LG G2 Ana Konu & Detaylı İnceleme

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Elimize geçerse inşallah deneme yaparız hocam... performansının çok iyi olacağına eminim

MaDBuLL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar ben tablet alıcam 800 ile 500 lira arası bütçem var sizce nasıl bir cihaz almalıyım garanti servisi şartları benim için önemli link atarmısınız? şimdiden cevaplara teşekkürler

ipad mini 3g olmayanı bu ara kampanyada çoğu elektronik mağazasında wifiyle idare ederim diyorsan 700 liraydı sanırsam.

G Pro mu alsam diyordum ama Gorilla glass yok diye içimde bir soru işareti vardı ama bu makinayı beklemeye karar verdim eğer 1700 e gelirse dk düşünmem sizce de doğru bir mantıkta mıyım ?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Unboxing Videosu olduğu için Türkçe olup olmaması o kadar önemli değil diye düşünüyorum :)

[video=youtube;_XR80bD00i4]http://www.youtube.com/watch?v=_XR80bD00i4[/video]

Videoda ilginizi çekmiş olabilir LG G2 için yapılan yatırımlardan birisi de yeni tanıtılan Quad Beat 2 Premium Earphones kuulak içi kulaklıklardı...

Quad Beat 2 Premium Earphones isimli kulaklıklara da kısaca bakalım istiyorum...

LG-QuadBeat-2.jpg

Yeni tasarlanan kulaklık ilk model olan quad beat ile karşılaştırıldığında daha farklı ve uzun süre kullanımlarında rahatlık sağlayacak bir tasarıma gidilmiş... LG yetkilileri tarafından en iyi ses sistemleri ile kalite konusunda yarışacak bir kulaklığın yapıldığı belirtilmişti bize .. ellerinde olmadığı için deneyememiştik fakat kulaklığın özelliklerine bakıldığı zaman oldukça iyi ve rekabetçi bir kulaklık olacağı ortaya çıkıyor.

LG Quad Beat 2 kulaklığında ses kalitesi artırılmış ve ton dengesi sağlanmaya çalışılmış... Bas ve Tiz tonlarınn dengelendiği kulaklık kablosu üzerinde 3 tane tuş bulunmakta (play/pause+ ses açma+ ses kapama) ve 20Hz ~ 20kHz bir frekans bandı değerlerine sahip.. Ses hassasiyetine baktığımızda ise 97dB olarak görünüyor...

1000345_333096696836464_782903282_n.jpg

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] hocam ilk mesajdaki videoda neden öyle bir uyarı çıkıyor? video hala youtube üzerinde izlenilebilmekte...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
@REDFOKS hocam ilk mesajdaki videoda neden öyle bir uyarı çıkıyor? video hala youtube üzerinde izlenilebilmekte...

Aralarında şunların da bulunduğu hak talebinde bulunanlardan telif hakkı ihlaliyle ilgili birden çok üçüncü taraf bildirimi aldığımız için iDroid adlı YouTube hesabını feshettik:

• Cheil Worldwide
  • Motorola
  • Samsung Electronics

Youtube den de izlenemiyor.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] [MENTION=194661]eSa[/MENTION] benim video geri geldi ... diğerleri de bende vardı ama ben iyi ki yüklememişim... zaten LG toplantısında o videoların altında LG Gizli ibaresi vardı...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bu tür videoların önceden yayınlanması istenmiyor yüklesen senin hesabı da kapatırlardı :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bu tür videoların önceden yayınlanması istenmiyor yüklesen senin hesabı da kapatırlardı :)
Youtubeda multiden ban yemeyiz heralde :) LG yayınlanmasına karşı değilde diğerlerinin karışması tam çingene işi he... kesinlikle sağlam cihaz oldu G2 fiyatı da 1599 lira imiş daha ne olsun.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Youtubeda multiden ban yemeyiz heralde :) LG yayınlanmasına karşı değilde diğerlerinin karışması tam çingene işi he... kesinlikle sağlam cihaz oldu G2 fiyatı da 1599 lira imiş daha ne olsun.

yok orada multiden ban yok :D güzel cihaz açıkcası fiyatıda beklediğim civarlarda geldi LG bu konuda mantık iş yapmış bu sefer.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yok orada multiden ban yok :D güzel cihaz açıkcası fiyatıda beklediğim civarlarda geldi LG bu konuda mantık iş yapmış bu sefer.
G Pro ve G2nin fiyatını ne kadar yapalım diye sordular biz de ikisinin fiyatını satabileceğimiz civarda söyledik ve aynı fiyata satışa çıkardılar :) işin iyi tarafı eskiden geç gelirdi teknik servis kötüydü şimdi Başarı ile anlaşma yaptıkları için 4.sıraya yükselip diğer dez avantajlarıda avantaja çevirdiler

Reaksiyon puanı
10,315
Dadaş teşekkür ederim, incelemen güzel.
fena halde kışkırttın bizi yav, S3'ümle güzel güzel geçinip gidiyorduk, aramıza soğukluk girdi bak şimdi. :)
fiyatı beni cidden çok şaşırttı, 2 bin Tl'nin üzerinde bekliyordum çünkü.
zira bu özellikler diğerlerinin durumuna bakınca hak ediyor diye düşünmüştüm.
bu durumda samsung ve sony ciddi ciddi düşünmeye başlamışlardır sanırım.

hele bir girsin piyasaya bakalım, kullanıcı yorumları bize daha iyi yol gösterecektir diye düşünüyorum.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Dadaş teşekkür ederim, incelemen güzel.
fena halde kışkırttın bizi yav, S3'ümle güzel güzel geçinip gidiyorduk, aramıza soğukluk girdi bak şimdi. :)
fiyatı beni cidden çok şaşırttı, 2 bin Tl'nin üzerinde bekliyordum çünkü.
zira bu özellikler diğerlerinin durumuna bakınca hak ediyor diye düşünmüştüm.
bu durumda samsung ve sony ciddi ciddi düşünmeye başlamışlardır sanırım.

hele bir girsin piyasaya bakalım, kullanıcı yorumları bize daha iyi yol gösterecektir diye düşünüyorum.
Korede 1. Sıraya oturdu G2 ve Türkiye'deki kullanıcı kitlesi bence bu şekilde birşey olsun istiyordu ve oldu umarım diğer firmalar da buna ayak uydururlar :)

Ayrıca diğer düşüncelerin için teşekkür ederim değerli abim

yamakas-i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
G2 de görüntülü konuşma var mı acaba yok diyorlar görüntülü aRama

yamakas-i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Şimdi bugün lg g2 ön sipariş vericektim ancak telefonda

sd kart girişi
görüntülü konuşma
Batarya değişmiyormus

Ve bunlar beni geri adım atmak zorunda birakti ancak bir videodada sd kart girişi ve batarya değiştirilebiliyor lütfen buna bi açıklık getirin 1 aydır araştırıyorum video bu

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vjZrUVB76xU bu videoda da hem sd kart girişi var hemde batarya değişiyor bir şey anlamadım gittii lütfen sipariş vericemm cvp bekliyorumm :(

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Kesinlikle hafıza kartı takılmıyor... yekpare kasa olduğu için batarya falan da değişmemekte.. cihazı kullandım adım gibi eminim :)

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yapilan unboxingle herkesinkafasi karisti bu LG G2 Kore versiyonu Uluslararasi versiyon/Abd versiyonlarinda bu secenek kesinlikle yok :)

Bu LG G2 Kore versiyonu özelliklerini söyleyeyim ben sana 2.610 mAh(Abd versiyonu 3000 mAh pil var) pil bu versiyonda bataryanin ömru doldugunda degistirilebiliyor..Pilin üzerindeki bellek genişletme için söz konusu microSD kart yuvası da var. ABD versiyonu ile Kore versiyonu arasinda incelik farkida var.Abd versiyonu daha ince kapak acilamadigi icinn..

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Bazı ülkelerde öyle satıldığı doğrudur. Fakat kapak açılabildiği için batarya oranları daha düşük 2600 mAh civarı bataryası var o telefonun. Bizim ülkemizdeki versiyon kapağı açılmayan 3000 mAh olan model.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tamamda korktuğum nokta şimdi lg nin bataryası 2 yıl sonra sorun çıkarsa ben ne yapıcam değiştirmek istesem kapak açılmıyor

yamakas-i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bakyaa 2 yıl sonra batarya ölse ben ne yapıcam büssürü masraf çıkarır bana öyleyse ?

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kapak anca garantide acilir yani servise gordermek lazim iphone gibi

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bakyaa 2 yıl sonra batarya ölse ben ne yapıcam büssürü masraf çıkarır bana öyleyse ?

bu segmentteki hangi telefon olursa olsun böyle bir sorun oluşursa masraftan kaçmanız imkansız... bugün garantisi bitmiş Iphoneların bile bataryası rahatlıkla değişiyorken G2nin bataryasında 2 yıl sonra hemen bir sorun çıkacağını sanmıyorum :)
çıksa dahi servisinde orjinal bataryası ile değişimi mevcut oluyor... bu ekran falan gibi pahalı bir işlem değil.

Bu şekilde telefon alırsanız zevk alamazsınız... Kısaca baksak Iphonelar alınmaz HTC one alınmaz vs. vs.

yamakas-i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
peki kusura bakmayın arkadaşlar baya rahatsız ettim ancak öğrenciyim aldımmı uzun yıllar kullanıcam bunda görüntülü konuşma mevcutmu peki şimdi babam görüntülü konuşmalı olsun telefon diyor bunda varmı görüntülü konuşma pekii :?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
peki kusura bakmayın arkadaşlar baya rahatsız ettim ancak öğrenciyim aldımmı uzun yıllar kullanıcam bunda görüntülü konuşma mevcutmu peki şimdi babam görüntülü konuşmalı olsun telefon diyor bunda varmı görüntülü konuşma pekii :?

Kardesim hafiza konusunda 32 gb olani al sana hayli hayli yeter gelelim görüntülu konusma meselesine zaten kimse operator aracılığı ile parali aramiyor line wechat tango skype gibi uygulamalar ile bedava mevcut yani suphen olmasin

yamakas-i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ya bak saçmalamşlar tarife üzerinden görüntülü konuşma nasıl yapmazlar anlamadım vallahi iyiki sipariş vermedim yoksa babam baya kızacaktı peki benim babamın teli s3 o lg g2yi görüntülü arayabilirmi ben biliyorum alsam diyiçek getir bi görüntülü arama yapıyım off

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Goruntulu konusma olayina takilma fazla hangi birimiz operator ustunden goruntulu konusma yapti...
Saten istersen internet araciligiyla skype gibi uygulamalardan goruntulu konisabilirsin...

Goruntulu konusma isine neden takildin bu kadar anlamis degilim ?

yamakas-i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim keşke ben takılsam babamda bir s3 var ille görüntülü konuşma olsun diyor ben seni ararım diyor görüntülü kesinlikle yok yani bu görüntülü konuşma değilmi ?

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu görüntülü görüşme olayını öğrendiğim iyi oldu bende almayı düşünüyordum ben şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapıyorum ama bu telefonda neden böyle bir saçmalık var hayret doğrusu

yamakas-i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Valla yoksa tel mükemmel
Bunlar büyük Eksiler

-Şebeke Üzerinden Görüntülü Konuşma
-Bataryasının Çıkmaması
-SD kart takılmaması:(