• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Atari İle Büyüyen Nesil Kimler?

Evet ya oazamanlar bunu aldırmak için varya sonra bi baktım babam spriz yapmış 8 sene kadar duruyodu ama teyzemin kızlarına verdim şimdi pişmanım hatıraydı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

xab2.png

ya bu :D
adventure ısland 4
eve gir uyu. can dolsun. şifreyi de veriyor. :D

İyiymiş kardeşim :)

İyiymiş kardeşim :)

art_18710_id_1_mw_520.jpeg

resimdeki hayvanın adı belki hatırlarsın "lapras". pokemonda da var bu hayvan.
ben bunla karada giderdim. iyi zıplıyor karada :D :D bu sahneyi bu oyunu belki 100 kez oynadım.
konusu:uzaylılar bizim karakterin hayvanlarını kaçırıyor. bizde kurtarmak için bismillah deyip yola koyuluyoz :D

tank oyunu vardı birde gakaxyian mıydı neydi uzay gemisiyle ateş ediyodun bizim o zmaanlar biz çocukken 30-35 yaşında akrabalar bile cumartesi leri sabaha kadar galaxian oynarlardı :D

Tank 90, Mortal Kombat, Contra Force, Adını hatırlamadığım bi sürü oyun :D

Multiplayer contra oynardık abimle. :D Tabancam da vardı kuş avlıyordum. :D

Bir nevi bugünkü xbox kinect. :D

Ben o tabancanın nasıl ateş ettiğini anlamazdım kuşları vururken bizdede kardeşle kavga olurdu :)

anlamadığım bir şey var .biri açıklarsa sevinirim.
bileniniz vardır ateri de silah vardı. bu silah duck hunt vs oynardık resimdeki sağ üsteki silah.
TELEVIZYON-ATARI-KLAVYE-2-KISILIK-MAUSE-SILAH__75372070_0.jpg

siah ile tv deki ördeğe nişan al ve tetiğe bas öldür.

bu nasıl oluyordu :) eski tüplü tv ile hemde :)
bu silahın çalışma mantığı nedir.

Ben o tabancanın nasıl ateş ettiğini anlamazdım kuşları vururken bizdede kardeşle kavga olurdu :)
evet be. resimde verdi.m biri açıklasın şu tabanca nasıl çalışıyor. ben böyle şeyleri çok merak ederim.

meraktan tabancının içini açıp dayak yemişliğim var :D

>bir tane kızıl ötesi ışık veren led(kumanda dakilerden)
>bir tane ince kenarlı mercek. (çıkan ışığı odaklamak için sanırım)
>küçük bir lojik devre.
>tetik ve ucundaki yay.
ama nasıl çaıştığını çözemedin tabancanın. :D yediğim dayakla kaldım 7 yaşımdayken :)