Bimde exper tablet 159 lira...

hck44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bimde exper easypad h7s tablet 159 lira...sizce almalımıyım? experin sitesine girdim böyle bir tablet yok.özellikleri: 7 inç lcd ekran,4 çekirdekli grafik kartı,8gb depolama,g-sensor,android 4.1,çift kamera,cortex a9 1.2 ghz işlemci,1gb ram,wi-fi

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
bimde exper easypad h7s tablet 159 lira...sizce almalımıyım? experin sitesine girdim böyle bir tablet yok.özellikleri: 7 inç lcd ekran,4 çekirdekli grafik kartı,8gb depolama,g-sensor,android 4.1,çift kamera,cortex a9 1.2 ghz işlemci,1gb ram,wi-fi
ihtiyacın olursa al yoksa paranı çöpe atma.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Marka olarak iyimi?ben daha önce exper notebokk kullandım gayet iyidi acaba bu tablet iyimi
oyun oynanabilirimi?,hafızası sonradan yükseltilebilirmi?

Fenomenon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çift çekirdek işlemci varsa alınabilir yoksa alma kesinlikle, en az çift çekirdek şart
eğer sd kart takılıyorsa hafıza yükselir, 8gb sd kartlar 15 TL'ye bulunabiliyor (bime 12 TLye gelmişti galiba ama başka yerlerde aynı fiyat imkansız gibi)
dediğim gibi eğer çift çekirdekse birçok oyunu rahat oynarsın 3 boyutlularda bile kasma olmaz (arada olabilir ancak her androidde oluyor, 2000TL lik telefonda bile olabilir yani)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Hocam bu ürün piyasadan çekildi bim nerden bulmuş bilmiyorum satışı yok ürünün. Subway surfersten öteye gidebileceğinizi sanmıyorum oyunda

hck44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu tableti aldık diyelim... arızalanınca nereye gidecez?exper biz böyle bir ürünü desteklemiyoruz derse falan???yaw ortada bi tablet var ama ne olduğu belli değil...:confused1:

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hocam bu cihaza 160 lira vereceğime biraz daha para ekler tab3 alırım...

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben olsam almam çünkü nedir neyin nesidir soyu sopu nereye dayanır bilmiyorsam exper sitesinde de yoksa almam :D

murat0288

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bu cihaza 160 lira vereceğime biraz daha para ekler tab3 alırım...
yaw biraz daha eklerim dediğin rakam tam iki buçuk katı, ve özellikleride birebir aynı. tablet den beklediğin neyse ona göre al kardeş, tab 3 üm var çok ağır oyunları kasıyor, bilerek al, ama diğer tablet deneyimini gidermek için gazete oku, oyun oyna uygulamalarla takıl, hiç bi kasma olmaz. vereceğin parada devasa bi para değil. al deneyimin olur

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yaw biraz daha eklerim dediğin rakam tam iki buçuk katı, ve özellikleride birebir aynı. tablet den beklediğin neyse ona göre al kardeş, tab 3 üm var çok ağır oyunları kasıyor, bilerek al, ama diğer tablet deneyimini gidermek için gazete oku, oyun oyna uygulamalarla takıl, hiç bi kasma olmaz. vereceğin parada devasa bi para değil. al deneyimin olur
Bahsedilen exper tablet 1 saattir elimde 10 yeniden başlatma ve 2 donma ile rekora doğru gidiyor arkadaş gönül rahatlıkla alabilir!! :)

murat0288

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
listede özellikler aynı, o zaman içindeki malzemeler yistedeki malzemeler değil, kandırmaca bi olay var. senin yorumuna bakıp değerlendirsin o zaman arkadaş, sizede teşekkür ederim... ben özellik listesine bakarak demiştim...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
kardeşim nerden ve kaça aldın?ben araştırdım hiçbir yerde bulamadım...

Hocam cihazı müşteri getirdi uygulama atmamız için 28 tane uygulama 10 yeniden başlatma 2 kere de donma yaptı... çok gerekli değilse almayınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
görüşme yapabileceğim android 400 tl civarında akıllı telefon ne alabilirim... ( görüşme yapabileceğim dediğim hani sadece internetten 3 g li oluyor ya ööle değil,normal sim kartla görüşme yapabileceğim ) teşekkürlerr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende şuan çok kararsızım hi-level hlv-703 ile exper easypad e7han modeli arasında kaldım exper 1.2 ghz 4.1 android jelly bean 8 gb hafıza batarya 3000 mah özelliğinde hi-level ise 1.00 ghz ve 4.00 jelly bean 16 gb batarya 4000 mah acaba hangisin alsam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ethernet girişi varmı acaba yoksa kablolu internete nasıl bağlarım lütfen yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
exper tablet nasıl kullanışlı mı ? yavaş mı çalışıyor oyun oynarken takılıyo mu ? alma mı önerir misiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Arkadaşlar Myxammet Ben.Ürünün Kendi Sitesini İyi İncelerseniz Gerekli Bilgiler Mevcut Ayrıca Ürünün Kendi Sitesindeki Satış Fiyatı EXPER EASYPAD H7S ----259 USD KDV Dahil---524,78 TL (KDV Dahil)
Ürün Özelliklerine Gelince

EXPER EASYPAD H7S

Dual Core İşlemci 1.2GHz
Android 4.1 İşletim Sistemi
1 GB Bellek
8 GB Depolama
7", Kapasitif, Led ekran (800x488)
Dual Core Grafik İşlemci Mali-400 MP
32 GB'a kadar artırılabilir Mikro SD desteği
Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n
1800mAh Batarya
Micro USB çıkışı
Ön ve Arka Kamera
G-Sensör, Hareket Sensörü

detaylı özellikler

ARM Cortex™-A9
Az Enerji tüketimi yüksek performans ile yeni 1.2GHz A10 cortex A9 işlemci
7 inç (diagonal) kapasitif LED arka aydınlatmalı çoklu dokunmatik ekran; milyonlarca renk desteğiyle 800x480 çözünürlük
0,3MP Ön/Arka kamera
Stereo hoparlörler
Mikrofon
Kulaklık girişi
G-Sensör
Hareket Sensörü
Mini USB Girişi
Kulaklık girişi
Şarj/PC Bağlantı girişi
Mikro Sd Kart Girişi
Yükseklik: 191,5 mm
Genişlik: 116,5 mm
Stand derinliği: 10,5 mm
Ağırlık: 310gr
Exper Easypad Tablet bilgisayarınız iki yıl garantiye sahiptir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Hocam cihazı müşteri getirdi uygulama atmamız için 28 tane uygulama 10 yeniden başlatma 2 kere de donma yaptı... çok gerekli değilse almayınız

ustayı dinle ruh sağlığın bozulmasın sonra o exper tableti kullanmaya çalışırken ağzından çıkan kelimelere sonra çok pişman olursun kardeşim gibi saydırır durursun...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben sabah 09 u 05 de kınıklı bimde idim. kalmamış
ve diger bir şubeye gitigimde 09 u 15 geçe oradada yok tu.
bir alanı dahi göremedim.
onun için kandırmaca mı? yoksa elemanlara mı yetmedi anlamadım.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
soraydın elemana exper tablet nerde? bunu sor: Where exper tablet pc? Where are the pilgrims? Why do not advertise your product?

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
zamanında exper yetkili servisinde çalışmış biri olarak şunu söyleyebilirim ; sakın bulaşmayın paranızı çöpe atmayın..