17 Eylül 2013 #1 L leonica Öğrenci Katılım 17 Eylül 2013 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Hocam pc kapatıyorum ekran kapanıyor ancak laptoplarda olan gösterge ışıkları kapan mıyor fan sesi halen geliyor nedendir ne yapmalıyım?
Hocam pc kapatıyorum ekran kapanıyor ancak laptoplarda olan gösterge ışıkları kapan mıyor fan sesi halen geliyor nedendir ne yapmalıyım?
17 Eylül 2013 #2 TheOne12 Asistan Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 164 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Fişi çekip tekrardan taktın mı
17 Eylül 2013 #3 basbeLası Dekan Katılım 31 Ekim 2009 Mesajlar 6,697 Reaksiyon puanı 47 Puanları 228 leonica dedi ki: Hocam pc kapatıyorum ekran kapanıyor ancak laptoplarda olan gösterge ışıkları kapan mıyor fan sesi halen geliyor nedendir ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Kapat butonu uyku moduna ayarlı olabilir, güç düğmesine basılı tutun kapanır..
leonica dedi ki: Hocam pc kapatıyorum ekran kapanıyor ancak laptoplarda olan gösterge ışıkları kapan mıyor fan sesi halen geliyor nedendir ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Kapat butonu uyku moduna ayarlı olabilir, güç düğmesine basılı tutun kapanır..
17 Eylül 2013 #4 7.43 Dekan Katılım 11 Haziran 2008 Mesajlar 8,965 Reaksiyon puanı 332 Puanları 263 Kapatma düğmesine uzun bas kapansın. Tekrar yapmaz sanırım. Windows 8 ise benim masaüstü bilgisayarımda da dün aynısı oldu. Mecburen fişi çektim.
Kapatma düğmesine uzun bas kapansın. Tekrar yapmaz sanırım. Windows 8 ise benim masaüstü bilgisayarımda da dün aynısı oldu. Mecburen fişi çektim.