arkadaşlar 5 gün önce aldım telefonu ve şarkılar yükledim ama çalma listesi olusturmadi. heyecanli tutkulu falan diye sorun ne olabilir?
menü falan yok kardeşMüzik Meydanını açıp menü tuşundan Kütüphane Güncellemesi seçeneğini seçin.Bütün şarkıları tarayıp ritimlerine göre sınıflandırıcak.
Müzik Meydanını açıp menü tuşundan Kütüphane Güncellemesi seçeneğini seçin.Bütün şarkıları tarayıp ritimlerine göre sınıflandırıcak.
menü falan bulamadım kardeş ben
O sorun değil,parçaları kendince bir katagoriye ayırıyor.
Yukarıda sola sağa gelen bir liste var orayı kaydırın listeleri görebilirsiniz.
Hepsi,Parça Listeleri,Albümler vs. yazan kısmı.
Bknz;
![]()
müzik meydanı ni diyorum ben
Telin SOL alt köşede dokunmatik olan yeri diyor.
poweramp kullanın on numara ses kalıtesi htc one x alcaktım bu programı kullanınca vaz gectim ses kalitesi on numara telefonuma tekrar asık oldum bass seviyeleri flan mükemmel tavsiye ederim cok iyi bir arayüze sayip program acayip süslü![]()
s3 mini de müzik açtık çalıyor ama şarkı bittikten sonra gene aynı şarkı çalıyor ama biz ardındaki şarkının çalmasını istiyoruznapabilirizzzzzzzzzz???????????????????????????????*
S3 mini kullanıyorum fakat müzik dosyasında müzik çalarken galeriden bir fotoğraf orada takılı kalmış ve hep hep şarkı çalarken o galerideki foto çıkıyor o fotoyu nasıl kaldıra bilirim![]()