Htc One Rehberde kişi ismi değiştirememe sorunu......

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten senin sorun için yazdım. Rehberinde mükerrer kayıt var. Öyle görünüyor.
Değiştirmek istediğin kişiyi direk sil. Ardından numarayı elle gir ve direk ara. Ne isim çıkacak gör.
hocam rehberdeki ismi sildim numarayı elle cevirdim....aaaa baktım hala isim var..sildiğim isim yine çıktı...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Allah aşkına arkadaşlar ya benim teldemi bu sorun var...numarayı sildim elle tekrar yzadım ama yine o isim çıktı...simdekini tele mi kopyalayım anlamadım ben

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hocam ismin detaylarına girdiğim zaman altında tango yazıyo...tangoyu kurmuştum ondan olabilrmi acaba...ve tangoyu nasıl kaldırabilrim?

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ismin detaylarına girdiğim zaman altında tango yazıyo...tangoyu kurmuştum ondan olabilrmi acaba...ve tangoyu nasıl kaldırabilrim?

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ismin detaylarına girdiğim zaman altında tango yazıyo...tangoyu kurmuştum ondan olabilrmi acaba...ve tangoyu nasıl kaldırabilrim?
edynetuh.jpg

Ana menüye gir tango simgesinin uzerine biraz basılı tut ve yukarda kaldır diye bir şey cikicak ona dogru surukle birak. Yada ayarardan uygulamalara gir tangoyu kaldira tikla

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
edynetuh.jpg

Ana menüye gir tango simgesinin uzerine biraz basılı tut ve yukarda kaldır diye bir şey cikicak ona dogru surukle birak. Yada ayarardan uygulamalara gir tangoyu kaldira tikla

sorun tangodan kaynaklanmış hocam ...kaldırınca oldu

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Makine 32 ama telefonu değişmek istedigin zaman numaralarını kaybolma sıkıntısı olmaz ;)
Makinayı kaybettiğinde SIM denen bir şey de kalmaz. Ne makina rehberi ne SIM rehberi işe yarar. Rehberin yedeğini alabilirsin. Onu geçtim rehberi Google hesabın ile bütünleştirdiğinde rehberdeki numaralara internetten de ulaşıyorsun. SIM rehberini kullanma.

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Makinayı kaybettiğinde SIM denen bir şey de kalmaz. Ne makina rehberi ne SIM rehberi işe yarar. Rehberin yedeğini alabilirsin. Onu geçtim rehberi Google hesabın ile bütünleştirdiğinde rehberdeki numaralara internetten de ulaşıyorsun. SIM rehberini kullanma.

Önerilerin için tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba htc one kullanıyorum rehberimde silmek istedgm kişi var ama silemiyorum

M

Mirazz

SDN Okuru
Arkadaslar htc 616 m war rehberdeki kisilere fotoqraf atayamiyorum aradklarnda onlarn fotosu qorunsn istyrm nasi olacak bu