melodileriyakar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Destekliyor dostum.
Hafızayı kronik hata imiş gibi görenler biraz çözüm öğrensin sayende.
Otg den oyun oynansa hafıza kartına gerek bile yok aslında.

Destekliyor dostum.
Otg den oyun oynansa hafıza kartına gerek bile yok aslında.Nexus 7 de Otg + directory bind le yapılıyo diye duydum ama olmuyo sanırım.
Destekliyor dostum.
O kadar büyük ekrana bi kalem giderdi diye düşünüyorum. Madem Quickmemo vs Samsung gibi kalem uygulaması yapıyorsun, bir de kalem koymuyorsun. Bu arada youtube gördüğüm videolarda video kalitesini pek beğenmedim. Sormayın bile 1080p de izledim.
full hd ekran diyor fakat [video=youtube;Eqwe9LiMUWU]http://www.youtube.com/watch?v=Eqwe9LiMUWU[/video] bu incelemede 06.19 uncu saniyede bu değer 1080×1776 ?
arkadaşlar bende telefonu yeni aldım sim kartımı kestirmiştim telefoncuda bu telefonda bir sıkıntı yaşrmıyım... general mobil discoveryde bir sorun yaşamadım...
hat kesilmesi konuşmalarda veya 3g bağlanamama gibi...başka bir forumda bundan kaynaklkı sıkıntı yaşayanlar olmuş...
Yükleyip silmeyede gerek yok alsın bi flash disk bide otg kablosu filmi ordan izlesin herkes ben denedim güzel çalışıyorKardeşim her seferinde hafıza kartını sorun edioyosunuz ama hafıza kartı telefonu yavaşlatır hafıza kartsız hali daha stabildir bunu artık anlayın 10 gb alanın var film mi istiosun istersen yükle sil başka at çok mu zor ?
Aşırı aceleye gelmesinide bi kenara koy aynı telefonun kaçtane farklı modelini çıkarıp piyasaya sürüyor bu samsung amerikaya farklı kendi ülkesine farklı Türkiyeye farklı resmen insanları enayı yerine koyuyorlar aldıkları telefondan soğutuyorlar bir kere kullandım dahada yanaşmam samsunga g2 ile mutluyum benaşırı aceleye gelmiş yapımı çerçeve falan bildiğin zedeli yollanmış çoğusuama fanboy çok o LG deyip almayanlar olduğu gibi..
Sonra knock-on özelliği düzgün çalışmıyor diyenler ya kullanmayı bilmiyor ya da şanssızlar. Daha tek sorun yaşamadım. Onun dışında diğer tüm özellikleri göz önüne alırsak %100 kusursuz değil onu da belirtmem lazım. İnsanı rahatsız etmeyecek derecede stabilite sorunları var ama dediğim gibi rahatsız etmiyor. 4.4 ile bunlar tamamen ortadan kalkar. Kamera arayüzü de sandığımdan daha hızlı çıktı. Sanırım piyasaya yeni sürülen cihazları kendileri güncellemiş. İlk çıkanlarda kamera arayüzü kasıntılıydı bunda hiçbir kasıntı yok maşaAllah.![]()