Htc One Rehberde kişi ismi değiştirememe sorunu......

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar rehberimde bir isim vardı ben onu değiştirmk istedim..ama sorun nerde bilmiyorum isim hala aynı..çıldırcam ya..nolur yardım edin...:angry:

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
telefona bastiginde sekmelerden kisilere gel ordan istedigin kisi üzerine gel ve uzun bir sekilde basinca yapilacak liste gelmesi gerekiyor benim one x de böyle sense 5

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
u4eqyse5.jpg

Rehbere gir ismin üzerine tikla kişiyi düzenle de ve ismi yaz sonra kaydet bu kadar...

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunu yaptım hocam ama yine isim ilk hali gibiydi

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende değişiyor birde telefon hafızasına mi kayıtlı yoksa SIM mi

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende değişiyor birde telefon hafızasına mi kayıtlı yoksa SIM mi

hocam bide şöle bir sorrunum var.örnek ; bende ilk zeynep olarak kayıtlı ya,sonra ben onu özlem olarak değiştirmek istiyorum..kişi düzenleden dedğiniz gibi yaptım tamam oldu ama bana hala msj atıldığında zeynep olarak gözüküyo yada aradığında ..

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam bide şöle bir sorrunum var.örnek ; bende ilk zeynep olarak kayıtlı ya,sonra ben onu özlem olarak değiştirmek istiyorum..kişi düzenleden dedğiniz gibi yaptım tamam oldu ama bana hala msj atıldığında zeynep olarak gözüküyo yada aradığında ..

Telefonu kapat ve yeniden aç ve son mesajları sil ve atananların kardeşim böylelikle duzelir

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam deli oldum..rehberde yeni yazdığım ismin (özlem) in üzerne geldim.mesj göndere tıkladım..açılan sayfada yine eski kayıtlı olan isim çıktı sol üstte(zeynep olan) ...Lütfen nası düzelir bu ya

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam vallaha bende bilmiyorum artık vallaha ben bir sey anlamadım bu işten...:/ hocam özleme tikla profiline gir bide sag üst köşede sime kaydet diye bir şey var mi varsa kaydet sime

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni ismin(özlem) detaylar kısmında ismin altında sim diye yazıyo hocam ama mesj simgesine tıklıyom eski isim çıkıyo....offffffffffffffffffffff:((((

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeni ismin(özlem) detaylar kısmında ismin altında sim diye yazıyo hocam ama mesj simgesine tıklıyom eski isim çıkıyo....offffffffffffffffffffff:((((

Hocam sen hem telefon hafizasina hemde SIM hafızasına kaydetmissin sebebi bu birini sil

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam sen hem telefon hafizasina hemde SIM hafızasına kaydetmissin sebebi bu birini sil
ya hocam onu nasıl yapcam..bi tane isim var bende onuda değiştiriyom zaten ...neyse hocam ben yemeğe gidiyorum..gelince burda olursan konuşuruz

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
lanet telefonda kısı ekledıgın an rehbere dusmuyo ınanılmaz bı hata ya bı turlu cozemedım mesajlardan buluyorum numarayı tam bır fail

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lanet telefonda kısı ekledıgın an rehbere dusmuyo ınanılmaz bı hata ya bı turlu cozemedım mesajlardan buluyorum numarayı tam bır fail

Hey amigo :) çok basit numarayı bul numara profiline gir sag üst köşede sime kaydet var ona tikla yeterli :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Numarayı bir kenara not ederek rehberdeki mevcut girişi sil. Rehbere kaydetmeden numarayı elle çevir ve ara. Eğer isim çıkıyor ise bir veya daha fazla kayıt var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hatta numarayı tuşlarken aynı numaraya ait kişiler filtrelenerek listelenecektir.

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Numarayı bir kenara not ederek rehberdeki mevcut girişi sil. Rehbere kaydetmeden numarayı elle çevir ve ara. Eğer isim çıkıyor ise bir veya daha fazla kayıt var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hatta numarayı tuşlarken aynı numaraya ait kişiler filtrelenerek listelenecektir.

benim soruma cvp yok mu????

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
benim soruma cvp yok mu????
Zaten senin sorun için yazdım. Rehberinde mükerrer kayıt var. Öyle görünüyor.
Değiştirmek istediğin kişiyi direk sil. Ardından numarayı elle gir ve direk ara. Ne isim çıkacak gör.

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten senin sorun için yazdım. Rehberinde mükerrer kayıt var. Öyle görünüyor.
Değiştirmek istediğin kişiyi direk sil. Ardından numarayı elle gir ve direk ara. Ne isim çıkacak gör.
tmm hocam bide bunu deneyim...telefondan soğudum ya:((