Huawei Ascend P6 .

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu telefonu çok araştırdım gerçekten mükemmel bir telefon özellikleri felan ama bir kaç sorunu var bazı oyunları açmıyormuş ben çok oyun oynarım nfc si yokmuş benim için buda sıkıntı bide 3g yokmuş bu benim için sıkıntı değil ocak ayında 4.4 kitkat alıcakmış acaba yazılımsal sorunları giderilirmi oyun v.b. gibi bide son aylara doğru ascend p6s çıkacakmış biraz beklesemmi sizce ???

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
*4.4 alacak iyileştirmeler illaki olacaktır
*oyun açmama gibi birşey olamaz ama cpu ve gpu çok bilinmediği için oyunlarda çok performans veremiyor
*nfc varmı yokmu tam bilmiyorum şuanki telefonumda var bir kere bile kullanmadım olmaması hiç önemli değil günümüzde, muhtemelen vardır 500 liralık telefonlarda bile var
*3G olmama söz konusu olamaz tabiki var, 3g benim için sıkıntı değil diyorsun asıl sıkıntı olması gereken nokta budur, 3g olmayan akıllı telefon telefon değildir ki zaten hepsinde de vardır
*p6s çıkacak doğrudur, p6'nın zayıf yönü olan işlemci ve gpu'su daha güçlü olacak diğer özellikleri aynı. Fiyatı ne olur bilemem ama oyun senin için önemliyse p6s beklenmeli. Tabiki p6s de bir lg g2 vs performansı veremez ama p6dan daha iyi olacağı kesin.

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
P6 tasarımsal olarak cok iyi ama CPU ve GPU'su Huawei tarafından üretildiği için uygulama ve oyunlarda optimize sorunları var. P6S'de yine Huawei'nin kendi işlemcisi ile gelecek. Muhtemelen yine optimizasyon sorunları yaşayacaktır.

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
*4.4 alacak iyileştirmeler illaki olacaktır
*oyun açmama gibi birşey olamaz ama cpu ve gpu çok bilinmediği için oyunlarda çok performans veremiyor
*nfc varmı yokmu tam bilmiyorum şuanki telefonumda var bir kere bile kullanmadım olmaması hiç önemli değil günümüzde, muhtemelen vardır 500 liralık telefonlarda bile var
*3G olmama söz konusu olamaz tabiki var, 3g benim için sıkıntı değil diyorsun asıl sıkıntı olması gereken nokta budur, 3g olmayan akıllı telefon telefon değildir ki zaten hepsinde de vardır
*p6s çıkacak doğrudur, p6'nın zayıf yönü olan işlemci ve gpu'su daha güçlü olacak diğer özellikleri aynı. Fiyatı ne olur bilemem ama oyun senin için önemliyse p6s beklenmeli. Tabiki p6s de bir lg g2 vs performansı veremez ama p6dan daha iyi olacağı kesin.

p6s yüksek fiyata çıkarsa g2 alabilirim bütçeyi biraz arttıraral ama 1000 tl civarında çıkarsa p6 dan daha iyi olduğu için alırım hem p6s yeni işlemcisi ile oyunlarda bir sıkıntı yaratmaz diye duydum .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

P6 tasarımsal olarak cok iyi ama CPU ve GPU'su Huawei tarafından üretildiği için uygulama ve oyunlarda optimize sorunları var. P6S'de yine Huawei'nin kendi işlemcisi ile gelecek. Muhtemelen yine optimizasyon sorunları yaşayacaktır.

p6s de oyun sorunu olucağını sanmıyorum yeni nesil Cortex-A7 ile çıkacağını duyurdu .