Nerde yanlış yaptım ?

ibrahim92gs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
t6yh4.png

Adsense hesabı dün onaylandı reklam başladı diye mail geldi videolarımın içinde reklam da var ama tbm - 0.01 olsa dahi tamam diyecem ama - görülüyo ve bugün hiç tık olmamış da görülüyo deneme olsun diye bazı arkadaşlara mesaj attım reklam tıklayın diye bazıları reklamlar görünmüyo dediler tıklayanlarda oldu ama hiç yansımadı bekleyecekmiyim acaba 1 günde istatistikler işlemiyomu yoksa kanalım bu ***

ibrahim92gs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
t74y1.png

Hala tbm bölümü boş görülüyo ve reklamlara tıklanma olmasına ragmen görünmüyo nasıl düzeltebilirim yok mu daha önce karşılaşan

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
birkaç gün bekle , olmadı son çare destek ile iletişime geç

ibrahim92gs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle olacak peki bu tıklanmalar falan kaç saatte güncelleniyo

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Öyle olacak peki bu tıklanmalar falan kaç saatte güncelleniyo

google hizmetlerinin çoğunda bu süreç birkaç gün içinde tam manasıyla rayına oturuyor.Ben öyle gördüm. Kaç saatte güncellendiğini bilmiyorum. 12 ya da 24 saattir maksimum.

ibrahim92gs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google hizmetlerinin çoğunda bu süreç birkaç gün içinde tam manasıyla rayına oturuyor.Ben öyle gördüm. Kaç saatte güncellendiğini bilmiyorum. 12 ya da 24 saattir maksimum.
Teşekkürler peki farklı ıp değiştirme programları var bunları kullanarak reklamlarına tıklatanlar yada tıklatmaya çalışanlara karşı bir çözümleri var mı ve de son olarak aynı adsense hesabından 10 farklı gmail ve 10 farklı kanal açıp aynı ıp den girsem herhangi bi sorun olur mu ?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Buradan değil Youtube içerisinde ANALYTICS kısmından takip edeceksiniz.