Samsung Galaxy Note 3 mü iPhone 5S'mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cytex99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar ben yeni telefon alacağım eski telefonumda biraz sıkıntılar vardı :blushing: Neyse iki model arasında kaldım Galaxy Note 3 ve iPhone 5S siz hangisini tavsiye edersiniz?

Benim istediğim oyunları ve diğer uygulamaları crash atmadan ve akıcı derecede çalıştırabilen,kamerası iyi olan ve şarj konusunda bana sıkıntı çektirmeyen bir model.

Sizce hangisi?

hknolmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Note 3 bence. iPhone da 6 yı beklemek gerek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyun oynayıp şarj sıkıntısı çektirmeyen telefon bulursan bana da haber ver. hangisini alırsan al pişman olursun arkadaşım. oyun oynamak için telefon alınmaz. artık üst seviye telefonların hepsinin kamerası iyi. yok şu daha iyiydi falandı fasa fiso. zaten kalite isteyen kamera alır telefon değil. öyle normal kullanıcının gözüyle ayırt edeceği farklar yok.

ama telefona 2bin tl vermek pişmanlıktır, enayiliktir. zaten dünyada bir ülke vardır telefona bu kadar para veren. telefonlara bu paralar verildikçe de sonra ağlamayın niye pahalı diye. alıyorsunuz ki adamlar bu paraya satıyor.

Cytex99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sarj haric iphone 5s

Şarj benim için çok önemli çünkü eski kullandığım telefonlarda 1 günü bile çok zor görüyordum

Galaxy Note 3'de snapdragon 800 işlemcili olanı tavsiye ediyorlar Türkiye ye gelen modelde sorun varmış diyorlar bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

IMassieair07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Beyler Note 3 kullanıcısı varsa bana mesaj atabilir mi? yarın alıyorum telefonu kullanıcı yorumlarını merak ettim...

agenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 Turkiye versiyonu sorunlu değil işlemci bakimindan snapdragon daha iyi LTE olan versiyon. Buyuk ekran ve S-Pen beni her zaman cezbetmiştir o yuzden benim oyum Note 3'den yana. Şarj konusunda ozellikle.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
snapdragon 800 de enerji tasarrufu yapıyor işlemci ıphone 6 ve s5i beklemek mantıklı

Cytex99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bekleyemeyeceğim çünkü telefonla ilgili sıkıntılarım var

Reaksiyon puanı
10,315
yahu ıphone canavar olsa ne yazar, enikonu 4" bir ekran... ne yapabilirsin ki?
gerek oyun, gerek multimedya... her yönüyle note3, tartışılması bile abes.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şarj benim için çok önemli çünkü eski kullandığım telefonlarda 1 günü bile çok zor görüyordum

Galaxy Note 3'de snapdragon 800 işlemcili olanı tavsiye ediyorlar Türkiye ye gelen modelde sorun varmış diyorlar bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

S800 lü olanda 4K,SlowMotion gibi özellikler var ayrıca batarya ve performans konusunda daha iyi(5 veya 6 puan fark vardı yanlış hatırlamıyorsam) Note 3 alacaksan S800 lğ olanı al diğeride boş değil gayet iyi iPhone 5s ise canavar ama denildiği gibi küçüklüğü dezavantaj olabilir(benim için küçük ekran her zaman daha iyi başkalarını bilmem) iki telefonda pişman etmez ama Xperia Z1 i de öneririm o da güzeldir ama kalitesiz malzeme ve Touchwiz gibi RAM düşmanı bir arayüz kullandığı için Samsung a karşıyım yoksa cihazları gayet iyi

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
"Benim istediğim oyunları ve diğer uygulamaları crash atmadan ve akıcı derecede çalıştırabilen,kamerası iyi olan ve şarj konusunda bana sıkıntı çektirmeyen bir model." - iPhone'u tarif etmişssin.

5s'in kamerası Note 3'ten daha iyi, ios'u anlatmama gerek yok, 3 sene rahat götürür sorunsuz seni,note 3 1 sene sonra sorunlar çıkartır sana ilallah edersin. 5s'in pil durumuda 1 günü rahat geçirir. Fakat hangi telefonu alırsan al sürekli oyun oynarsan pili çabuk biter.

En iyi oyunlar, en zengin uygulamalar Appstore'da iken Note 3 ile mukayese etmek abes.

Biri smartphone diğeri phablet. Samsung'la ne yapabilirsin ki? Alıp pişman olursun, kendini avutarak çamur atmaya devam edersin.

Ha bide fanboyları eğlendiriyor orası ayrı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...