S3 müzik çalar

hassocan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 5 gün önce aldım telefonu ve şarkılar yükledim ama çalma listesi olusturmadi. heyecanli tutkulu falan diye sorun ne olabilir?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar 5 gün önce aldım telefonu ve şarkılar yükledim ama çalma listesi olusturmadi. heyecanli tutkulu falan diye sorun ne olabilir?

O sorun değil,parçaları kendince bir katagoriye ayırıyor.

Yukarıda sola sağa gelen bir liste var orayı kaydırın listeleri görebilirsiniz.

Hepsi,Parça Listeleri,Albümler vs. yazan kısmı.

Bknz;

BGR4.png

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Müzik Meydanını açıp menü tuşundan Kütüphane Güncellemesi seçeneğini seçin.Bütün şarkıları tarayıp ritimlerine göre sınıflandırıcak.

hassocan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O sorun değil,parçaları kendince bir katagoriye ayırıyor.

Yukarıda sola sağa gelen bir liste var orayı kaydırın listeleri görebilirsiniz.

Hepsi,Parça Listeleri,Albümler vs. yazan kısmı.

Bknz;

BGR4.png

müzik meydanı ni diyorum ben

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende note2 var aynı muzık çalar programı mevcut ilk başlarda sesle komut edebiliiyordum fakat artık ne yaptıysam kontrol edemıyorum kı daha once muzık caları acınca telın en ustunde bıldırım olarak next falan sozcukleı ıle komut edebılırsınız dıyodu sımdı yok acıl yardım sımdıden tesekkurler

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
dostum listende en az 30 şarkı ya da albüm olması gerekiyor.. aksi halde görmez :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
poweramp kullanın on numara ses kalıtesi htc one x alcaktım bu programı kullanınca vaz gectim ses kalitesi on numara telefonuma tekrar asık oldum bass seviyeleri flan mükemmel tavsiye ederim cok iyi bir arayüze sayip program acayip süslü :D

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
poweramp kullanın on numara ses kalıtesi htc one x alcaktım bu programı kullanınca vaz gectim ses kalitesi on numara telefonuma tekrar asık oldum bass seviyeleri flan mükemmel tavsiye ederim cok iyi bir arayüze sayip program acayip süslü :D

uygulama güzel evet ama ücretlisini satın alman geekiyor.. yoksa full diye forumlarda dolaşan uygulamaların hepsi internete bağlandığın anda senden kayıt isteyip uygulamayı kapatıyor, onunda çözümü var evet ama her seferinde uğraşılmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar müzik çalara nasıl müzik ekleyebilirim , müziklerimi telefon hafızasına mı kopyalamam gerek ?

yagcim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sirnatli21, Listende 30 müzik olması gerekiyor demişsin hangi listede? Telefon hafızasındaki "Music" klasöründe mi?

yagcim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung s3 mini, sd karttaki müziklerim listede çıkmıyor illa telefon hafızasındaki "music" klasörüne mi kopyalamam gerek ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bilen yok mu?

yagcim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş hiç S3 mini kullanan yok mu aranızda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mini de müzik açtık çalıyor ama şarkı bittikten sonra gene aynı şarkı çalıyor ama biz ardındaki şarkının çalmasını istiyoruz :D napabilirizzzzzzzzzz???????????????????????????????*

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S3 mini kullanıyorum fakat müzik dosyasında müzik çalarken galeriden bir fotoğraf orada takılı kalmış ve hep hep şarkı çalarken o galerideki foto çıkıyor o fotoyu nasıl kaldıra bilirim :D

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=274186]hassocan[/MENTION] o müzik meydanını kullanmak için telefonunda en az 25 müzik olması gerekiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mini de müzik açtık çalıyor ama şarkı bittikten sonra gene aynı şarkı çalıyor ama biz ardındaki şarkının çalmasını istiyoruz :D napabilirizzzzzzzzzz???????????????????????????????*

o müzik çalma yerinde butonlar var. (1) sizinki burda kalmış galiba. basın ona. kurcalayın işte.

S3 mini kullanıyorum fakat müzik dosyasında müzik çalarken galeriden bir fotoğraf orada takılı kalmış ve hep hep şarkı çalarken o galerideki foto çıkıyor o fotoyu nasıl kaldıra bilirim :D

şarkıya gömülü bi albüm kapağı olmalı. onu kaldırmak istiyorsan googlede araştır bulursun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar müzik çalarken samsung s3 te foto görünüyo o fotoyu nasıl değiştirebilirim.tşk

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar müzik çalar telefon hafızasındaki müzikleri görmüyo ne yapmam gerekiyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa arladaşlar ben s3 4.3 güncelledim daha sonra müzik çalarda takılma sorunu ortaya çıktı aralar müzik takılıyo böyle bir sorun daha önce yoktu güncellemeden sonra oldu kaç defa format attım ama sonuç aynı hep yapmıyo ama yinede sinirimi bozuyo

genccimbomlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı şekilde bende de s3 de 4.3 ile müzik çalarda takılma oluyor her şarkıda yapıyor müzik dinlemekten nefret etme noktasına geldim resmen ayrıca google Play müzik de aynı şekilde takılıyor nasıl düzelecek bu bilen arkadaş var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar dr. dre kulaklığını kulanın ama orjinalini ses kalitesi harika

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar bendede bunlara benzer sorun var sd karttaki şarkılarım çalmıyor ama telefonun hafızasında çalıyor ''müzik çala bu ses dosyası ürününü desteklemiyor'' diye yazı çıkıyor birçok yöntem denedim olmadı lütfen yardımcı olun uzun süredir bu sorunla karşı karşıyayım ama çözüm bulamadım