Araç ruhsati çalindi!!!!!

deliverance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün aracimin camini kirip içinden ruhsati ve bi kaç degerli eşyami çaldirlar polise gidip tutanak tuttuk... Neyseki şu saatten sonra ne yapmaliyim ruhsati nasil yenilicem tekrar muayne olmalimi araç daha 1 sene var muayne bitimine aracim 2012 model lütfen yardim edin?

deliverance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yeniden muayne felan diyolar ne alaka ayrıca 1 sene muayne vakti var orayı anlamadım?

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
geçmiş olsun dostum. çok uğraşacan

deliverance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolunn... Biri diyo çok kolay bi günde halldersin biri diyo tekrar muayne istasyonuna yönlendiriyolar biri diyo çok zor anlamış degilim bilen biri yokmu yardım edecek?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
ben yeniden muayne felan diyolar ne alaka ayrıca 1 sene muayne vakti var orayı anlamadım?

Çünkü ruhsatları yeniden çıkartılacağı için, emniyet aracın gerçekten o araç olup olmadığına dair yetkili ağızdan bir belge isteyecektir. Bu yetkili kişi de tüvtürk oluyor.

deliverance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normal muayneye götürüyomuş gibi arac hazır olmalı ozaman anladıgım kadarıyla yada sadece yüzelsel bakıp geciceklermi?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Belki [MENTION=131490]SERH@T22[/MENTION] nin bu konuda bilgisi vardır.

deliverance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında yeniden muaynede sıkıntı degilde!!! ben bundan bir ay önce araca lpg taktırdım ve ruhsata işletmedim muayne zamanına kadar gizli lpg kullanayım muayne zamanı ruhsata işletirim diye düşünmüştüm şimdi ruhsat kaybolunca tüvtürke yönlendirilince lpg li oldugu gözkürse ne yapacam sıkıntı!!!

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
sökeceksin yada projelerini alip isleteceksin

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ruhsatlar kayip oldugundan polnet istenecek istasyonda bagli bulundugun tescil kurulusu veriyor.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
lpg sokup takmak projeye tabidir muayene olsun olmasin yine tekrar ucret odeyip isletmek zorundasiniz

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
vakti onemli degil projelerde durum boyle diger bir yil kayip

deliverance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi ben lpg projesini çıkartıp muayneye yönlendirdikleri zaman onuda o arada çıkartıyım anladıgım bu ??