Video İzleme Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dezuw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dezuw

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben chrome ile uzman tv adlı siteden video izleyemiyorum video hiç açılmıyor tamamen simsiyah öylece kalıyor ama bilgisayar donmuyor. önceden youtube daki videoları büyütünce tam büyütmüyor yarım büyütüyordu. aslında sorun hala devam ediyor ama chrome:plugins ten paperflash ı devre dışı bırak diyorum ve sorun kalmıyor ama bu seferde chrome kafayı yiyor video ''izlerken şu eklenti kullanılamıyor eklenti: bilinmiyor devre dışı bırakmak istermisiniz '' diyor devre dışı bırakmazsam kendine gelmiyor. bunun çözümü yokmu arkadaşlar chromu kaldırıp tekrar yükledim ama sorun gitmedi

dezuw

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok mu bir bilen güncel

paduwan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam sen diyince girdim siteye denedim hakikaten videolar acilmiyor. Sonra privat pencere acip denedim yine ayni hicbiri acilmadi. Adblocku kaldirdim yine olmadi.

En son hover zoom diye bir eklenti var onu kaldirinca oldu hocam sende de mi var o eklenti yoksa

MentorAuditore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Chrome , güncellemeleri kendi başına yapıyor. Bir kontrol etmekte fayda var tabii. Ayrıca gereksiz eklenti indirmekte tehlikeli olabiliyor.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hocam sen diyince girdim siteye denedim hakikaten videolar acilmiyor. Sonra privat pencere acip denedim yine ayni hicbiri acilmadi. Adblocku kaldirdim yine olmadi.

En son hover zoom diye bir eklenti var onu kaldirinca oldu hocam sende de mi var o eklenti yoksa

AdBlock eklentisinden kaynaklanıyor. Video izlerken adp'yi pasif hale getirin. Sayfayı yenileyin açılacaktır.

Chrome , güncellemeleri kendi başına yapıyor. Bir kontrol etmekte fayda var tabii. Ayrıca gereksiz eklenti indirmekte tehlikeli olabiliyor.

Güncelleme ile uyum sorunu yaşana biliyor.

dezuw

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki sağolun dediğiniz gibi sorun adblockta