Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
neden böyle olduğu hakkında bir fikri olan var mı? benim fikrim editlenmemiş stock romlarda sıkıntı olduğu yönünde.. editlenmiş rom ile aktif edip daha sonra stock romları kurduğumuzda sorun devam etmiyor... gerçi benim kerata hepsini açıyor demek ki neymiş alışmış kudurmuştan betermiş :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -
@android3 usta sana da yük oluyorum ama şu linkle http://www.androidfilehost.com/?fid=23060877490000455 değişir misin? artı ilk mesajdaki rom isminin geçtiği bölümü de kona3g_XXCMH1.zip olarak değişirsen sevinirim...

tamamdır hallettim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar 5105 modelini ilk sayfada dediğiniz gibi yaptım telefon özelliği açıldı arama yapmıyor sebebini bilen varmı

ilhan78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kernel yüklediniz mi.
Romu yükledikten sonra Wipe işlemini yaptınız mı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kanel yükledim romu yükledim telefon arama simgesi geldi fakat arama yapmıyor arama sonlandırıldı yazı çıkıyor

ilkaytan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yükledim hepsini yaptım fakat telefon simgesi çıkdı arama yaperken arama sonlandırıldı yazısı çıkıyor

muhendis35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pars kardeşim, Sana birsey sormak istiyorum4. 2. 1 Versiyon rom ile telefon özelliğini aktif etmiştim.Samsung Galaxy S wifi media Playerım Var.Bu cihaza herhangi bir telefonu bağlandığında Bluetooth kulaklık oluyor. Telefon ahizesi olduğunda istersen telefon gibi Çalışması. Sormak istediğim tüm telefonlara eşlenaliğinde gelen çağrılara cevap verirken Media Player bağlı cihaz diyor. Çağrılara aaep Veremiyorum. Ama Samsung S 3 mini ve Nokia Shao tdkfioa bağlandığında çalışıyor. Note 8'imde Çalışmıyor. fena nedeni nedir? Bluetooth protokolleri veya 4.2.1 romdan kaynaklı mıdır? Yardımcı Olursan çok sevinirim.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
çok pis moralim bozuluyor böyle olunca... abi bu note8ler kaç çeşit ya? hepsinde farklı rom mu çalıştırıyor?

konuyu açarken verdiğim linki vericem bu defa da sürüm beğenilmeyecek.

Aslında şöyle yapsak; ben bu konuda en önce verdiğim rom linkini vereyim onunla telefon özelliğini açmış olalım daha sonra 4.2.2 yüklemek isteyenler içinde en stabil olanını seçip ayrıca link belirtelim.. ne dersiniz?

ilhan78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok pis moralim bozuluyor böyle olunca... abi bu note8ler kaç çeşit ya? hepsinde farklı rom mu çalıştırıyor?

konuyu açarken verdiğim linki vericem bu defa da sürüm beğenilmeyecek.

Aslında şöyle yapsak; ben bu konuda en önce verdiğim rom linkini vereyim onunla telefon özelliğini açmış olalım daha sonra 4.2.2 yüklemek isteyenler içinde en stabil olanını seçip ayrıca link belirtelim.. ne dersiniz?

5105 TR ye özel olduğu için çeşidi olmamalı(farklı parti vs farketmez sanırım)
Bizde hepsi çalışıyor.Önceki arkadaşlar romun son sürümü ile yapamamış, sonra birinci sayfaya eklenen ile yapabilmişti.
Bence birinci sayfaya iki rom ekleyin.önce eski sonra yeni kurulduğunda bence hata çıkmayacak gibi duruyor.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
5105 TR ye özel olduğu için çeşidi olmamalı(farklı parti vs farketmez sanırım)
Bizde hepsi çalışıyor.Önceki arkadaşlar romun son sürümü ile yapamamış, sonra birinci sayfaya eklenen ile yapabilmişti.
Bence birinci sayfaya iki rom ekleyin.önce eski sonra yeni kurulduğunda bence hata çıkmayacak gibi duruyor.

birisi de ilk sayfadaki ile yapamadı... o nedenle işler karıştı. benim cihaz ne gelirse sıkıntı çıkarmıyor :)

İLK OLARAK AÇARKEN KULLANDIĞIM 4.1.2 SÜRÜMLÜ ROM (1. sayfadaki rom ile yapamadıysanız linkteki rom ile telefon özelliği açıp daha sonra 4.2.2 romunu kurabilirsiniz, sorun çıkmayacağını düşünüyorum)

nalvuran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reaksiyon puanı
16,128
yada cart curt yapardı...
sen kim oluyonda tabletlerimi tele çeviriyon derdi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yada cart curt yapardı...
sen kim oluyonda tabletlerimi tele çeviriyon derdi.

nalvuran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabletlerini tele çevirmiyoruz ki zaten tel özelliği var :)

Reaksiyon puanı
16,128
bir zamanlar ipod touch'ları iphone'a çevirenler vardı gerçi bundan farklı ama samsung'un algılacağı bu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
usta telefon kernel rar ını görmüyor install from sdcard deyip choose from sdcard deyince kernel dosyasını görmüyor bi yardımcı olun :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,

2. adımda kerneli kurup tableti yeniden başlattıktan sonra, 3. adımı gerçekleştirmek için gerekli rom dosyasını tabletin içine atamıyorum, copy/paste yaptığımda "öğe kopyalanamıyor" aygıt yanıt vermeyi durdurmuş ya da aygıtın bağlantısı kesilmiş olabilir hatası veriyor

yardım lütfen ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam çok başarılı bi anlatım ve faydalı bi bilgi olmuş fakat bende Galaxy Tab 8.9 var aynı şekilde arama özelliği olmayıpta sms atabilenlerden :D bu işlemi aynı şekilde kendi cihazımda uygulayabilirmiyim yer mi?

odemirbuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arama sonlandırıldı diyor , aranabiliyorum ama arayamıyorum.Yardım lütfen.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Hocam çok başarılı bi anlatım ve faydalı bi bilgi olmuş fakat bende Galaxy Tab 8.9 var aynı şekilde arama özelliği olmayıpta sms atabilenlerden :D bu işlemi aynı şekilde kendi cihazımda uygulayabilirmiyim yer mi?

dosyalarını bulursanız yemesi gerek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar öncelikle çok çok çok teşekkür ederim ben konu ilk açıldığında iyice öğrenip sonra almıştım telefonu :) ilk denemede de yapmıştım işlemi. Şimdi bu yeni güncelleme olayında kafam karıştı tüm sayfaları okudum ama kafam almadı :D şimdi ben sadece romu mu yükleyecem yoksa aynı işlemleri tekrar yapacak mıyım? Bir sürü de link var anlamadım hangisini yükleyeceğimi :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar öncelikle çok çok çok teşekkür ederim ben konu ilk açıldığında iyice öğrenip sonra almıştım telefonu :) ilk denemede de yapmıştım işlemi. Şimdi bu yeni güncelleme olayında kafam karıştı tüm sayfaları okudum ama kafam almadı :D şimdi ben sadece romu mu yükleyecem yoksa aynı işlemleri tekrar yapacak mıyım? Bir sürü de link var anlamadım hangisini yükleyeceğimi :D

4.2.2 yazan en son linkteki romu indirip sadece cwm modunda yükleme yapmanız gerekiyor

exorcist3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Temmuz ayında ben de cihazımı 25 PARS 1907 anlatımıyla telefon yapmıştım. Çok güzel kullanıyordum. 4.2.2'ye hiç yükseltmedim.

Yalnız şu aralar ekranda renkli renkli çizgiler çıkıyor, hiç birşey göremiyorum kullanımı engelliyor. Kapatıp açınca geçiyor ama 1-2dk sonra tekrar çıkıyor. Önce virüs v.b. yazılımsal bişey sandım ama kapattığım zaman açılıştaki SAMSUNG logosunun olduğu ekranda bile çıkmaya başladı.

Benzer hatayı alan oldu mu? Bu yazılımsal bir sorun mudur yoksa donanım mı?

nalvuran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Temmuz ayında ben de cihazımı 25 PARS 1907 anlatımıyla telefon yapmıştım. Çok güzel kullanıyordum. 4.2.2'ye hiç yükseltmedim.

Yalnız şu aralar ekranda renkli renkli çizgiler çıkıyor, hiç birşey göremiyorum kullanımı engelliyor. Kapatıp açınca geçiyor ama 1-2dk sonra tekrar çıkıyor. Önce virüs v.b. yazılımsal bişey sandım ama kapattığım zaman açılıştaki SAMSUNG logosunun olduğu ekranda bile çıkmaya başladı.

Bence yazılımsal değilde donanımsal bir sorun olabilir, piksellerle alakalı

ilhan78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinal 5105 romunu yükleyin eğer bu şekilde de çizgiler çıkarsa gpu sorun var demektir.
Bu durumda servise vermelisiniz. Ama şöyle bir sorun var custom rom sayacı sıfırlanmalı fakat triangle away 5105 i destekliyor mu bilmiyorum.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13

büyük ihtimalle donanımsaldır... çünkü öyle bir soruna bir tek romda rastladım onu da siz yüklemediğinize göre servis yolu göründü cihaza

TonyMontana1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
N5105 tabletime odin ile cwm yi atamıyorum, added yazısı çıkıyor start diyorum eklemiyor hata veriyor.
Sorun ne olabilir ?