Street Fighter X Tekken

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
360_038.png

Oyun Streeet Figter ve Tekken karakterlerini bir arada bulunduruyor ve oynaması çok zevkli oyunlardan biri benim için :)

Street-Fighter-X-Tekken-review-2.jpg

Benden başka bu tip oyunları seven varmı bilmiyorum ama konuşçak birileri olsa süper olur benim için :)

Oynadığım karakter de Chun Li ve Poison :) Poison olan yukarıdaki ve işte Chun Li
SFXT-Street-Fighter-X-Tekken-Official-Game-Art-Chun-Li-Character-Render.jpg

[video=youtube;ZekD1MifsEU]http://www.youtube.com/watch?v=ZekD1MifsEU[/video]

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Hepsi var :) hatta yukarıdaki resimlerde poison la dövüşen kişi işte King! :)

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Bende street fighter pc versiyonu vardı. Ama hep komboları beceremediğim için hep kaybeden ben oluyordum :D

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Bende street fighter pc versiyonu vardı. Ama hep komboları beceremediğim için hep kaybeden ben oluyordum :D
bi video çekeyim de koyayım akşama o zaman ben :D Chun Li ve Poison ile :) Karşıma kimi alayım ? :D

sdbz

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arcade makinelerde oynarken Blanka ve Guile ile rakip tanımazdım, bir de Amiga'da Ken Ryu ikilisiyle yenilmezdim. Aynı hareketler olursa, oyunu alırım.
Harbi, Ken Aduuket atıyor mu? Wak wak wak wruuuk wak hareketini yapıyor mu? (eski street Fighterciler bilir)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Ryu ve ken en nefret ettiğim karakterler :P
akşama bu ikisine yeron tozunu yalattığım video gelecek :)
Arcade makinelerde oynarken Blanka ve Guile ile rakip tanımazdım, bir de Amiga'da Ken Ryu ikilisiyle yenilmezdim. Aynı hareketler olursa, oyunu alırım.
Harbi, Ken Aduuket atıyor mu? Wak wak wak wruuuk wak hareketini yapıyor mu? (eski street Fighterciler bilir)
yapıyorlar ya hepsi var :)

işte örnek bir video size ryu ve ken ile çekilmiş :)

http://www.youtube.com/watch?v=AG0rIXX-wj8

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Ne oldu bizim video :D
video çektim de ben oyunu fullhd oynuyorum :D video çekerken de oyun yavaşlıyor :D i5 2410m bendeki :D kombo felan hiç yapamıyosun telefonla çekmeyi düşündüm sonra öyle isterseniz çekeyim :) bir de düşük çözünürlük denemek lazım :D

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
video çektim de ben oyunu fullhd oynuyorum :D video çekerken de oyun yavaşlıyor :D i5 2410m bendeki :D kombo felan hiç yapamıyosun telefonla çekmeyi düşündüm sonra öyle isterseniz çekeyim :) bir de düşük çözünürlük denemek lazım :D

Düşük çözünürlük olurda telefon işi yaş. :D

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
işte söz verdiğim video :) daha iyisi olabilirdi ama bu seferlik böyle ben oyunumu ilerlettikçe devamı gelir artık :)

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
işte söz verdiğim video :) daha iyisi olabilirdi ama bu seferlik böyle ben oyunumu ilerlettikçe devamı gelir artık :)

Offff be ne dövüştü. Güzel sopaladın ikisini de. Devamını bekleriz :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Tekken ve MK dan gerisi yalan :)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
bana bi video programı lazım basit,ücretsiz bilen var mı ? 2 videonun birleşimi bu bayağı zaman aldı birleştirmek :/

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
bana bi video programı lazım basit,ücretsiz bilen var mı ? 2 videonun birleşimi bu bayağı zaman aldı birleştirmek :/

Basit bir şey istersen Movie Maker yeterli olur. Orta ölçekli bir şey istersen VideoStudio Pro X6 işlerini görür.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Basit bir şey istersen Movie Maker yeterli olur. Orta ölçekli bir şey istersen VideoStudio Pro X6 işlerini görür.
movie makerla yapamadım, bir türlü ilerlemedi video kaydetme işlemi o yüzden :) dediğine bakıyorum şimdi

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
movie makerla yapamadım, bir türlü ilerlemedi video kaydetme işlemi o yüzden :) dediğine bakıyorum şimdi

Kaydetmek için mi düzenlemek için mi ? Kaydetmek istersen fraps. Benim dediklerim düzenleme kesme biçme işleri için.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Kaydetmek için mi düzenlemek için mi ? Kaydetmek istersen fraps. Benim dediklerim düzenleme kesme biçme işleri için.
frapsla kaydediyorum zaten :) video işleme için istiyorum :) yani doğru yoldayız :) movie maker da en son filmi kaydet diyorum bi saat bekledim onu olmadı hiç bi şekilde çıktı alamadım programdan böyle hem video işlemeyi öğrenirim azcık :D lazım olur biylerlerde işimizi hallederiz :)

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
frapsla kaydediyorum zaten :) video işleme için istiyorum :) yani doğru yoldayız :) movie maker da en son filmi kaydet diyorum bi saat bekledim onu olmadı hiç bi şekilde çıktı alamadım programdan böyle hem video işlemeyi öğrenirim azcık :D lazım olur biylerlerde işimizi hallederiz :)

Movie maker yayınlarken çok aşırı bekletir. Gece açık bırak sabaha anca biter. :D Movie maker işini görmezse Corel i dene :)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Movie maker yayınlarken çok aşırı bekletir. Gece açık bırak sabaha anca biter. :D Movie maker işini görmezse Corel i dene :)
şuan iniyo bu hafta bir format atıcam sonra onu da kurarım biraz kullanmasını öğrenirim felan bu hafta içinde yeni video gelir :D