- Reaksiyon puanı
- 201
Winampta yolun sonuna gelmiş, 2014'te tarihin tozlu raflarında yerini alacak vay bea
Spotify citroenine de reklamına da başlayacam şimdi ha :cursing:
Tv ile alakasını anlayamadım ?Bugünlerde tv izlemiyorum, nasıl bisey ki bu spotify reklamı?
matematik 2 >> 85
biyoloji >> 92
kimya >>
dil anl >> 70
ilk 4 yazılı böyle
Dil ve Anlatım ile Matematik çok düşük.![]()
Aynı sayılır mat ve edebiyat düşük![]()
Matematik, Dil ve Anlatım, Edebiyat. Bunlar en kolay dersler.
Fizik, Tarih, Coğrafya bunlar zorlar insanı.![]()
Fiziğe lafım yokta tarih kolay 89 aldımcoğrafyayı da bugün olduk
Demek ki değişiyor insandan insana zorluk derecesi.Fizik kadar saçma sapan bir ders yoktu.
Demek ki değişiyor insandan insana zorluk derecesi.Fizik kadar saçma sapan bir ders yoktu.
Bence Fizik çok iyi bir ders (kolay veya zor demiyorum). Tamamen Mantık yani saçma değil![]()
Bence Fizik çok iyi bir ders (kolay veya zor demiyorum). Tamamen Mantık yani saçma değil![]()
Aynen değişiyor ama edebiyattan yüksek alabilirdim çalışmamıştımfizik ayrı dert zaten
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Zaten mantıkta hiçbir ders saçma değil ama zorve de çoğu ilerde işimize yaramaz gerçi seçilen mesleğe göre değişir
Bizde bir öğretmen vardı hiç ders işlemezdi adam kendi hayatından yalan uydururdu. Yok otobüs şoförü dövmüş, yok polisle tartışmış. Adam bunları anlatırdı. Yazılıya gelince de dayardı zor soruyu o yüzden en gıcık kaptığım ders.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Edebiyata çalışmaya bile gerek yok. Kaçıcı sınıfa gidiyorsun?
11 ama şöyle edebiyat hocası çok cins hoca bir de kitap vermişti sınavda 30 puan onun soruları çıktı bende okumamıştım böyle oldu![]()
Çalışana hiç bir şey zor değil![]()
![]()
Çalışana hiç bir şey zor değil![]()
![]()