kartalkaya19
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
900 iyi fiyat. İnsan bazen maymun iştahlılık yapıp alabiliyor. Belki öyle bir durum vardır. Bende şimdi düşünüyorum da bu tableti alacağıma bir ara samsung ultrabooklarda % 30 indirim vardı. 9 serisi 13.3 inçlik model 1800 civarında idi. Onu alsaydım keşke diyorum kendime. Tabletler eğlencelik ürünler sonuçta içinde normal Windows olmadıkça. Benim düşüncem ders notlarını pdf formatında içine atıp okumaktı ama notları taratmaya ayrı para tablete ayrı para verdim. Belkide ultrabook parası çıktı benden. Telefon özelliğini de açtık mesela insan kapalı kalsın istemiyor ama topu topu 3 kere belki kullanmışımdır. İyi düşünün tartın alacaksanız fiyat iyi bence. İkinci el üründe 200tl fiyat kırmak gayet doğal. Ezik çizik yoksa alınabilir bence.
Teşekkür ediyorum
Nette bazen bakarken bu tip ürünlerde ve telefonlarda bazı ilanlar dikkatimi çekiyor.Tukcell den veya Vodafone dan yeni aldığım ürünü satıyorum diye.Bu tür ilanları görünce acaba diyorum bu cihazları turkcell veya vodafone test ediyor kullanıyor sonra tanıdıklarına düşük fiyattan satıp,alanda hemen nette satmayamı çalışıyor diye. Yani insanoğlu bir çapanoğlu arıyor işte
Tekrar teşekkürler