Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu akşam bir daha yapayım ben işlemleri. Galeride ki resimler bakalım geri gelecek mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
acaba sam mobile den indirdiğim n5105 orjinal romu nasıl yüklerim odinle denedim olmuyor receveryden flashlamayı denedim olmuyor

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kesinlikle değil... 4.2.2 çıkmadı henüz N5105 için
Pars Dostum bizdeki model n5105 telefon özelliğ kırmak için sizi dedğiniz romu indirdik peki bu roomu kım yapıyor. ayrıca 4,2,2 n5105 için çıkınca orjınal romm biz onu kurabiliecekmiyiz_? kurunca telefon özelliği gidermi*?

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Pars Dostum bizdeki model n5105 telefon özelliğ kırmak için sizi dedğiniz romu indirdik peki bu roomu kım yapıyor. ayrıca 4,2,2 n5105 için çıkınca orjınal romm biz onu kurabiliecekmiyiz_? kurunca telefon özelliği gidermi*?

4.2.2 çıkarsa yükleyebileceğiz. Telefon özelliği kapanır o zaman evet.

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Neden orjinal değil dediniz?
pars öyle dedi onda :) ben tablet piyasasında yenıyım :) ondan durmadan soruyorum öğrenmek için :) bende telefon özelliğini açtım sayenizde 4,2,2 kurdum. sonra stock romu paylaştınız n5105 modeli onuda indirdim. ayrıca .4.2.2 kurunca donmalar var hafif rahatsız oldum. orjınala dönüş yapabılırm.pars bu 4.2.2 orjınal rom değil diyince canım sıkıldı :(

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yani şunu demek istemiştir belki. Bu 5100 ün 4.2.2 stock romu yani orjinal rom u ama 5105 e telefon özelliği kazandırmak için biraz mıncıklanmış gibi. Bende pek bilgili değilim açıkçası ama. Fakat 5105 e telefon özelliği kazandırmak için illa ki bir takım tavizler veriyoruz. Donma takılma varsa baştan yapın işlemleri bence. Ben hiç donma takılma yaşamadım

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Yani şunu demek istemiştir belki. Bu 5100 ün 4.2.2 stock romu yani orjinal rom u ama 5105 e telefon özelliği kazandırmak için biraz mıncıklanmış gibi. Bende pek bilgili değilim açıkçası ama. Fakat 5105 e telefon özelliği kazandırmak için illa ki bir takım tavizler veriyoruz. Donma takılma varsa baştan yapın işlemleri bence. Ben hiç donma takılma yaşamadım

sonuçta bu romu samsung çıkarmıyor mu peki? terkar kurmaktan kastın aynı 4.2.2 romu üzerine kurmak mı?

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sonuçta bu romu samsung çıkarmıyor mu peki? terkar kurmaktan kastın aynı 4.2.2 romu üzerine kurmak mı?

Tabi samsung çıkarıyor. Önce 5105 için 4.1.2 kurup ilk günkü gibi yapmak sonra tekrar telefon özelliğini açmak için gereken adımları yapmak 5100 ün 4.2.2 si ile.

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Tabi samsung çıkarıyor. Önce 5105 için 4.1.2 kurup ilk günkü gibi yapmak sonra tekrar telefon özelliğini açmak için gereken adımları yapmak 5100 ün 4.2.2 si ile.

anladım önce 4,1.2 stock rom var forumda paylaşılmıştı onu indirdim.hmm galiba arka plando çok uygulam açık. uygulama yöneticisinde baktım.gereksizleri kapadım. ondan galiba kasılmalar düzelmiş gibi oldu.

birde aspahlt 8 bizim cihaz açar mı-?

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
anladım önce 4,1.2 stock rom var forumda paylaşılmıştı onu indirdim.hmm galiba arka plando çok uygulam açık. uygulama yöneticisinde baktım.gereksizleri kapadım. ondan galiba kasılmalar düzelmiş gibi oldu.

birde aspahlt 8 bizim cihaz açar mı-?

Açmada sıkıntı olmaz. Güzel oynanır da. Fakat bunun open gl 3.0 desteği yok. O yüzden bazı görüntü ve performans iyileştirmelerinden mahrum kalırız. Yine de gayet temiz oynanır.

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Açmada sıkıntı olmaz. Güzel oynanır da. Fakat bunun open gl 3.0 desteği yok. O yüzden bazı görüntü ve performans iyileştirmelerinden mahrum kalırız. Yine de gayet temiz oynanır.
hmm ozaman :) yüklemeye pek gerek yok bizde bulmuşuz bulanıyoruz :) hem telefon hem tablet 1000 tl :) benım tek sıkıntım açıkcası hafıf geçişlerde takılmalar sanıyeden daha az galiba çok gereksiz uygulama var açıkta kalan.ayarlaradn durdum hepsini gerekli olanları açtım sorun yok gibi şuanda :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hmm ozaman :) yüklemeye pek gerek yok bizde bulmuşuz bulanıyoruz :) hem telefon hem tablet 1000 tl :) benım tek sıkıntım açıkcası hafıf geçişlerde takılmalar sanıyeden daha az galiba çok gereksiz uygulama var açıkta kalan.ayarlaradn durdum hepsini gerekli olanları açtım sorun yok gibi şuanda :)

o takılmalar halledilir aslında

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bu romda nedense açık kalan uygulamaları kapatmıyor... Kurduğunuz uygulamalara da dikkat edin derim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hayırlı olsun güle güle kullan mobil tv olayı nasıl? virtual radyo uyumu var mı? www.vradio.com dan indirebilirsin ch@t527'ye kuruluyor çalışıyor javax hatası veriyor duruyor...

İlgin için teşekkür ederim hocam... ben iş için aldığımdan dolayı o tür şeylere hiç bakmadım desem doğru olur... müsait olduğumda sizin için kontrol ederim

smallpenguen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.
İlk mesajda dediğiniz yöntemle yüklemeler yapınca tablet temasında bişey değişiyor mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar, bu ilk mesajda dediklerinizi yapınca telefonun temasında bi değişiklik oluyo mu? ilk resim haline mi dönüşuyor resimler fontlar?

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Fontlar değiştirilmiş, telefon özelliğinin açılması sonucu olan birşey değil. İlk halinde kullanabileceğiniz gibi resimdeki gibi değişikliklerde yapabilirsiniz.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
nasıl halledilir üstad :)

Tekrar kurulum denediniz mi? Gerçi beni pek memnun etmedi bu 4.2.2 görüntü dışında ama. Note 2 ye de 4.1.1 attım pili hızlı tükeniyor diye. Sonra 4.1.2 hye güncelledim. Şimdi stabilite sıkıntıları var nedense.

kartalkaya19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Size bir şey danışacağım.900-TL ye 3g li model note 8 N5105 buldum.Satan arkadaş 2 gün önce 1.100 TL ye Turkcell den aldığını söylüyor.Tableti sadece 1 kere açtım diyor.Garantisi faturası tüm kutu içeriği varmış.Fiyatı uygun bence ama aklıma takılan şeyler var. Türkcell den alıp 2 gün sonra neden satıyor anlamadım.hemde 200 lira eksiği ile.Bunda bir yamukluk olabilirmi sizce? Alırsam elden alacağım.Almadan önce tableti kontrol ederken nelere dikkat etmeliyim? Bilgi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Merhaba

Size bir şey danışacağım.900-TL ye 3g li model note 8 N5105 buldum.Satan arkadaş 2 gün önce 1.100 TL ye Turkcell den aldığını söylüyor.Tableti sadece 1 kere açtım diyor.Garantisi faturası tüm kutu içeriği varmış.Fiyatı uygun bence ama aklıma takılan şeyler var. Türkcell den alıp 2 gün sonra neden satıyor anlamadım.hemde 200 lira eksiği ile.Bunda bir yamukluk olabilirmi sizce? Alırsam elden alacağım.Almadan önce tableti kontrol ederken nelere dikkat etmeliyim? Bilgi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
900 iyi fiyat. İnsan bazen maymun iştahlılık yapıp alabiliyor. Belki öyle bir durum vardır. Bende şimdi düşünüyorum da bu tableti alacağıma bir ara samsung ultrabooklarda % 30 indirim vardı. 9 serisi 13.3 inçlik model 1800 civarında idi. Onu alsaydım keşke diyorum kendime. Tabletler eğlencelik ürünler sonuçta içinde normal Windows olmadıkça. Benim düşüncem ders notlarını pdf formatında içine atıp okumaktı ama notları taratmaya ayrı para tablete ayrı para verdim. Belkide ultrabook parası çıktı benden. Telefon özelliğini de açtık mesela insan kapalı kalsın istemiyor ama topu topu 3 kere belki kullanmışımdır. İyi düşünün tartın alacaksanız fiyat iyi bence. İkinci el üründe 200tl fiyat kırmak gayet doğal. Ezik çizik yoksa alınabilir bence.