BlackShopAre
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
![]()
Bunu görünce ilahiyat fakültesinde okuyan yengem şoka girdi :tt2:
Rica etsem fotoyu paylasşırmisin

Bbi piskopat daha

![]()
Bunu görünce ilahiyat fakültesinde okuyan yengem şoka girdi :tt2:
Tesekkur ederim saol
Duvar kağıdını değiştirdim böyle daha güzel oldu
![]()
Bilgi verebilirmisiniz ? .D
Menüleri açıp da koysaydınız keşke. Ben çocuksu durduğu taraftarı değilim ama Samsung dan hacılanmış bir arayüz var kesinlikle.
Ayarlar tarafı benziyor mesela katagori şeklinde birde müzik oynatıcısı katagori şeklinde ordan benzetiliyor genellikle bildirim çubuğunu da benzetenler var ama samsung daha fazla ayarın yapıldığı ayrı bir yerde açıyor ama lgde yok tüm ayarlar aynı yerde zaten bu bildirim yerini ilk samsung başlattı yavaş yavaşta tüm telefonlar bu furyaya uymaya devam ediyor mesela sonylerin en sevmediğim yanı oydu eskiden sonra onlarda eklediler ama hala yetersiz.Her zaman diyorum aynı ülkenin 2 firması birbirlerini neden baltalasınlar aynı teknolojiyi de kullanıyorlar biri diğerinden bir özellik alabiliyor ve bence normal bir durum.Ama optimus arayüzü bence daha kullanışlı ve özelleştirilebilir olmuş ben samsungta kullandım sony de kullandım htcyi de inceledim htc ile sonynin arayüzleri çok sade kalıyor samsung ile lgnin yanında.Menüleri açıp da koysaydınız keşke. Ben çocuksu durduğu taraftarı değilim ama Samsung dan hacılanmış bir arayüz var kesinlikle.
Hocam bu duvar kağıdını istiyorum
Duvar kağıdını alabilir miyim ?