- Konuyu başlatan
Koca Adam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
Elimize geçerse inşallah deneme yaparız hocam... performansının çok iyi olacağına eminim
merhabalar ben tablet alıcam 800 ile 500 lira arası bütçem var sizce nasıl bir cihaz almalıyım garanti servisi şartları benim için önemli link atarmısınız? şimdiden cevaplara teşekkürler
@REDFOKS hocam ilk mesajdaki videoda neden öyle bir uyarı çıkıyor? video hala youtube üzerinde izlenilebilmekte...
@REDFOKS hocam ilk mesajdaki videoda neden öyle bir uyarı çıkıyor? video hala youtube üzerinde izlenilebilmekte...
Youtubeda multiden ban yemeyiz heraldebu tür videoların önceden yayınlanması istenmiyor yüklesen senin hesabı da kapatırlardı![]()
Youtubeda multiden ban yemeyiz heraldeLG yayınlanmasına karşı değilde diğerlerinin karışması tam çingene işi he... kesinlikle sağlam cihaz oldu G2 fiyatı da 1599 lira imiş daha ne olsun.
G Pro ve G2nin fiyatını ne kadar yapalım diye sordular biz de ikisinin fiyatını satabileceğimiz civarda söyledik ve aynı fiyata satışa çıkardılaryok orada multiden ban yokgüzel cihaz açıkcası fiyatıda beklediğim civarlarda geldi LG bu konuda mantık iş yapmış bu sefer.
Korede 1. Sıraya oturdu G2 ve Türkiye'deki kullanıcı kitlesi bence bu şekilde birşey olsun istiyordu ve oldu umarım diğer firmalar da buna ayak uydururlarDadaş teşekkür ederim, incelemen güzel.
fena halde kışkırttın bizi yav, S3'ümle güzel güzel geçinip gidiyorduk, aramıza soğukluk girdi bak şimdi.
fiyatı beni cidden çok şaşırttı, 2 bin Tl'nin üzerinde bekliyordum çünkü.
zira bu özellikler diğerlerinin durumuna bakınca hak ediyor diye düşünmüştüm.
bu durumda samsung ve sony ciddi ciddi düşünmeye başlamışlardır sanırım.
hele bir girsin piyasaya bakalım, kullanıcı yorumları bize daha iyi yol gösterecektir diye düşünüyorum.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vjZrUVB76xU bu videoda da hem sd kart girişi var hemde batarya değişiyor bir şey anlamadım gittii lütfen sipariş vericemm cvp bekliyorumm![]()
bakyaa 2 yıl sonra batarya ölse ben ne yapıcam büssürü masraf çıkarır bana öyleyse ?
peki kusura bakmayın arkadaşlar baya rahatsız ettim ancak öğrenciyim aldımmı uzun yıllar kullanıcam bunda görüntülü konuşma mevcutmu peki şimdi babam görüntülü konuşmalı olsun telefon diyor bunda varmı görüntülü konuşma pekii :?