LG G2 - Xperia Z , Z1 - Galaxy S4 - HTC One

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TURKER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Hangisi ? [ Açıklayarak Yorum Yapın Lütfen ]

• LG G2

Kullanılan: 44 50.6%
  • Sony Xperia Z

Kullanılan: 2 2.3%
  • Sony Xperia Z1

Kullanılan: 19 21.8%
  • Samsung Galaxy S4

Kullanılan: 8 9.2%
  • HTC One

Kullanılan: 14 16.1%

• Kullanılan toplam oy
    87
  • Anket kapatılmış .

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Bunu okumuştum teşekkürler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

s4 htc one ve xperia z nin gpu su fll hd de sıkıntılı yani oyunlarda ara ara anlık takılma yapıyor bu yüzden bunları 1500 den sonra para verilmez geriyede z1 ve g2 kalıyor z1 ekranına göre kasası çok büyük ve bence 2200 tl lik parayı hak etmiyor bu yüzden lg g2 rakipsiz 1800 tl ye 32 gb al kullan fıstık gibi... ben s4 kullanıyorum bu arada...

Yorum için teşekkürler çok hızlı bir cihaz LG amiral gemisine güncelleme vermeli verirsede çok daha iyi olacağına inanıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İstersen 64 GB olsun telefonun RAM ini yoran o kadar gereksiz uygulama var ki Android de sıkıntı yaşatıyor ama custom rom falan yüklersen yağ gibi akar ama kasar mı kasmayan telefon yoktur buna iPhone da dahil

Custom rom nedir bilmiyorum ama bu konuda sormak mantıksız kendim araştırır bulurum zaten şu tür kavramları bilmiyordum '' Root, JailBreak, Rom ''. Yorum için teşekkürler ama aklımda LG G2 32GB almak var şu an elimde iPhone 5 var tasarım çok hoş gerçekten güzel ama kişiselleştirme vs aklım G2 de ayrıca 2 GB ram e sahip bunun 1.3 1.5 gibisini boş bırakır herhalde en az 1 bırakır yani oda kasmaz diye düşünüyorum.

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba LG G2 kullanıyorum yaklaşık 1 aydır, telefona plastik diyen olmuş kırılıyor diyen olmuş katılmıyorum zira elde çok şık duruyo. Benim en beğendiğim yönü şarj süresi ve internette ışık hızıyla dolasmam öyleki eve döndüğümde iki oğlum şarj i bitirmekte zorlanıyorlar oyun oynarken. Hali ve parkenin üzerine düştü kılıf kullanmıyorum çizik. Dahi yok.. konu dağılmış olabilir forumlarda ilk yazisim kusura bakmayın

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhaba LG G2 kullanıyorum yaklaşık 1 aydır, telefona plastik diyen olmuş kırılıyor diyen olmuş katılmıyorum zira elde çok şık duruyo. Benim en beğendiğim yönü şarj süresi ve internette ışık hızıyla dolasmam öyleki eve döndüğümde iki oğlum şarj i bitirmekte zorlanıyorlar oyun oynarken. Hali ve parkenin üzerine düştü kılıf kullanmıyorum çizik. Dahi yok.. konu dağılmış olabilir forumlarda ilk yazisim kusura bakmayın

Bi sıkıntı yok ta işler değişti ben bütçemi arttırıp tabi biraz zamanda geçicek Z1 almayı düşünüyorum.

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bi sıkıntı yok ta işler değişti ben bütçemi arttırıp tabi biraz zamanda geçicek Z1 almayı düşünüyorum.
z1 gerçekten z den çok iyi bir telefon .20 megapixsellik kamera ve sony nin kattığı yeni özellikler
şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Böyle sitelere bakarsanız doğru düzgün izlenimlere varamazsınız.
Z1,G2'den kesinlikle daha iyi bir telefon.

Bir Siteye veya Bir İnceleme Bağlı Kalmamışımdır Hiç Bir Zaman Kendim Kullanıyorum 1 Aydan Fazladır
Düşüncülerimiz Örtüşüyor O Linkteki ile . Ayrıca Bilgilendirme Amacı ile Paylaştım :
Yoksa Bir Marka Takıntım Yok Heleki LG 'den 3 Köy Kaçmışımdır Her Zaman Ama bu Sefer durum Farklı .!

Son Karar Tüketicinin

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bir Siteye veya Bir İnceleme Bağlı Kalmamışımdır Hiç Bir Zaman Kendim Kullanıyorum 1 Aydan Fazladır
Düşüncülerimiz Örtüşüyor O Linkteki ile . Ayrıca Bilgilendirme Amacı ile Paylaştım :
Yoksa Bir Marka Takıntım Yok Heleki LG 'den 3 Köy Kaçmışımdır Her Zaman Ama bu Sefer durum Farklı .!

Son Karar Tüketicinin

Tamam hocam.Öyle.

Akoleroski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S4 Active'de iyidir; Su geçirmez,ultra dayanıklı,s4'den daha güçlü işlemcisi var,ve daha yüksek veri hızı var.Ama daha ağır.Fiyat 50tl daha az :thumbup1:

Karşılaştırma: http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/kar...5-Galaxy-S4-Active-vs-Samsung-I9500-Galaxy-S4

Direkt Özellikler [Üstün Farklar]:

S4 İşlemci: Exynos 5 Octa 5410 Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.2 GHz CortexA7
S4 Active İşlemci: Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Quad-core 1900MHz
S4 Veri Aktarım Hızı: HSDPA (42 Mbps)
S4 Active Veri Aktarım Hızı: LTE 100Mbps
Fiyatlar: [En ucuz]

Gold PC S4 Active: http://www.gold.com.tr/samsung-galaxy-s4-active-i9295-gri-cep-telefonu_u 1585,00 TL
Gold PC S4: http://www.gold.com.tr/samsung-galaxy-s4-i9500-beyaz-cep-telefonu_u 1639,00 TL

Pişman olmassın :)
Edit: Ama almışsın hayırlı olsun; S4 Active daha iyi bir seçim olurdu ama :) [Kamera hariç]

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=376291]Akoleroski[/MENTION]

Kardeşim teşekkür ederim ama telefonu pek beğenmedim. Diğerlerine iyi gelebilir ama.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Slm arkadaşlar. LG G2'yi 2 gün kullandım, sonra kulaklık jackının kenarında hafif bir çatlak olduğu için geri verdim (gerçekten o kısmın kesiti çok ince, darbelere karşı sıkıntı olabilir). 2 günlük kullanımımda aslında gece fotoğraf ve video çekimleri haricinde telefonun herşeyinden memnundum. Hele parlaklığı %70 seviyelerine çekince, pili bana 2 gün gidiyordu ki pil olayı benim için çok önemlidir. Açıkçası yeniden almayı ben de düşünüyordum, ancak LG G2'yi test eden bilişimci bir arkadaşım ekranın sıvı temasına karşı çok hassas olduğunu, hatta bir keresinde yeğeninin salyasının telefona damlamasıyla yaklaşık 1 saat dokunmatik ekranı kullanamadığından bahsetti. Kullanan arkadaşlara sormak istiyorum, benzer bir durum başınıza geldi mi veya bu konuda başka birinden olumsuz bir şey duydunuz mu?

Akoleroski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2'nin hassas olduğunu bende gördün XDA Developers'de çok var bu problem :)

Oysaki; Optimus G'de yoktu boyle birşey :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
G2'nin hassas olduğunu bende gördün XDA Developers'de çok var bu problem :)

Oysaki; Optimus G'de yoktu boyle birşey :)

Her güzelin bir kusuru vardır :wink:
Note3 > Z1 > G2 bütçeniz hangisine yetiyorsa onu alın.

Akoleroski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Note 3 çok abartılı ve gereksiz gibi görünüyor :S [Bence] Tablet mi telefon mu belli değil :S

lalazade01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g2 de oyun oynarken geri ev seçenek butonu yan tarafamı geliyor videolarda izledim hep oyleydi onu kaldırmanın bi yolu varmı bide zaten bu butonlar ana ekrandayken 0.2 '' lik yer kaplıyor 5.2 felan degil yanı biraz hile var gibi onun dışında iyi telfon

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
6 günlük HTC One kullanıcısıydım sonra gece çekimlerinde kameradaki pembeleşme nedeniyle iade ettim ayrıca kamerası yetersiz Htc'nin demiş olduğu sosyal medyada bile paylaşmaya bile yetmeyecek kadar yetersiz bu dert edilmezse alınır HTC bu kamera sensörünü kullandıkça alınmaz zorunlu olarak bir hafta içerisinde G2'ye geçiş yapacağım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar s4 bence daha iyi neden derseniz s4 ün ekranı gorilla glass 3 lg g2 ninki dayanıklı değil biz türk vatandaşı olarak biliyosunuz telefonları yere düşürüyoruz sonra ekranı vb. şeyler hasar alır sonra 200-300 tl verip kazıklanıyorsunuz s4 alın çünkü her teknolojik aletleriyle usta bir firma...:biggrin::biggrin:

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar s4 bence daha iyi neden derseniz s4 ün ekranı gorilla glass 3 lg g2 ninki dayanıklı değil biz türk vatandaşı olarak biliyosunuz telefonları yere düşürüyoruz sonra ekranı vb. şeyler hasar alır sonra 200-300 tl verip kazıklanıyorsunuz s4 alın çünkü her teknolojik aletleriyle usta bir firma...:biggrin::biggrin:

S4 Gorilla Glass 3 ve ekranı sağlam öylemi? LG G2 de de hiçbişey yok yani dayanıklı değil güldürme beni :) 2 side dayanıklı cihazlar değil yalan yok ama samsung u üste çıkarmaya çalışma.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
gorilla glass a inanan var mi hala :)
hiç bir halta yaramyan tamamen şişirme bir şeydir gorilla glass. s4 de gg3 var benim telefonda gg1 var kaç defa yere düşürdüm hem yüksekten değil kırılmak tek çizik bile yok. her forumda xperia sp erkanı kırıldı yerine s4 camı kırıldı diye konular açılıyorsa demek ki gorilla glass boşmuş. gerçi bu da boş bir sdn okuru yorumu niye cevap verdiysem. neys.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar güzel ve dayanıklı bır telefon almayı duşunuyorum lg g2 ile z1 compat arasında kaldım sızce hangısını almalıyım?