Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

muhendis35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pars merhaba konu ile ilgili bir düşüncen var mı halen çözemedim. Yardımcı olursan sevinirim.

Pars kardeşim, Sana birsey sormak istiyorum4. 2. 1 Versiyon rom ile telefon özelliğini aktif etmiştim.Samsung Galaxy S wifi media Playerım Var.Bu cihaza herhangi bir telefonu bağlandığında Bluetooth kulaklık oluyor. Telefon ahizesi olduğunda istersen telefon gibi Çalışması. Sormak istediğim tüm telefonlara eşlenaliğinde gelen çağrılara cevap verirken Media Player bağlı cihaz diyor. Çağrılara aaep Veremiyorum. Ama Samsung S 3 mini ve Nokia Shao tdkfioa bağlandığında çalışıyor. Note 8'imde Çalışmıyor. fena nedeni nedir? Bluetooth protokolleri veya 4.2.1 romdan kaynaklı mıdır? Yardımcı Olursan çok sevinirim.

grup2008

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar tablette şuanda 4.2.2 sürümü mevcut 5105 yazılımına geri dönüp tableti servise vereceğim ekranın sol altı sarardı acaba bu sayaç sıfırlama işini nasıl yapabilirim

kartalkaya19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
İşyerimdeki bilgisayardan , evdeki note 8 tabletimin içine girip,tablete uygulama , yazı , dosya vs.aktarabileceğim bir proğram varmı? Bilgi verebilirmisiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kernel dosyasını cihaza atın derken herhangi bir yüklememi yapıyoruz yoksa normal usb kablo ile mi atıyoruz?

TonyMontana1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefom ozelligini aktif etmistim, simdi yazilim guncelleme var telefonda update etmemde sakinca oluyormu ?

akare17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle tüm paylaşımlar için teşekkür ederim. ben de forumdaki yorumlarınıza bakarak yurtdışından 5100 almak yerine yurtiçinden 5105 almaya karar verdim. Allaha şükür benim de bir note 8 im var artık.
ilk sayfadaki tarife göre kurulumları yaptım ve telefon özelliğini aktif hale getirdim. rootu kaldırıp reader hub programını da kullanmaya başladım. yalnız zaman zaman ekranda donmalar yaşıyorum. birkaç kez açıp kapatınca düzeliyor. farklı rom mu yüklemem gerekiyor acaba?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
öncelikle tüm paylaşımlar için teşekkür ederim. ben de forumdaki yorumlarınıza bakarak yurtdışından 5100 almak yerine yurtiçinden 5105 almaya karar verdim. Allaha şükür benim de bir note 8 im var artık.
ilk sayfadaki tarife göre kurulumları yaptım ve telefon özelliğini aktif hale getirdim. rootu kaldırıp reader hub programını da kullanmaya başladım. yalnız zaman zaman ekranda donmalar yaşıyorum. birkaç kez açıp kapatınca düzeliyor. farklı rom mu yüklemem gerekiyor acaba?

farklı rom ile sorun çözülebilir... sorun kurmuş olduğunuz uygulamalardan dolayı da olabilir...

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
771
Hocam şidi alsam
1 . film ve dizi 1080 p rahat izleyebilir miyim ?
2 . Android 6 çıkınca samsung güncelleme vermez zaten room çıkar mı?

akare17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
farklı rom ile sorun çözülebilir... sorun kurmuş olduğunuz uygulamalardan dolayı da olabilir...

Hocam sorunun kılıftan kaynaklandığını anladım. Kılıfta yaptığım ameliyat-ı cerrahiye ile bu işin sorumlusu olan küçük mıknatısi çıkardım. Sorun şimdilik çözülmüş görünüyor.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hocam şidi alsam
1 . film ve dizi 1080 p rahat izleyebilir miyim ?
2 . Android 6 çıkınca samsung güncelleme vermez zaten room çıkar mı?

1- İzlersin
2- cyanogenmod tarzı romlar modele göre yüklenebiliyor. Türkiye' de satılan N5105 3G modeli dünyada yok, o yüzden ona uygun cyanogenmod rom yok, ancak N5110 WIFI alırsan çıkabilir çünkü global model.

moonlife1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gsm uyumlu rom linki ölmüş. Yeniden yükleyebilir misiniz?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Note 8.0 4.1.2 orjinal romu varsa bir yerlere update edebilir misiniz?

vanminut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm adımları sırasıyla yaptım, on numara beş yıldız oldu. İlgin ve emeğin için çok teşekkür ederim

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
siz bana 4.1.2yi bulmadınız ama ben size 4.4 buldum iyi mi? :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam n5100 orjinal 4.1.2 sini mi istiyorsun? bunu yapınca makine orjinal N5100 mü olacak yani? sonra da 4.4 güncellemesini alacak? heyecanla bekliyoruz :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hocam n5100 orjinal 4.1.2 sini mi istiyorsun? bunu yapınca makine orjinal N5100 mü olacak yani? sonra da 4.4 güncellemesini alacak? heyecanla bekliyoruz :)

hotfile kapandı bende aynı gün format attım bilgisayara :( bi yere update etmeyi neden unuttum bilmiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417923
Xda da şöle bir konu var 4.2.2 den 4.1.2 ye düşürme sanırım (İngilizcem berbattır :D )

N5100 için o ... bize N5105 lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şimdi ben bir N5105 alsam, buna romları atsam, standart N5100'den farkı oluyor mu?