Bende değişiyor birde telefon hafızasına mi kayıtlı yoksa SIM mi
hocam bide şöle bir sorrunum var.örnek ; bende ilk zeynep olarak kayıtlı ya,sonra ben onu özlem olarak değiştirmek istiyorum..kişi düzenleden dedğiniz gibi yaptım tamam oldu ama bana hala msj atıldığında zeynep olarak gözüküyo yada aradığında ..
Telefonu kapat ve yeniden aç ve son mesajları sil ve atananların kardeşim böylelikle duzelir
inş olur hocam..küçük bi sorun ama canımı sıktı
Yap bakalım bizede haber ver ve rehbere girdiğinde sol üst köşede telefon kaynağı var orda sim sadece seçili olsun
arama kaydını sildim hocam,telefon kaynağı sadece sim, kapatıyorum şimdi bakalımm yeni isim olcakmı
yeni ismin(özlem) detaylar kısmında ismin altında sim diye yazıyo hocam ama mesj simgesine tıklıyom eski isim çıkıyo....offffffffffffffffffffff(((
ya hocam onu nasıl yapcam..bi tane isim var bende onuda değiştiriyom zaten ...neyse hocam ben yemeğe gidiyorum..gelince burda olursan konuşuruzHocam sen hem telefon hafizasina hemde SIM hafızasına kaydetmissin sebebi bu birini sil
teşekkürler hocam...yemek bulaşık derken ancak geldim....şimdi ben napayım hocam..rehberi tek tek kontrol edeyimmiAfiyet olsun hocam
Tek tek kontrol et kardeşim bak bakalım duzelicek miteşekkürler hocam...yemek bulaşık derken ancak geldim....şimdi ben napayım hocam..rehberi tek tek kontrol edeyimmi
Tek tek kontrol et kardeşim bak bakalım duzelicek mi
lanet telefonda kısı ekledıgın an rehbere dusmuyo ınanılmaz bı hata ya bı turlu cozemedım mesajlardan buluyorum numarayı tam bır fail
Numarayı bir kenara not ederek rehberdeki mevcut girişi sil. Rehbere kaydetmeden numarayı elle çevir ve ara. Eğer isim çıkıyor ise bir veya daha fazla kayıt var.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hatta numarayı tuşlarken aynı numaraya ait kişiler filtrelenerek listelenecektir.
Zaten senin sorun için yazdım. Rehberinde mükerrer kayıt var. Öyle görünüyor.benim soruma cvp yok mu????
tmm hocam bide bunu deneyim...telefondan soğudum yaZaten senin sorun için yazdım. Rehberinde mükerrer kayıt var. Öyle görünüyor.
Değiştirmek istediğin kişiyi direk sil. Ardından numarayı elle gir ve direk ara. Ne isim çıkacak gör.