bana göre neden bu değilÇünkü herkes ps3 filan oynayamıyor. Atarileri hemen hemen herkes oynardı![]()
ben bitirmistim galiba kac x kaca kadar gidiyordu unuttum bakateride marioyu bitiren raslamadim ama vardir
en sın 8-4 galibaben bitirmistim galiba kac x kaca kadar gidiyordu unuttum bak![]()
Ben Atari il eoynamadım ama c64 ve Amiga ile çook uğraştım..
konu sabitlenmeli![]()
bizim burda kasetler kaliteli ve kalitesiz diye ikiye ayrılırdı. kaliteliler 3-5 tl. kalitesizler 1 tl
ben bir tane kaliteli larıdım bir tanede kalitesiz
kalitli ile kalitesin içindeki küçük kartı değiştirirdim. kaliteli kaset kutusuna kalitesi kasetin kartını takardım.:devil2:
kısaca kalitesizi kaliteli diye 3-5 tl ye satardım. satardım. ne cinmişim be
kasetleri dengiyle 1 tl karşılığnda takas yapabilirdikben de tabiki kaliteli gibi görünüp kalitesiz olan kaset ile
kaliteliyi takas ederdim
aklıma geldi:
bizimburada atari salonları olurdu jetonlu. bir jeton şimdiki parayla 10 kuruş.
ben bir tane jeton aldım ama oynamadım
eve getirdim. evde o jetonu tenekeyle kopyalamadım. evi jeton darphanesi yaptım.
100 e yakın jeotn bastım teneke ile
her gittiğimde abimle 10 ar tane aldık cebimize. dikkat çekmemk için salona girince 1-2 tane jeton alırdık. sonrası ise teneke ile
2 jetonla akşamı çıkarırdık
- - - Mesaj Güncellendi - - -
tabi şimdiki aklım olsa asla yapmazdım.pişmanım
hak yedik. daha taş çatlasa 9-10 yaşındaydım. bilgisayar ile tanışmamıştım.şimdi olsa asla yapmam. farkın da olsaydım ozaman da yapmazdım.
![]()
ataride kasmada yoktu:laugh:ekran öylece kaliyordu kaseti çikarip takmak lazimdi![]()
Bi Save-Load olsa hala oynarım sırf save olmuyor diye kaç saat açık tutmak zorunda kalmıştım aleti
İyi Geceler Kardeşim tam hatırlamıyorum ama bazılarında vardı gibi load sen ne tarz oynardın oyun