- Konuyu başlatan
TURKER
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
Aşağıdaki gibi bir makalemiz vardı...
http://www.nerdenbileceksin.com/ios-iphone-ve-android-hangisi/
Bunu okumuştum teşekkürler.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
s4 htc one ve xperia z nin gpu su fll hd de sıkıntılı yani oyunlarda ara ara anlık takılma yapıyor bu yüzden bunları 1500 den sonra para verilmez geriyede z1 ve g2 kalıyor z1 ekranına göre kasası çok büyük ve bence 2200 tl lik parayı hak etmiyor bu yüzden lg g2 rakipsiz 1800 tl ye 32 gb al kullan fıstık gibi... ben s4 kullanıyorum bu arada...
Yorum için teşekkürler çok hızlı bir cihaz LG amiral gemisine güncelleme vermeli verirsede çok daha iyi olacağına inanıyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İstersen 64 GB olsun telefonun RAM ini yoran o kadar gereksiz uygulama var ki Android de sıkıntı yaşatıyor ama custom rom falan yüklersen yağ gibi akar ama kasar mı kasmayan telefon yoktur buna iPhone da dahil
Custom rom nedir bilmiyorum ama bu konuda sormak mantıksız kendim araştırır bulurum zaten şu tür kavramları bilmiyordum '' Root, JailBreak, Rom ''. Yorum için teşekkürler ama aklımda LG G2 32GB almak var şu an elimde iPhone 5 var tasarım çok hoş gerçekten güzel ama kişiselleştirme vs aklım G2 de ayrıca 2 GB ram e sahip bunun 1.3 1.5 gibisini boş bırakır herhalde en az 1 bırakır yani oda kasmaz diye düşünüyorum.