Xperia L Aldım

Can1635

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon bir harika Vatan'dan aldım virüs programını yüklemeniz lazımmış yüklediler saolsunlar orada yarında kontör alıp etkinleştiricem sadece bana o iş kaldı :)

Telefon geçişleri çok hızlı ses kalitesi orta segment bir telefona göre harika bence tek kötü yanı telefonun kamerası kamera çok süper çekiyor fakat zoom yaparsanız berbat oluyor uzak çekip sonra fotoya zoom yapmanız lazım ama kamera çekmeden zoom yapıp çekince acayip kötü görüntü oluyor 80 lerdeki tvler gibi oluyor :)

Ama bence hiç sorun değil çok güzel telefon herkese tavsiye ederim sormak istediğiniz bir şey varsa da buradayım :)

Can1635

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler arkadaşlar eğer sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim :clap:

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Telefonu alırken reklamlardan % kaç etkilendim dersin? Sadece TV olarak değil dergi, düşünce, forum olarak açabilirsin.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
hayırlı olsun virüs programına gerek yok bence

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
M<L<SP<Z ve honami mini < honami. Sony bütün segmentleri ele geçiriyor her segmente en güçlü cihazı koyarak. Sanırım bu defa istediklerini alacaklar.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Xperia L güzel telefon, ben beğeniyorum piyasadaki en iyi orta alt segment cihaz şuan.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Uygulamalar hafıza kartına kuruluyomu çünkü 8 gb hiç bi işe yaramaz

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Discoveryden başka varsayılan olarak hafıza kartına uygulama kurulabilen telefon varmı? hafıza konusunu sürekli gündeme getirmeye gerek yok, yetmezse başka yolları var.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
hayırlı olsun, güle güle kullan.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hayirli olsun bu sony kamera konusunda neden böyle anlamiş degilim video kameralarida ayni tak tvye çamur gibi gösteriyor

Can1635

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle kamera konusunda kameraya söz yok sadece kamera zoom yapınca berbat oluyor ama zoom yapmadan çekip sonra kaydedilmiş fotoğrafa zoom yapınca sorun yok öyle bir kötü yanı var yani kayıttayken felan zoom yaparsanız berbat çekiyor onu söyliyeyim.

Hafıza konusu telefon 8 gb ama hepsini kullanamıyorsun bize 4.8 veriyor geri sisteme ama micro sd kart alıp root yapıp geniletebilirsiniz ben Class 10 32 gb alıcam root yapıcam mesela .

Virüs programını yüklemesende olur diyen arkadaş bu telefonda yüklememe şansın yokmuş sana telefonu mesala ben 811 TL idi Vatan hafta sonu indirimi ile 30 TL ek ücret virüs programı için aldılar yoksa yüklemezsen yazılımlar vüirüs kapabilirmiş aynı bilgisayar gibi dediler yani sonra sorumluluk bizde değil dediler ben yükledim bugünde gidip kontör alıp paket yaptım internet paketi zaten onlar yükledi bende etkinleştir dedin sadece programı açıp.

Hayırlı olsu diyen arkadaşlarada teşekkür ederim inşllah darısı sizin başınzayeni telefonlar sormak istediğiniz başka şeyler varsa alabilirim .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım dijital zoom her cihazda resimleri çamur gibi yapar. yani benim telefonda böyle diye kafana takmana hatta bahsini bile etmene gerek yok. cihaz güzel. o fiyat aralığında alınabilecek iyi telefonlardan biri.

Can1635

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen bence de çok iyi bir telefon herkese de öneririm yani kamera benim için sorun değil ben yolunu buldum onun zaten alan arkadaşlar kamerayla yarım saat kadar uğraşsın onlarda anlarlar kamerada sorun olmadığını :)

TugiForum

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu telefonda yüklememe şansın yokmuş sana telefonu mesala ben 811 TL idi Vatan hafta sonu indirimi ile 30 TL ek ücret virüs programı için aldılar yoksa yüklemezsen yazılımlar vüirüs kapabilirmiş aynı bilgisayar gibi dediler yani sonra sorumluluk bizde değil dediler ben yükledim.

Kandırmışlar seni... :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Kandırmışlar seni... :D

Hemde hunharca :mrgreen:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Virüs programını yüklemesende olur diyen arkadaş bu telefonda yüklememe şansın yokmuş sana telefonu mesala ben 811 TL idi Vatan hafta sonu indirimi ile 30 TL ek ücret virüs programı için aldılar yoksa yüklemezsen yazılımlar vüirüs kapabilirmiş aynı bilgisayar gibi dediler yani sonra sorumluluk bizde değil dediler

Dostum harcamışlar seni:)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Keske bize sorsaydin bosu bosuna 30 tl verdin programa zoner dr web gibi ucretsizler var ... ayrica nokia lumia 1020 ve s4 zoom disinda hepsi zoom yapinca kötü ceker çünkü digital zoom kaliteyi dusurur yani bu telefonuj bir kötü yani degil

Can1635

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilmiyorum valla bana dediler yüklemezsen yazılımlar virüs kapabilir neyse ya 30 TL fazla bir şey değil canları sağ olsun daha fazlada kekleyebilirlerdi :) Öğrenmiş olduk yanlış yapmadan öğrenemezsin sonuçta .

mkb55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yalnız dr web herşeyi virüs olarak gösteriyo programların sadece izinlerine bakarak virüs olup olmadığını gösteriyo bu yüzden avast ı öneririm virüs olan uygulamaları virüslü olarak gösteriyo bikaç malware yakalamıştık arkadaşın cihazında yalnız telefon root lu kullanıyorsanız lbe privacy guard ı marketten indirin uygulamaların tüm izinlerini bu programla yönetirsiniz reklam vesaire hepsini engeller programı açın erişim izni verin privacy e tıklayın apps sekmesinden istediğiniz uygulamaya istediğiniz izni verip kapatabilirsiniz boşuna kota yemez hem uygulamalarınızın reklamları.
Hayırlı olsun bu arada güzel telefondur.