerde kullanıcılar hatalardan bahsediliyor hiçmi görmüyor lg mühendisleri bu kadar kör bir firma yok.Lg bu tavrını değiştirmediği sürece ben kimseye lg marka akıllı telefon önermiyorum.Dediler lg düzelmiş güncelleme konusunda gittim g2 aldım 2 aydır güncellemenin gsi yok onunla birlikte çıkan note 3 ve z1 allah bilir kaç güncelleme aldı lgde tık yok.

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teknosadan aldıgın ürünü teknosaya garanti icin götürmeyin arkadaslar, mecidiyeköyde merkez Lg servisi var oraya götüreceksin. elinde malzemesi varsa 1 saatte halleder verir yoksa iki gün içerisinde, değişimse bir hafta içerisinde hallederler.

teknosaya garantiye götürüyordum teknoassistte ki bayan yan tarafta Lg merkez servisi var dedi ve mecidiyeköyde ki servise gittim 1 saatte halledip verdiler cihazımın ekranını.

Lg servisi kötü LGden ürün almayın diye vız vız konusuyorsunuz. Arkadas telefonu düsürmüssün ya da icine su kacırmıssın servis parayla yapacak haliyle.

LG g2 bana göre mükemmel cihaz. alın güle güle kullanın. Kitkat güncellemesini de yakında baslatacak.

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teknosadan aldıgın ürünü teknosaya garanti icin götürmeyin arkadaslar, mecidiyeköyde merkez Lg servisi var oraya götüreceksin. elinde malzemesi varsa 1 saatte halleder verir yoksa iki gün içerisinde, değişimse bir hafta içerisinde hallederler.

teknosaya garantiye götürüyordum teknoassistte ki bayan yan tarafta Lg merkez servisi var dedi ve mecidiyeköyde ki servise gittim 1 saatte halledip verdiler cihazımın ekranını.

Lg servisi kötü LGden ürün almayın diye vız vız konusuyorsunuz. Arkadas telefonu düsürmüssün ya da icine su kacırmıssın servis parayla yapacak haliyle.

LG g2 bana göre mükemmel cihaz. alın güle güle kullanın. Kitkat güncellemesini de yakında baslatacak.

boş konuşuyon. konuyu okumadan sen vız vız konuşuyon. servisleri rezalet, iğrenç. 2.5 aydır uğraşıyorum genel müdürlük, uluslararası müdürlük dahil aramadığım yer kalmadı. gelip burda mecidiyeköy servisine gitmiş de parça değişmişler masalı okuyon. önce oku bilgilen, sonra gel ahkam kes. bilgin yok fikrin var. LG servisi rezalet ve bir daha LG'den SD Card bile almam.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://forum.shiftdelete.net/lg/3500...-hikayesi.html (LG ve Teknosa: Bir Garanti Rezilliği Hikayesi)

Önce bir adam gibi oku. Sonra bana su kaçırmışsın de olur mu canım.

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
boş konuşuyon. konuyu okumadan sen vız vız konuşuyon. servisleri rezalet, iğrenç. 2.5 aydır uğraşıyorum genel müdürlük, uluslararası müdürlük dahil aramadığım yer kalmadı. gelip burda mecidiyeköy servisine gitmiş de parça değişmişler masalı okuyon. önce oku bilgilen, sonra gel ahkam kes. bilgin yok fikrin var. LG servisi rezalet ve bir daha LG'den SD Card bile almam.

http://forum.shiftdelete.net/lg/3500...-hikayesi.html (LG ve Teknosa: Bir Garanti Rezilliği Hikayesi)

bende bilgi işlemciyim 3 günde bir cihaz götürüyorum adamların daha adını bilmeden sıra numaramı alıp işimi hallettiriyorum. nerde görülmüş rootlu cihaza servisin ayar verdigi? root yapmıs adam haliyle servis öper. sende olsan aynısını yapacaksın. atmasaydın kardeşim root yapıp göndermeseydin.

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
işin gücün bir yere bok atmak, bende bilgi işlemciyim 3 günde bir cihaz götürüyorum adamların daha adını bilmeden sıra numaramı alıp işimi hallettiriyorum. nerde görülmüş rootlu cihaza servisin ayar verdigi? root yapmıs adam haliyle servis öper. sende olsan aynısını yapacaksın, amacınız bir yere bok atmak, atmasaydın kardeşim root yapıp göndermeseydin.
Bilgi işlemci kardeş. Orada 7 kere garantiye gönderilmiş cihazın root atılması mı dikkatini çekti?. Bok atmıyorum. Kullandığım cihazı araştırıp alan en azından aldığını zanneden bir kullanıcıyım. Rootlu cihaza garanti hizmeti verilmemesi pek ala anlaşılabilir bir durum. Amenna. Ya geri kalan 6 tane garanti işlemi? Yasal sınırın olan 4? Tekrar diyorum "adam gibi oku konuyu sonra tartışalım"

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgi işlemci kardeş. Orada 7 kere garantiye gönderilmiş cihazın root atılması mı dikkatini çekti?. Bok atmıyorum. Kullandığım cihazı araştırıp alan en azından aldığını zanneden bir kullanıcıyım. Rootlu cihaza garanti hizmeti verilmemesi pek ala anlaşılabilir bir durum. Amenna. Ya geri kalan 6 tane garanti işlemi? Yasal sınırın olan 4? Tekrar diyorum "adam gibi oku konuyu sonra tartışalım"

len işiniz gücünüz markalara çamur atmak. Ben samsung da lg ninde ürününü kulladım. Samsung gun garantisi burnumdan getirdi. Lg telofonumum vardı garantiye yolladım ekranı çatladı diye adamlar ürün hatası diyip sıfır telofon verdiler. Neyin kafasını yasıyon sen

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
telefon güzel performans ekran kalitesi işlemgücü tasarımı güçlü yönleri ama güncelleme nekadar alacak,hafıza kartı takılamıyor olması gibi eksikleri var.

bildiğim kadarıyla kamera ile ilgili yazılımsal olan sorunlara halendaha güncelleme gelmedi ve lg telefon piyasasına artık eskisi kadar odaklanmayacaklarını açıklamıştı.

artıları eksileri var kendince ama 2013ün en çok konuşulan telefonu bence

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
len işiniz gücünüz markalara çamur atmak. Ben samsung da lg ninde ürününü kulladım. Samsung gun garantisi burnumdan getirdi. Lg telofonumum vardı garantiye yolladım ekranı çatladı diye adamlar ürün hatası diyip sıfır telofon verdiler. Neyin kafasını yasıyon sen

tamam kardeş lg en güzel en birinci. hayatımda böyle kral servis görmedim.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Türkiye'de telefon kullanıyorsanız bence markaları değerlendirirken servis desteğini ayrı tutmalısınız. Çünkü ülkemizde sizin bu LG'nin servisi şöyle Samsung'un servisi böyle Sony'nin ki pekala derken cep telefonu grubunda bu servislerin aslında hepsi aynı. Büyük servisler sınıfında Kvk, Genpa, Başarı ve Teleservice var. Eğer telefonunuz garantili ise ve başka bir 3. grup yetkili servis cihazınızı bıraktığınız bayiye daha yakın değilse bu 4 servisin bayiilerinden birine gider. Orada da gittiği bayiideki teknisyenin tutumu, bilgisi ve kaynakları cihazın akıbetini belirler. Dikkat ederseniz tutumunu ilk sıraya koydum çünkü teknisyen gerçekten sizi memnun etmek istiyorsa gerekirse değişim çıkartır ama sizi mağdur etmez. Tutumu iyi yönde değilse zaten lanet edersiniz başta markaya sonra servise. Diğer 3.grup servislerde de aslında aynı durum geçerli ama genelde onların kaynakları bir Kvk, Genpa, Başarı veya teleservice kadar değil her ne kadar ellerinde çok da iyi teknisyenler bulunabilse de.
Ve burada bir ayrım yaparak Apple grubunu ayrı bir yere koymak gerekiyor. Çünkü iş Apple ürünlerine geldiğinde tutum daha da müşteriye dönük oluyor. Çünkü Apple marka değerinin farkında olan bir firma ve buna göre de hizmet veriyor ekseriyetle. Ve bir de şöyle düşünelim her marka bir cihazına fiyat verirken mutlaka bu fiyatın içerisinde belirli bir % takas payı da koyuyordur. Yani cihazların arızası durumunda ücretsiz değişim payı. Maliyet/satış rakamı analizi yaparsak da bu oranın da Apple ürünlerinde diğer markalara oranla oldukça yüksek olduğu kanısına varabiliriz.
Umarım bu gayet uzun yazıyı okuduktan sonra olaylara biraz daha farklı bakabilirsiniz ve bunun da siz bir şekilde yardımı olabilir.
Herkesin dediğine ben de katılıyorum, elektronik ürünler biraz da şans işi. Cihazın tüm özelliklerini ezbere de bilseniz yalayıp yutsanız da şansınıza daha doğuştan arızalı bir cihaz denk gelebilir. Ve siz mesela 3 ay kullandıktan sonra arızası kendini gösterebilir. Bir de yanına cihazı 1-2 kez düşürdüyseniz ve üzerinde izler de varsa Allah yardımcınız olsun bir daha :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Kardeş sen bu üslupla her yerden elin boş dönersin hiç kusura bakma..

telefon güzel performans ekran kalitesi işlemgücü tasarımı güçlü yönleri ama güncelleme nekadar alacak,hafıza kartı takılamıyor olması gibi eksikleri var.

bildiğim kadarıyla kamera ile ilgili yazılımsal olan sorunlara halendaha güncelleme gelmedi ve lg telefon piyasasına artık eskisi kadar odaklanmayacaklarını açıklamıştı.

artıları eksileri var kendince ama 2013ün en çok konuşulan telefonu bence

LG'nin telefon pazarına odaklanmayacağı haberi yalanlandı. Tam tersine daha fazla yüklenecekler.

En beğenmediğim yanı klavyesi bazen klavye durdu hatası veriyor kelime tahminleri hem zayıf hem de tahmin ettiği kelimelere basınca düzeltmiyor düzgün mesela bazen yazacan diyelim ba yazdın bazen çıktı diyelim basıyorsun bbazen diye yazıyor sonra dön baş harfi sil onun dışında türkçe karakterlerin basılı tutunca çıkması yavaş yazmaya neden oluyor bir diğer sıkıntısı ise mesela forumda bişey yazıyorum diyelim son harfi yanlış yazdım siliyorum imleç üst kelimelere gidiyor sonra tekrar imleci aşağı alıyorum.Kamera konusunda da şunu söylim sadece hdr modunda güzel çekiyor.Telefonun en sevmediğim yanı gıcırdamaların olması bir sıkımlık canı varmış gibi hissettiriyor.Biraz daha iyi malzemed3n yapabilirlerdi en azından htc desire sv gibi bir malzeme kullanabilirlerdi.Birde hafıza kartı almıyor oluşu sıkıntı 2-3 oyun yükledin mi pert 16gblığı e 32 gb zaten 1800 32gb bunu alacağıma 200-300 daha ekler z1 alırsın.Tabi oyun meraklısı değilseniz 16 yetecektir o zamanda android almaya gerek yok bence.Telefonunun güzel özellikleri var ama bunu lgnin yapmış olması şanssızlık adamlar yapıyor güzel ama malzeme kalitesi sıfır yazılım desteği sıfır.Akıllı telefon yapıyorsan arkasında duracaksın gidin okuyun haberleri 2.5 milyon satmış umduğunu bulamamış bulamazsın tabi önce yaptığın telefonların arkasında durmayı öğren.Şimdi çıkıp biri dicek 4.4ü verecek tamamda ben neden 4 ay bekliyeyim o zamana kadar stabilite güncellemesi vermesi gerekir heryerde kullanıcılar hatalardan bahsediliyor hiçmi görmüyor lg mühendisleri bu kadar kör bir firma yok.Lg bu tavrını değiştirmediği sürece ben kimseye lg marka akıllı telefon önermiyorum.Dediler lg düzelmiş güncelleme konusunda gittim g2 aldım 2 aydır güncellemenin gsi yok onunla birlikte çıkan note 3 ve z1 allah bilir kaç güncelleme aldı lgde tık yok.

Şuan bazı ülkeler G2'ye 60MB'lık stabilite güncellemesi aldı. Bize de yakında bir stabilite güncellemesi gelir.

4.4 kitkat güncellemesi çıkalı daha 1 ay oldu olmadı, telefon neden almıyor diye ortalığı yıktılar. Adamlar adam akıllı güncelleme hazırlamak için bekletiyorlar. Aceleye getirip telefonu çöpe çevirmiyorlar diğer markalar gibi.

Note 3 hiçbir güncelleme almadı OTA yoluyla. Z1 bir kaç düzeltme almış diye duydum. Bende Note 3 olduğu için almadığını biliyorum. Bakıyorum "zaten güncel" diyor.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

LG'nin telefon pazarına odaklanmayacağı haberi yalanlandı. Tam tersine daha fazla yüklenecekler.

Şuan bazı ülkeler G2'ye 60MB'lık stabilite güncellemesi aldı. Bize de yakında bir stabilite güncellemesi gelir.

4.4 kitkat güncellemesi çıkalı daha 1 ay oldu olmadı, telefon neden almıyor diye ortalığı yıktılar. Adamlar adam akıllı güncelleme hazırlamak için bekletiyorlar. Aceleye getirip telefonu çöpe çevirmiyorlar diğer markalar gibi.

Note 3 hiçbir güncelleme almadı OTA yoluyla. Z1 bir kaç düzeltme almış diye duydum. Bende Note 3 olduğu için almadığını biliyorum. Bakıyorum "zaten güncel" diyor.

Note 3 güncelleme almadı mı? Ciddi misiniz? Ya sizin cihazda problem var ya da bizim cihaza vahiy indi :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O kadar para varsa banada bir tane yolla yahu kısmetlenelim:D

Mülk Allah'ındır. Çok şükür veriyor. =)

Tablet note 10.1 üzerinde iPhone 4 ile çektim. O kadar söylentiye biraz artisliğimizi yapalım. Uzun süredir benim salladığımı söyleyenler oldu. Bu söylentileri normalde dikkate almıyorum. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim ancak bakıyorum yaptığım yorumlar dikkate alınmıyor, kullanmadan atıp tuttuğumu sanıyorlar. Bunlar sadece telefonların 2'si. Diğerlerini de çekerim ama görgüsüzlük olmasın. Gereği yok..

7amebyre.jpg

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Evet var. Sorun nedir?

Sorun telefonun sizde olup olmaması değil. Asıl sorun, sizin bazı telefonlara odaklanıp (G2) bazı telefonlara ilgi göstermemeniz, ilgilenmemeniz. Eğer note 3 ü gerektiği gibi arastirsanız 2 adet güncelleme aldığını bilirsiniz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sorun telefonun sizde olup olmaması değil. Asıl sorun, sizin bazı telefonlara odaklanıp (G2) bazı telefonlara ilgi göstermemeniz, ilgilenmemeniz. Eğer note 3 ü gerektiği gibi arastirsanız 2 adet güncelleme aldığını bilirsiniz.

G2'ye de gelmedi, Note 3'e de gelmedi. Siz Note 3 güncellemesini nasıl aldınız? Söyleyin ben de alayım. :)

Ayrıca Note 3 isterse 15 güncelleme alsın, yine de G2'nin verdiği tadı vermiyor, yine de G2'nin özelliklerini veremiyor. Note 3'ün de üstün yanları var tabi, kalem gibi, SNote defteri gibi. G2'de basitleştirilmiş Not özelliği var sadece. O arayüz olduğu sürece Samsung boşa kürek çekiyor benim için.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
G2'ye de gelmedi, Note 3'e de gelmedi. Siz Note 3 güncellemesini nasıl aldınız? Söyleyin ben de alayım. :)

Ayrıca Note 3 isterse 15 güncelleme alsın, yine de G2'nin verdiği tadı vermiyor, yine de G2'nin özelliklerini veremiyor. Note 3'ün de üstün yanları var tabi, kalem gibi, SNote defteri gibi. G2'de basitleştirilmiş Not özelliği var sadece. O arayüz olduğu sürece Samsung boşa kürek çekiyor benim için.

1 kasımda LTE modele, yaklaşık 20 gün sonra da Octa modele istikrar güncellemesi geldi. Güncellemeyi alamadıysanız sammobile dan son sürümü yüklemeniz yeterli. Tabi siz G2 nin dünyasına takılıp gitmişsiniz, dana ne denebilir ki?

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Telefon güzel tek şanssızlığı lg olması tabiki 4.4 yeni çıktı ama biraz daha bekleyip 4.3le gelebilirdi yada ufak tefek stabilite güncellemeleri verebilirdi.Bu arada vatana gittim bugün z1i gördüm kırmızı htc oneye de baktım z1 malzemesi güzel ama önden görünüşü berbat htc one de gereksiz büyük ve dar ekranı var o boyada atacak gibi duruyordu daha sonra samsung bölümüne geçtim s4 active vardı turuncu en çok o hoşuma gitti birde note 2nin yanında zarif duran note 3 çok hoş duruyodu.Sahi sen note 3ü bana yollasana bende sana g2yi yollim nede olsa para sıkıntın yok zaten beğenmemişsinde :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefon güzel tek şanssızlığı lg olması tabiki 4.4 yeni çıktı ama biraz daha bekleyip 4.3le gelebilirdi yada ufak tefek stabilite güncellemeleri verebilirdi.Bu arada vatana gittim bugün z1i gördüm kırmızı htc oneye de baktım z1 malzemesi güzel ama önden görünüşü berbat htc one de gereksiz büyük ve dar ekranı var o boyada atacak gibi duruyordu daha sonra samsung bölümüne geçtim s4 active vardı turuncu en çok o hoşuma gitti birde note 2nin yanında zarif duran note 3 çok hoş duruyodu.Sahi sen note 3ü bana yollasana bende sana g2yi yollim nede olsa para sıkıntın yok zaten beğenmemişsinde :D

Hehehe zaten 2 tane var 3.ye gerek yok :P bu arada bazı ülkeler G2'ye güncelleme almış. Hatta kamera yaması da aldı resmi olarak ama yükleyemedik bi türlü. Xda'da paylaştılar ama ben çok anlamıyorum o siteden. İngilizcem pek iyi sayılmaz. Bir hayır sahibi çevirip paylaşsa güzel olurdu burada. :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Hehehe zaten 2 tane var 3.ye gerek yok :P bu arada bazı ülkeler G2'ye güncelleme almış. Hatta kamera yaması da aldı resmi olarak ama yükleyemedik bi türlü. Xda'da paylaştılar ama ben çok anlamıyorum o siteden. İngilizcem pek iyi sayılmaz. Bir hayır sahibi çevirip paylaşsa güzel olurdu burada. :D
Link ver anlarsam anlatırım :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Linki paylaşmışlardı bulursam vereyim. :D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2525783&highlight=camera

Link bu. bazıları kamera uygulamasını tamamen kaybetmiş bunu yapınca. çok dikkat etmek gerekiyormuş.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Linki paylaşmışlardı bulursam vereyim. :D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2525783&highlight=camera

Link bu. bazıları kamera uygulamasını tamamen kaybetmiş bunu yapınca. çok dikkat etmek gerekiyormuş.
Valla yukarıdan bir şey anlamadım ama alt kısımda dediği özel bir şey yok . Yedek al sonra flashla diyor ki bunu zaten anlamışsındır . İlk yorum atan eleman kamera uygulamasını kaybetmiş dur bakalım devamında ne oluyor biraz daha okuyayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...