Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tekrar teşekkür ederim.
Birkaç cümle ile sammobile'dan bulduğunuz dosya ile Odin ile 5105 ROM'una nasıl döneceğimi yazabilirseniz sevinirim. Telefonum maalesef hala çalışmıyor.

cetincelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günaydın,
Müsait olduğunuz bir vakitte sammobile'dan bulup eklediğiniz 5105 ROM'unu ODIN ile hangi parametre ve seçeneklerle nasıl telefonuma yükleyebileceğimi söyleyebilirseniz çok sevinirim. Telefon özelliği hala aynı hatayı veriyor :( "Çağrı Sonlandırıldı".

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Günaydın,
Müsait olduğunuz bir vakitte sammobile'dan bulup eklediğiniz 5105 ROM'unu ODIN ile hangi parametre ve seçeneklerle nasıl telefonuma yükleyebileceğimi söyleyebilirseniz çok sevinirim. Telefon özelliği hala aynı hatayı veriyor :( "Çağrı Sonlandırıldı".
Emk3.0 çekirdeğini de yüklediniz değil mi?

cetincelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 25 PARS 1907 bey :)
1907'den anladığım kadarıyla renkdaşız da:)
Evet 1.sayfadaki adımlara göre yükledim. Acaba nerede hata yapıyorum ? :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kernel'i kurdum, ancak kurulum aşamalarında wipe yapılması gerektiğini ben mi atladım acaba? 1.sayfada sanırım böyle bir adım yoktu.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Tekrar en baştan yapın kurulumu .. romu ve emk3 çekirdeğini tabletin hafızasına atın recovery moda girin önce çekirdeği sonra da romu kurun daha sonra wipe data ve wipe cache yapın

cetincelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekrar en baştan yapın kurulumu .. romu ve emk3 çekirdeğini tabletin hafızasına atın recovery moda girin önce çekirdeği sonra da romu kurun daha sonra wipe data ve wipe cache yapın

Yardımlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi KERNEL ve ROM kurulumunu RECOVERY modda peşpeşe yaptım, wipe data ve wipe cache yaptım.

Ne yazık ki N5105'imden arama yapmaya çalıştığımda "Arama Sonlandırıldı" mesajı alıyorum. N5105'imi dışarıdan aradığımda kapalı görünmüyor , ancak hat çalmıyor ve anında kesiliyor. Tableti kapattığımda "Aradığınız Kişiye Ulaşılamıyor" mesajı alıyorum.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Yardımlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi KERNEL ve ROM kurulumunu RECOVERY modda peşpeşe yaptım, wipe data ve wipe cache yaptım.

Ne yazık ki N5105'imden arama yapmaya çalıştığımda "Arama Sonlandırıldı" mesajı alıyorum. N5105'imi dışarıdan aradığımda kapalı görünmüyor , ancak hat çalmıyor ve anında kesiliyor. Tableti kapattığımda "Aradığınız Kişiye Ulaşılamıyor" mesajı alıyorum.
Arkadaşın verdiği linkten romu indirip deniyin hocam.. ilk mesajdakini ben şu an kullanıyorum ama sıkıntı yok ... f/siaivus.photos benim facebook adresim. Ders çalışıyorumda sorunuz olursa oradan sorun en azından haberim olsun.

bir yerde yanlışlık var ama bakalım nerede?

ilhan78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Sizde çalışmaması garip,
Kesin öyle değildir ama , hattınız sadece 3g data hattı mi?

cetincelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,evet hattimi 2 yildir Samsung Galaxy Tab telefonumda kullaniyordum, sadece sim den mikro sime cevrimini yapturdim dun gece.
Tabii baska bir telefonda henuz mikrosimi deneme sansim olmadi maalesef, ama mesaj alabiliyorum ve gonderebiliyorum.

Reaksiyon puanı
16,128
kesme değilde gerçek mikro sim alıp tak simden olabilir sorun.

cetincelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabiniz icin tesekkur ederim, az once denedim. Maalesef arkadasimin orijinal mikrosimi ile tabletimden arama yapamadim , benim kesilmis mikro sim karti ile de arkadasimin cep telefonundan arama yapabildim maalesef.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Cevabiniz icin tesekkur ederim, az once denedim. Maalesef arkadasimin orijinal mikrosimi ile tabletimden arama yapamadim , benim kesilmis mikro sim karti ile de arkadasimin cep telefonundan arama yapabildim maalesef.

micro sim ile alakası yok zaten... önceki sayfada arkadaşın verdiği linkten diğer romu indirip öyle deneyin... burada farklı bir kişinin cihazı da böyle oldu farklı romla düzeldi.

cetincelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
micro sim ile alakası yok zaten... önceki sayfada arkadaşın verdiği linkten diğer romu indirip öyle deneyin... burada farklı bir kişinin cihazı da böyle oldu farklı romla düzeldi.

Evet ! Kesinlikle! Yeni ROM'la TELEFON problemim çözülmüş oldu. Şu an telefon görüşmelerini yapabiliyorum. Yardım ve destekleriniz için tekrar tekrar teşekkür ederim. Samsung Galaxy Note 8'imi Sony Smartwatch ile kullanmaktayım. Herşey yolunda görünüyor.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Evet ! Kesinlikle! Yeni ROM'la TELEFON problemim çözülmüş oldu. Şu an telefon görüşmelerini yapabiliyorum. Yardım ve destekleriniz için tekrar tekrar teşekkür ederim. Samsung Galaxy Note 8'imi Sony Smartwatch ile kullanmaktayım. Herşey yolunda görünüyor.

sıkıntı çözüldüğüne göre bu romla neden olmadığını bulmam gerek :)

Reaksiyon puanı
16,128
samsung turkiye gönder bakalım bir tane Galaxy Note 8 bakalım kalitesine.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Geçmiş olsun [MENTION=373184]cetincelik[/MENTION] :D

grup2008

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar 1. sayfadaki roomu 3.defa tekrar kurdum ama arama yapmak istediğimde arama sonlandırıldı diye hata veriyor sürekli

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
selam arkadaşlar 1. sayfadaki roomu 3.defa tekrar kurdum ama arama yapmak istediğimde arama sonlandırıldı diye hata veriyor sürekli

Son mesajlara bakarsanız bir arkadaşta benzer sorunla karşılaştı ve kurtuldu.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
neden böyle olduğu hakkında bir fikri olan var mı? benim fikrim editlenmemiş stock romlarda sıkıntı olduğu yönünde.. editlenmiş rom ile aktif edip daha sonra stock romları kurduğumuzda sorun devam etmiyor... gerçi benim kerata hepsini açıyor demek ki neymiş alışmış kudurmuştan betermiş :P

[MENTION=130683]android3[/MENTION] usta sana da yük oluyorum ama şu linkle http://www.androidfilehost.com/?fid=23060877490000455 değişir misin? artı ilk mesajdaki rom isminin geçtiği bölümü de kona3g_XXCMH1.zip olarak değişirsen sevinirim...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
6 buçuk ay oldu :) ben alışmayam da kim alışsın abi

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ama zaman ne çabuk geçmiş be. Bende 12 Mayıs'ta almıştım.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
zaman akıp gidiyor... yüksek ram takmışlar galiba :P