LG G2 Ana Konu & Detaylı İnceleme

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bataryanin cikmamasi ve Sd kart aslinda cok etkilemiyor tum iphonelerde bu hic sorun olmadi suana kadar milyonlarca sattilar.
Bataryada kolay kolay 5 yil gecmeden sorun cikmaz gel gelelim hafizaya 32 Gb alirsan sana 24 Gb kaliyor buda bence gayet yeterli ama olur olur dolarsa telefondaki resimleri bir flash yada hard diske atarsin..
Goruntulu konusma konusuna pek care yok aslinda :))

Yok bu ozellikler olsun diyorsan acele etme firmalar bikac aya yeni modellerini tanitacaklar ;)

yamakas-i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence en iyi si beklemek :( kardeş kıyasla.com da görüntülü konuşma var diyor bu nasıl oluyor anlamadım

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Görüntülü konuşma var bence. Zaten bu operature bağlı birşey. Ön kamera varsa video call da olur

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
görüntülü konuşma vardır herhalde önde kamera olduğuna göre tek gereken gerekli yazılım. Bizim lg'ler de bu yönde sıkıntı yok ama radyo yok o bir gerçek.. batarya ve sd kart çok da sorun değil aslında

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
görüntülü konuşma var tabiki. ama operatör üzerinden bunu yaptığında ücreti fazla, int üzerinden programla yapmak daha mantıklı onu anlatmaya çalışmış arkadaşlar. bataryası uzun süre götürecektir ayrıca atıyorum 2 3 yıl sonra batarya bitti değiştirebilirsin rahatlıkla. sd kartada gelince 32gb lığını alırsan sorun çözülür bence

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sanırım bu segmentte pili çıkan tek cihaz samsung.

yamakas-i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Saçmalık demokrasi nerde kardeşim mahkemeye vermek lazım :)

yamakas-i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lg g2 zaten tek eksiği sd kart girişi ve görüntülü görüşmenin olmaması bunlar da bana göre çok büyük sorunlar:)

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hala yok diyo arkadaş. birader gelince ürün teknosaya git bi inceleyiver nolur. yada tanıtım videosunu bi incele bak bakalım ön kamerayla nasıl oluyo die

yamakas-i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim internet üzerinden görüntülü konuşma zaten var onu demiyorum tarife üzerinden diyorum

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Cihazın siyah renk seçeneği sadece Türkcell Tim standlarında olacakmış bekleyenlerin bilgisine... 2 gün sonra satarız bizde :P dediğim tarihten önce geldi iyi mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben s4 almayı dusunuyorum bu yorumlarıda okudum ne olur bılemem arkadaslar ben insaatda calısıyorum lise 4 :D stajda calısacam telefonlara iyi bakarım mesela samsung e250 war hala kızagı sorunsuz calısır kaç sene oldu okadar :d neyse simdi sensör konusuna degınecegım s4 de bi kamyon sensör var diyolar bende o yüzden s4 almayı dusunuyom bu yazıları okudukdan sonra g2 de cazip gelmeye basladı arkadaslar g2 sensörlerı az bahsedermısınız mesela göz sensöru felan videolarda kafanı cevırınce durup gelince felan çalıstırıyormu yada ise yarar nasıl peki dokunmatıgı s4 de göre iyi mi degılmı yanlısım varsa duzeltın telefon 1 2 haftaya alacam bu yorumdan sonra almayı dusunuyorum bide samsungun telefonları s4 felan s3 note 2ncı elının fiyatlarıda dusmuyor mesela 1 yıl sonra satmaya kalksam pek dusecegını sanmıyorum pekı bu g2 ne olur acaba sony fiyatının çok oynuyacagını dusunuyorum sımdıden tesekurler dedıgım gibi sizin yorumlarınız ne alacagımı karar verdirecek tesekurler

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Yarın LG G2 ile yeni eziyetlere adım atıcaz inşallah :D

Yeni bir inceleme çekmeyi düşünüyorum... SDN Forumdaşlarımız bu konuda ne düşünür? ona göre eziyet edeyim :P

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Note 3 aklımdan geçiyordu sırf Miracast özelliği ve boyutu için.
Ama lgnin bu telefonu harbiden fiyatıyla beraber alınmaya değer olmuş.
Xeden kurtulabilirsem alırım bu telefonu.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
1235097_339443596201774_1526443454_n.jpg

Kutusunu da cins yapmışlar yav :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION] satın mı aldın cihazı yoksa tester falan mı ?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
gorilla filan mı ekranı?

samsunglarda dışarda gorilla içerde tr de lcd ekran.

bu nasıl acaba? o güzelim ekran çizilmesin sonra, düşünce çatlamasın hemen.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bunda da miracast varmış iyi o zaman, htcden kurtulup bir g2 almanın yolunu gözlüyorum:)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
gorilla filan mı ekranı?

samsunglarda dışarda gorilla içerde tr de lcd ekran.

bu nasıl acaba? o güzelim ekran çizilmesin sonra, düşünce çatlamasın hemen.

Corning gorilla glass 2 ekranı var...

Siyahı bence daha güzel.. eziyet başlasın :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:görüntülü konuşmanın olmaması ilginç
o kadar özelliği var ama görüntülü konuşma özelliği yoksa tutulmaz

craytekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usta yeni bir inceleme yapacaksanız batarya sensör oyun kalitesi hızı bunlarada degınelım :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
raytekk;3071529]usta yeni bir inceleme yapacaksanız batarya sensör oyun kalitesi hızı bunlarada degınelım :D[/QUOTE]

Uygundur hocam... elimden geldiğince bakıcam inşallah