Lg optimus l7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar arkadaşlar ilk önce sorumu cevaplarsanız çok sevinirim, almayı düşündüğüm telefon ''LG Optimus L7'' çok hoşuma gitti fakat birkaç sorum var;

*Telefon sıfır adam alalı birkaç ay olmuş aldığımda güncelleme bakımından bi sıkıntım olurmu veya başka bi konu bakımından sorun yaşarmıyım.

*Diğer sorum telefon nasıl güzel mi bazıları çok donar oyun felan oynayamazsın, bazılarıda çok güzel harika kaçırma diyor. sürümü ile ilgili bişeler dediler ama anlamadım kısaca açıklarsanız almayı düşünüyorum. İyi akşamlarrrr....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg potimus L7 II al I e göre daha iyi ve yakın zamanda android güncellemesiyle 4.3 olcakmış.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
22/11/2013 slm,bundan yaklaşık 7 ay evvel 700 liraya lgl7 aldım,göruntusu iyi,ebatı da buyuk,ince ustelik,pili uzun ömurlu,quikmemo var,hafıza kartı var+dahili 4gb,arayuz turkçe kolay kullanımlı,ön ve arka kamerasıda net 5.0M,fiyatına göre çok iyi,marka vermicem bilinen bir markaya:)kıyasla sınıfına göre bayağı ustun kamerası ve ekranı,alırsan mo kalırsın

Akoleroski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu telefonu 2 ay kullandım ve telefon neredeyse duvara fırlatıyordum.İlk başlarda bende senin gibiydim.

Bunu kullanan biri olarak;

İlk olarak çok ama çok fazla donuyor.Yani oyun peformansını bu telefonda unutmalısın ! :)
Ayrıyetten;
Bu cihazda 512MB ram ve 1GHZ'lik tek çekirdek'lik bir işlemci ile bırak NOVA 3 ve ASPHALT 8 tarzı oyunları TEMPLE RUN ve JETPACK JOYRIDE tarzı oyunları KASIYOR !

Ama kamera'da vesat ! Video çekimi 640x780 VGA keydediyor ! :)

Sana tavsiyem ise git bir s3 al.Hem şık hem 5kat daha hızlı.Ama yok ben fiyat'ı uygun değil dersen marka takıntın yoksa GMD'yi al ( General Mobile Discovery )

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
General mobile de güzel görünüyor da o birazdaha pahalı. Ama aralarında pek fark yok bi işlemci ve ram farkı yok gerçi bunlar az ama büyük farklar. Ne bileyim performans bakımından çok fark edermi. Fazla oyun bağımlısı değilim. Öğrenciyim birde fazlasına kaçamıyorum. Lg ye jelly bean mi ne böyle bi güncelleme gelmiş. ben o telefonu aldığımda (l7) bu güncellemeyi yükleyemezmiyim. Telefon içime sindi bilmiyorum

Bu arada olurda hani bu olmazsa (samsung, htc, motorola hariç) 450 tl ye kadar limitim fark hangi telefonu tavsiye edersiniz lg l7 gibi iyi olan. teşekkürler yorum yapanlara bu arada :)

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
General mobile de güzel görünüyor da o birazdaha pahalı. Ama aralarında pek fark yok bi işlemci ve ram farkı yok gerçi bunlar az ama büyük farklar. Ne bileyim performans bakımından çok fark edermi. Fazla oyun bağımlısı değilim. Öğrenciyim birde fazlasına kaçamıyorum. Lg ye jelly bean mi ne böyle bi güncelleme gelmiş. ben o telefonu aldığımda (l7) bu güncellemeyi yükleyemezmiyim. Telefon içime sindi bilmiyorum

Bu arada olurda hani bu olmazsa (samsung, htc, motorola hariç) 450 tl ye kadar limitim fark hangi telefonu tavsiye edersiniz lg l7 gibi iyi olan. teşekkürler yorum yapanlara bu arada :)

Arkadaşım ben L7 II kullanıyorum alalı 1 ay oldu ve bir sıkıntısını görmedim 2.460 mAh bataryası var 8mp kamerası 2mp ön kamerası var 768 mb ram var çift çekirdekli 1GHz işlemci hızı var android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi var alabilirsen bunu al bence ben memnunum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lg potimus L7 II al I e göre daha iyi ve yakın zamanda android güncellemesiyle 4.3 olcakmış.

Hocam siz 4.3 alacağını nerden duydunuz daha 4.1 işletim sistemine sahip L7 II 4.2 almadan 4.3 ü nasıl alıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...