AMD mi Nvidia mı?

AMD mi Nvidia mı?

• Kullanılan toplam oy
    199

cestwo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu arada Kullandım ikisinide aynı anakarta taktım oyunları oynatmada Nvidia üstün geldi EN9400 GT- HD 3550 ...

tesir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ustadlar benim de bir sorum olacak amd eyefinity ekran kartı almak istiyorum 3 monitorum var bütçemde 250 tl civarında bu konularda biraz acemi oldugum için yardımlarınızı talep ediyorum...

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Çizimde Cuda mimariden dolayı nvidia, oyun için ve f/p ye bakarsan amd den şaşma.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fiyat ve performans eşittir: AMD .

Ve AMD fanatiğiyim.

RealCeday

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yorumlarda hep AMD övülmüş ama ankette NVidia önde. Sanırım NVidia kullanıcıları kartlarını övmeye gerek duymuyor. Gerek de yok zaten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar belki alakasız olacak ama şu soruma cevap verirseniz sevinirim. Şimdi 1 GB'lık Nvidia Geforce GT 740M mi daha iyi performans verir yoksa 2 GB'llık AMD Radeon HD 7670M mi ??????

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tartısmaya gercekten gerek yok NVİDİA Ekran kartında lider yani...

Nvidia Titan ı kaç ay önce cıkardı AMD Daha Titan ı Geçicek kartı daha yeni yaptı piyasaya süremiyo NVİDİA yeni kart Çıkartıcak diye onu beklıyo...

Para sıkıntısı kımsede olmasa herkez NVİDİA Kart alır ama AMD yi kötülemiyorum F/P KRALI resmen paranın karsılıgını verebiliyo ama Nvidia Cok daha pahalı oldugu ıcın iyi bi performans veriyo ama paranın karsılıgını tamamen veremıyo...

DiamondMines

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tartısmaya gercekten gerek yok NVİDİA Ekran kartında lider yani...

Nvidia Titan ı kaç ay önce cıkardı AMD Daha Titan ı Geçicek kartı daha yeni yaptı piyasaya süremiyo NVİDİA yeni kart Çıkartıcak diye onu beklıyo...

Para sıkıntısı kımsede olmasa herkez NVİDİA Kart alır ama AMD yi kötülemiyorum F/P KRALI resmen paranın karsılıgını verebiliyo ama Nvidia Cok daha pahalı oldugu ıcın iyi bi performans veriyo ama paranın karsılıgını tamamen veremıyo...

Titan çok iyi bir ürün fakat 1000 dolar. AMD daha iyi yapamıyor ama fiyatları düşük. HD 7990 730 dolar. Çift GPU. Fiyat ve performans kesinlikle karşılaştırılması lazım.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Titan çok iyi bir ürün fakat 1000 dolar. AMD daha iyi yapamıyor ama fiyatları düşük. HD 7990 730 dolar. Çift GPU. Fiyat ve performans kesinlikle karşılaştırılması lazım.

Karsılastırman yanlıs 7990 In Rakibi GTX 690 dır Tek gpu da suan halen titan ı gecen yok amd daha cıkarıcakta gecıcek ıste vs vs dedigin gibi NVDİA Pahalı ama performans olarak en iyisi...

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Heralde nvdia böyle konu mu olur saçma sapan çorumspor mu barcelona mı der gibi aynı

DiamondMines

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karsılastırman yanlıs 7990 In Rakibi GTX 690 dır Tek gpu da suan halen titan ı gecen yok amd daha cıkarıcakta gecıcek ıste vs vs dedigin gibi NVDİA Pahalı ama performans olarak en iyisi...

GTX 690 veya Titan 2sinide yiyor karşılaştırma yanlış olabilir Titan bu fiyatı hak etmiyor 6GB ile. nVIDIA bu anlamda daha iyi GPU yapıyor doğrudur 290X bakalım ne yapacak. Herkes performansa bakıyor çift/single triple kullansın sorun yok. Fiyatına göre HD 7990 daha iyi ama CrossFire berbat. AMD'nin çok işi var.

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ekran akrtı deyince ilk akla gelen nvidia dır amd nin daha önceki adı radeondı sonradan ismini değiştimesiyle amd olmustur güzel bişi istiyorsan nvidiadan vazgecme :)

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
GTX 690 veya Titan 2sinide yiyor karşılaştırma yanlış olabilir Titan bu fiyatı hak etmiyor 6GB ile. nVIDIA bu anlamda daha iyi GPU yapıyor doğrudur 290X bakalım ne yapacak. Herkes performansa bakıyor çift/single triple kullansın sorun yok. Fiyatına göre HD 7990 daha iyi ama CrossFire berbat. AMD'nin çok işi var.

Yanlıs anlamada GTX 690 La 7990 ın cıkıs tarihleri arasında 4 5 ay var bi zahmet gecsın yanı amd arkadan kovalıyor.

290X Titan ı gecıcek 5 ay sonra NVİDİA yeni seri kart cıkarıcak yine amd yavas kalıcak...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
her iki markada ayni şirkete ait yani '''asus''' asusa ancak soruya cevap vermek gerkirse işlemcin iyi olursa gerisi tefaruattir :dirol:

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nvidia çok eski kartlarına bile yazılım desteğini güncel tutuyor. Mesela Windows 8.1 çıktığında hemen tüm kartlarına uyumlu driver çıkardı. Amd ise daha yeni kartlarına desteğini çekmiş durumda. Örneğin; HD radeon 4000 ve altı için ocak ayı son güncellemeyi yaptı ve daha güncelleme yapmadı, desteği kesti.Şuan bu kartlara Windows 8.1 uyumlu driver yok. Daha önceki ekran kartım nvidia idi ve çok daha fazla eskiydi şuanki amd ekran kartıma göre fakat o karta bile 8.1 driver çıkarılmış benim hd 4300-4500'e driver çıkarılmıyor. Bende 8.1 den tekrar win8'e döndüm mecburen. Bu nedenle bir kart alacak olursam amd almam.

AquuL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek kelime ile AMD derim. Nvidia para tuzağı .

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Nerde ekran kartı arızası ile karşılaşsam hep ati evimdede nvidia kullanmaktayım desteği olsun driver olsun gayet güzel arkadaşlar atiye göre biraz pahalıda olsa performans bakımından nvidia derim

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nvidia çok eski kartlarına bile yazılım desteğini güncel tutuyor. Mesela Windows 8.1 çıktığında hemen tüm kartlarına uyumlu driver çıkardı. Amd ise daha yeni kartlarına desteğini çekmiş durumda. Örneğin; HD radeon 4000 ve altı için ocak ayı son güncellemeyi yaptı ve daha güncelleme yapmadı, desteği kesti.Şuan bu kartlara Windows 8.1 uyumlu driver yok. Daha önceki ekran kartım nvidia idi ve çok daha fazla eskiydi şuanki amd ekran kartıma göre fakat o karta bile 8.1 driver çıkarılmış benim hd 4300-4500'e driver çıkarılmıyor. Bende 8.1 den tekrar win8'e döndüm mecburen. Bu nedenle bir kart alacak olursam amd almam.

+1 :thumbup1:
Ekran kartında asla ve asla AMD/ATI kullanmayın kesinliklikle Nvidia dan şaşmayın. ATI driverları kesinlikle dünyanın en rezil driverlarıdır neredeyse ayda yılda bi kere güncellenir bununla paralel olarak AMD nin ürünlere desteği sıfır denecek düzeydedir. Eski kartlara asla destek vermezler sürekli yeni kartları pazarlarlar çok sık bilgisayar değiştiren parça yenilemeyen birisi iseniz kesinlikle Nvidia.

derdicok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sorulara benim gibi internet kafeye yıllarını vermiş biri daha iyi cevap verir bence :)
Ati Amd üzerindeki fanı ses yapıyor diye sökerdim yinede devam eder.
Nvidia da ise karşılaşmadığım sorun kalmadı desem yeridir. Ati nin daha iyi iş yaptını tahmin ediyorum . Öyledirde zaten sadece bir versiyona yada modele bakmamak gerekir genelleme yapmak daha mantıklı .

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Amd ati 2 tane ekran kartımin 2 side bozuldu bir daha ati uzak olsun bana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bende notebook var 350v5c de driverimi ney yapsam her oyunu iyi oynarım ekran kartımda 7670m amd radeon hd serisi

Oekry

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fiyat performans olarak amd ama eğer alabiliyorsan nvidia. Ben şuana kadar hep amd kullandım kötü bi tarafını görmedim radeon hd 2600 pro vardı bu haziran ayına kadar kullandım 2007de almıştım yani haziran ayına kadar çıkan tüm oyunları oynadım onu değiştirerek hd 7750 aldım bundanda memnunum her oyunu oynayabiliyorum. Ama eğer imkanım olsaydı nvidia almak isterdim.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Her ikisini de kullandım; Ati'nin kullanım ömrü kısa oluyor. Yeni çıkan oyunlarda başarım kötü oluyor.
O yüzden artık Ati almıyorum. Belki günümüzde işler değişmiştir, bilmiyorum.