Galaxy note 3 alamayan insan yardım edin

ogulcancolak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar sdn forumu bir süredir galaxy note 3 almayı düşünüyorum.Tam alıcakken samsung yaptığı açıklama ile duraksadım açıklamada bölgesel sim kilidinin alındığı yerde 5dk konuşma kırılabildiği yazıyordu sizce bunun doğruluk payı nedir doğru olabilirmi ? Bu şekilde alsam ileride sorun çıkarır mı ? teşekkürler :)

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bölgesel sim kilidinden kasıt örneğin Avrupa'da (Türkiye dahil) aldığınız bir cihazı Amerika'da kullanamıyor olmanız. Bölgesel fiyat farklarından dolayı oluşabilecek haksız kazancın önüne geçmek için yapılıyor. Cihazı aldığınız bölgede açıp 5dk görüşme yaptıktan sonra bu kilit ortadan kalkar. O yüzden gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Kaçak ithalat veya bavul ticareti düşünüyorsanız orası ayrı tabi. :P

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Regiunlock programı ile bölge kilidi kalkıyor, sonrasında hiçbir sorun olmuyor.

ogulcancolak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Regiunlock programı ile bölge kilidi kalkıyor, sonrasında hiçbir sorun olmuyor.

peki bu program root istiyor mu ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bölgesel sim kilidinden kasıt örneğin Avrupa'da (Türkiye dahil) aldığınız bir cihazı Amerika'da kullanamıyor olmanız. Bölgesel fiyat farklarından dolayı oluşabilecek haksız kazancın önüne geçmek için yapılıyor. Cihazı aldığınız bölgede açıp 5dk görüşme yaptıktan sonra bu kilit ortadan kalkar. O yüzden gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Kaçak ithalat veya bavul ticareti düşünüyorsanız orası ayrı tabi. :P

peki görüşmeyi yapıp sonra türkiye simkartı taksam olur mu ?

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki bu program root istiyor mu ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

peki görüşmeyi yapıp sonra türkiye simkartı taksam olur mu ?

Olmaz. Dediğim gibi 5 dk'lık görüşme sonrasında kilit ortadan kalkıyor. Sonrasında istediğiniz SIM'le istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.