Android Ana Ekranlarımızı Paylaşalım

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
tt7w2.png

Bunu görünce ilahiyat fakültesinde okuyan yengem şoka girdi :tt2:

Rica etsem fotoyu paylasşırmisin :)
Bbi piskopat daha :P

CyberShot

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=290975]giskur11[/MENTION] [MENTION=373664]A.SametSahin[/MENTION]
ytanaber.jpg

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Birazda kızartalım ortalığı :)

qu8a8epe.jpg

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
2amuqy7y.jpg

Nova Launcher Prime + Holo Icons + Galaxy Tab Walls

ejanabe7.jpg

Holo Locker Plus+ + Galaxy Tab Walls

4.3 güncellemesi gelene kadar (aralığa) böyle kalacak. Çünkü telefonuma cyanogen yüklemek için kendimi tutamıyorum, nova launcher görüntü olarak güzel sadece, işlevsellik 0 :)

Telefon Modeli Galaxy S3

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İşte o arayüzü çocuksu durduğu iddia edilen g2den bir ana ekran neresi çocuksu duruyorsa artık:D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
İşte o arayüzü çocuksu durduğu iddia edilen g2den bir ana ekran neresi çocuksu duruyorsa artık:D

Menüleri açıp da koysaydınız keşke. Ben çocuksu durduğu taraftarı değilim ama Samsung dan hacılanmış bir arayüz var kesinlikle.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Menüleri açıp da koysaydınız keşke. Ben çocuksu durduğu taraftarı değilim ama Samsung dan hacılanmış bir arayüz var kesinlikle.
Ayarlar tarafı benziyor mesela katagori şeklinde birde müzik oynatıcısı katagori şeklinde ordan benzetiliyor genellikle bildirim çubuğunu da benzetenler var ama samsung daha fazla ayarın yapıldığı ayrı bir yerde açıyor ama lgde yok tüm ayarlar aynı yerde zaten bu bildirim yerini ilk samsung başlattı yavaş yavaşta tüm telefonlar bu furyaya uymaya devam ediyor mesela sonylerin en sevmediğim yanı oydu eskiden sonra onlarda eklediler ama hala yetersiz.Her zaman diyorum aynı ülkenin 2 firması birbirlerini neden baltalasınlar aynı teknolojiyi de kullanıyorlar biri diğerinden bir özellik alabiliyor ve bence normal bir durum.Ama optimus arayüzü bence daha kullanışlı ve özelleştirilebilir olmuş ben samsungta kullandım sony de kullandım htcyi de inceledim htc ile sonynin arayüzleri çok sade kalıyor samsung ile lgnin yanında.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Konu soğumasın.
Sıcak sıcak. :)
a7adazar.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
''Ana ekran neresi çocuksu duruyorsa'' neresi duruyordan çok, nasıl çocuksu durmaz sorusuna üstteki resim örnek olarak verilebilir.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Hep arayüz mü paylaşalım yani :cool:

deratute.jpg

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260