Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qazwsx24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elimde 8 tane arena-tr davetiyesi var takas yapmak isteyen arkadaşlar bana pm atsın.

emrece35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende arena tr davetiyesi alabilirim arkadaslar ve isteyen arkadas olursa torrent-ultra turkdepo turknova davetiyesi takas yapabiliriz

deusexteras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar

uzun zamandır torrent kullanıyorum fakat hiç bir zaman bir türk sitesine üye olamadım. mümkünse en azından bir tanesi ile başlayıp referans elde etmek istiyorum. siteler hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim herhangi bir site olabilir fakat elinizde fazladan TURKDEPO davetiyesi var ise karşılıksız alabilirim :)

not: arena-tr de olabilir sadece turkdepo nun içeriğini görebildiğim için söyledim. hatta arena tr daha iyi olur :)

qazwsx24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar

uzun zamandır torrent kullanıyorum fakat hiç bir zaman bir türk sitesine üye olamadım. mümkünse en azından bir tanesi ile başlayıp referans elde etmek istiyorum. siteler hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim herhangi bir site olabilir fakat elinizde fazladan TURKDEPO davetiyesi var ise karşılıksız alabilirim :)

not: arena-tr de olabilir sadece turkdepo nun içeriğini görebildiğim için söyledim. hatta arena tr daha iyi olur :)

mailini pm olarak gönderirsen sana arena davetiyesi gönderebilirim

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
6 davetiyem var,mesaj sayısı olarak 500 den fazla olanlar ve ratioya dikkat edecek olanlar mesaj atsın ve mümkünse başka kullandığı torrent varsa kullanım grafiğini resimlesin lütfen,karşılık beklemiyorum sadece davetiyeli üye olacaklardan herhangi bir şekilde benimde atılmama sebep olacak bir şey yapmayın yeter arena-tr'de. 500 den az olanlar mesaj atmasın lütfen.

nes43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acil arena-tr ve turktorent davetiyesi lazım gönderen olursa sevinirim benim elimde davetiye yok ancak tşk.. ysm06_06@outlook.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tmac1 mesaj sayyım yetersiz ancak güvenlik konusunda şüphen olmasın uyarsa sana bana yollarmısın lütfen ysm06_06@outlook.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...