Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

kartalkaya19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
900 iyi fiyat. İnsan bazen maymun iştahlılık yapıp alabiliyor. Belki öyle bir durum vardır. Bende şimdi düşünüyorum da bu tableti alacağıma bir ara samsung ultrabooklarda % 30 indirim vardı. 9 serisi 13.3 inçlik model 1800 civarında idi. Onu alsaydım keşke diyorum kendime. Tabletler eğlencelik ürünler sonuçta içinde normal Windows olmadıkça. Benim düşüncem ders notlarını pdf formatında içine atıp okumaktı ama notları taratmaya ayrı para tablete ayrı para verdim. Belkide ultrabook parası çıktı benden. Telefon özelliğini de açtık mesela insan kapalı kalsın istemiyor ama topu topu 3 kere belki kullanmışımdır. İyi düşünün tartın alacaksanız fiyat iyi bence. İkinci el üründe 200tl fiyat kırmak gayet doğal. Ezik çizik yoksa alınabilir bence.

Teşekkür ediyorum
Nette bazen bakarken bu tip ürünlerde ve telefonlarda bazı ilanlar dikkatimi çekiyor.Tukcell den veya Vodafone dan yeni aldığım ürünü satıyorum diye.Bu tür ilanları görünce acaba diyorum bu cihazları turkcell veya vodafone test ediyor kullanıyor sonra tanıdıklarına düşük fiyattan satıp,alanda hemen nette satmayamı çalışıyor diye. Yani insanoğlu bir çapanoğlu arıyor işte
Tekrar teşekkürler

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ediyorum
Nette bazen bakarken bu tip ürünlerde ve telefonlarda bazı ilanlar dikkatimi çekiyor.Tukcell den veya Vodafone dan yeni aldığım ürünü satıyorum diye.Bu tür ilanları görünce acaba diyorum bu cihazları turkcell veya vodafone test ediyor kullanıyor sonra tanıdıklarına düşük fiyattan satıp,alanda hemen nette satmayamı çalışıyor diye. Yani insanoğlu bir çapanoğlu arıyor işte
Tekrar teşekkürler

Şöyle bir şey de olabilir. Turkcell den taksitli alıp birine peşin satarak acil nakit ihtiyacı gideriyor olabilirler

kartalkaya19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben teşekkür ederim ayrıca.

Maranci sende de benim gibi note2 vardı diye hatirliyorum.Note2 de kullandığımiz sim karti direk n5105 e takinca kullaniliyormu? Almak icin bulustugumuzda note 2 nin sim kartini n5105 e takıp tabletin 3g sini kontrol etmek istiyorum.

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Tekrar kurulum denediniz mi? Gerçi beni pek memnun etmedi bu 4.2.2 görüntü dışında ama. Note 2 ye de 4.1.1 attım pili hızlı tükeniyor diye. Sonra 4.1.2 hye güncelledim. Şimdi stabilite sıkıntıları var nedense.

Telefon özelliğini açınca 4,1.2 sürümde sıkıntı olmadı ama 4,2.2 sürüm pek taklıyo hafıf eski sürüme geçebilirim. ama geçmek için 4,2.2 den 4.1.2 sürüme normal kuruyoruyoruz dimi direk romu atıcam içine yine tableti sonra recovry mooda kurucamm bu kadar mı

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Telefon özelliğini açınca 4,1.2 sürümde sıkıntı olmadı ama 4,2.2 sürüm pek taklıyo hafıf eski sürüme geçebilirim. ama geçmek için 4,2.2 den 4.1.2 sürüme normal kuruyoruyoruz dimi direk romu atıcam içine yine tableti sonra recovry mooda kurucamm bu kadar mı

Bende 4.2.2 den pek lezzet almadım. Önce odinle 5105 4.1.2 yi yükleyin. Wipe yapıp açın sonra 4.1.2 telefon açma basamaklarını yapın. Odinle 5015 4.1.2 sürümünü atınca tablet açılmayabilir. Bende açılmadı. Wipe yapınca kendine geldi.

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bende 4.2.2 den pek lezzet almadım. Önce odinle 5105 4.1.2 yi yükleyin. Wipe yapıp açın sonra 4.1.2 telefon açma basamaklarını yapın. Odinle 5015 4.1.2 sürümünü atınca tablet açılmayabilir. Bende açılmadı. Wipe yapınca kendine geldi.

wipe bir proagram mı ? nedir tam olarak nedir anlatabilirmisin :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1 adım 5105 orjınal romu kuroyurz.
2 adım roceroy modda wipe cahche seçiyoru
3 adımda 5100 romunu terkar kruuyorz olay bu dimi

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
wipe bir proagram mı ? nedir tam olarak nedir anlatabilirmisin :)

1 adım 5105 orjınal romu kuroyurz.
2 adım roceroy modda wipe cahche seçiyoru
3 adımda 5100 romunu terkar kruuyorz olay bu dimi

Evet aynen

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
wipe yapınca ozaman tüm programlar gidicek yane .. ayrıca 4,2.2 güzel değil

Odinle 4.1.2 yi yüklediğiniz de zaten gitmiş olacaktır. Eğer 4.1.2 yi attıktan sonra açılıyor ise tablet yapmadan devam ededebilirsiniz. Ama bende açılmadı.

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Odinle 4.1.2 yi yüklediğiniz de zaten gitmiş olacaktır. Eğer 4.1.2 yi attıktan sonra açılıyor ise tablet yapmadan devam ededebilirsiniz. Ama bende açılmadı.
,ben odinle rom atmadım recorvy moodda atıyorum ben önce yazılımı tabletın içine atıyroum sonra recovry modda yüklüyorm bu işlemi odinlede yapabilyiorz yane ozaman downlolad moda mı almamaız lazım .?

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
wipe yapınca orjınal 5105 romunu geri yükleyince garanti geri gelmiş oluyor mu

Birde sayaç artmış mı ina bakmalı. Sayacı sıfırlamakta lazım recovery modunda sayaç var. Ama nasıl yapılır bilmiyorum hiç sorun teşkil etmediği için uğraşmadım.

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Birde sayaç artmış mı ina bakmalı. Sayacı sıfırlamakta lazım recovery modunda sayaç var. Ama nasıl yapılır bilmiyorum hiç sorun teşkil etmediği için uğraşmadım.

wipe yapınca garanti geliyorsa ayrıca sayacında sıfırlanmasımı lazım

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ortalık karışmış ya :)

[MENTION=350549]marancı[/MENTION] abi arkadaşa dedim uğraşma uçurursun cihazı diye ama anlamıyor özenle uçurmak için uğraşıyor :) [MENTION=355891]ekapiyoldas[/MENTION] sana gelince de bilmiyorum değil henüz dosyalar çıkmadı dedim :)

Sıralama şöyle;
Cihaz rootlu olacak (şu an root edilmiş zaten)
Triangle away indirilecek ve cihaz seçilip sayaç sıfırlanacak(indirilmesi yeterli değil, sürümün N5105i desteklemesi lazım ) desteklemezse ki şu an desteklemiyor bu da direkt brick olur anlamına geliyor..
Daha sonra da n5105in resmi romunu kurmamız gerek böylece sıfırlanır.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ortalık karışmış ya :)

[MENTION=350549]marancı[/MENTION] abi arkadaşa dedim uğraşma uçurursun cihazı diye ama anlamıyor özenle uçurmak için uğraşıyor :) [MENTION=355891]ekapiyoldas[/MENTION] sana gelince de bilmiyorum değil henüz dosyalar çıkmadı dedim :)

Sıralama şöyle;
Cihaz rootlu olacak (şu an root edilmiş zaten)
Triangle away indirilecek ve cihaz seçilip sayaç sıfırlanacak(indirilmesi yeterli değil, sürümün N5105i desteklemesi lazım ) desteklemezse ki şu an desteklemiyor bu da direkt brick olur anlamına geliyor..
Daha sonra da n5105in resmi romunu kurmamız gerek böylece sıfırlanır.

Ne bağırıyorsun :) Allah Allah