S3 android 4.2.2 den eski sürüme dönme

Kubi_1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung galaxy note2 ye Android 4.2.2 YAZILIMI İNDİRİLİYORMU?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var. Telefonuma (s3) 4.2.2 sürümünü yükledim şimdide eski sürümüne geri dönmek istiyorum. Eski rom adını kayıt altına almadım ve şimide 4.2.2 ile değiştiği için bi türlü uygun romu bulup indiremiyorum. Tüm o pda vs. rakamların harflerin arasında kaybolmuş durumdayım bu işin içinden nasıl çıkacağımı anlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

ffuurrkkaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon açılmıyosa telefonun susmuştur bnde susturduğum için biliyorum geri eski sürümünü at düzelir .

Mertesmeeses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var. Telefonuma (s3) 4.2.2 sürümünü yükledim şimdide eski sürümüne geri dönmek istiyorum. Eski rom adını kayıt altına almadım ve şimide 4.2.2 ile değiştiği için bi türlü uygun romu bulup indiremiyorum. Tüm o pda vs. rakamların harflerin arasında kaybolmuş durumdayım bu işin içinden nasıl çıkacağımı anlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
arkadaş 1.sayfada kadıkoyrap ın verdigi dosyayı indir rar dan cikar dll dosyası ile beraber odine pda bolumune md5 tipi dosyayı ekle ve start de

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tüm yazılanları denedim fakat tel açılıp kapanmaktan başka birşey yapmıyor. Anca 4.2.2 romunu yukleyince tekrardan acabiliyorum teli

caykurlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merbaha
ben s3 e 4.2.2 yükledim fakat 3d galeri moduna gecemıyorum eksık yaptıgım yer neresı olabılır yada bunun ayarını nerden acabılırım ? galeriyi acınca fotograf makınesı resmının yanında herhangı bır modül görülmüyor bende

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
arkadaşlar merbaha
ben s3 e 4.2.2 yükledim fakat 3d galeri moduna gecemıyorum eksık yaptıgım yer neresı olabılır yada bunun ayarını nerden acabılırım ? galeriyi acınca fotograf makınesı resmının yanında herhangı bır modül görülmüyor bende

Acaba sızıntı rom olduğu için olabilir mi...

yuenbek025

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
custom binary download 4 counts yazıo nasıl 0 yapabilirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

olmadı kardeşim açılıp kapanıyo benim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İyi günler ben telefona dediklerinizin aynısı yaptım fakat hala orange sürümü kurulu gözüküyor yardım eder misiniz ? Lütfen eski haline çevirmek istiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 hafta falan önce 4.2.2. sürümü yükledim ama model de titreşimi kapatamıyorum ben mi bulamadım yoksa bu özellik yokmu