Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
ne için ne alaka?Ne alaka şimdi?
ne için ne alaka?Ne alaka şimdi?
Şimdi jeton düştü, sen film var oynayamam dedin. Sonra olaylar, olaylar...ne için ne alaka?
Şimdi jeton düştü, sen film var oynayamam dedin. Sonra olaylar, olaylar...
![]()
O değil de tablet konusunda son durum nedir?hah şöyle.
önerilere açığımO değil de tablet konusunda son durum nedir?
Öncelikle okuma işleri için. Makale tez kitap pdf vs vs. İçine kaynak eserler pdfler atacam bol bol. Ekranı ve şarjı önemli oluyor. Bir de kapasitesi. Kalemi için note önde.
taksimetre sandım bir anokumak için her iki türden da faydalanabilirsin... ekran olarak samsung eski uygulamalarını geride bıraktı.. eski tabletler söz konusu olsaydı direkt o kadar para vermeye değmez sen Ipad al diyebilirdim fakat yeni çıkan tabletlerle samsung daha iyi ve güzel işler yapmaya başladı...
ekran olarak yeni nesil tabletlerde kullandığı LCD ekranlar gerçekten çok iyi performans veriyorlar... ki ben gerçekten memnunum...
forumda samsung tablet kullanan sayısı oldukça fazla ama ben ona sor buna sor diyemem nedenine gelirsek objektif yorum sayısı çok az olucaktır... genel olarak bu cihazları satışını yaptığımızdan benim önerim şöyle olucaktır;
büyük ekran olsun istiyorsan note 10.1'i önerebilirim... 7000 mAh lik bir bataryaya sahip 10.1 inch TFT kapasitif ekranı var ve 149 ppi değeri var... 16/32/64 GB dahili hafıza seçeneği 2GB ram kullanılıyor... Spen seçeneği ile oldukça faydalı bir cihaz olabiliyor(gsm özelliği de açılır
) bu cihaz için eleştiri noktası 600 gram ağırlığı ve TFT kapasitif ekrana sahip olması...
Ortalama bir tablet olsun dersen; kendi kullandığım note 8.0 ı önerebilirimekranı yeni nesil LCD ekrandır.. 2gb ram kullanılıyor 16/32 gb dahili hafıza var tabi SDkart ile yükseltilebilir... 340 gram ağırlığı var 189 ppi değeri var
![]()
daha fazla yazarım ama incelemeye girer![]()
Hesaplamalarıma göre pek farketmiyor yurtdışından getirince. Telefonda uçuk bir fark oluşuyor yalnızca. Allah izin verirse ne zaman alıyorsun? Acelen yoksa iPad 5'i bekle bence. iPhonedo'nun incelemelerine bir göz at ayrıca.önerilere açığımbir süre inceleme sonra karar aşaması. Yurt dışından getiren olsa keşke
![]()
DiDi daha güzelSırayla şeftalili,vişneli meyve suyu ardından limon ve şeftalili ice tea ile sigarayı denedim kararım limondan yana. (tabi demli çay yoksa)
Yakın zamanda çıkarsa olabilir.Hesaplamalarıma göre pek farketmiyor yurtdışından getirince. Telefonda uçuk bir fark oluşuyor yalnızca. Allah izin verirse ne zaman alıyorsun? Acelen yoksa iPad 5'i bekle bence. iPhonedo'nun incelemelerine bir göz at ayrıca.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
DiDi daha güzelTam 20 milyon sattı
![]()
Mideme biraz ağır geldi didi Lipton iyidir para yoksa BİM denHesaplamalarıma göre pek farketmiyor yurtdışından getirince. Telefonda uçuk bir fark oluşuyor yalnızca. Allah izin verirse ne zaman alıyorsun? Acelen yoksa iPad 5'i bekle bence. iPhonedo'nun incelemelerine bir göz at ayrıca.
DiDi daha güzelTam 20 milyon sattı
![]()
Eylül'ün 10'u gibi tanıtılacak iPad 5, tahminimce Kasım-Aralık gibi gelir buraya.Yakın zamanda çıkarsa olabilir.
ama çıktı mı 2000den aşağı olmayacağı için yatar![]()
fiyat? bir kere micr sd imkanı yok ipadlerde. adamlar hafıza arttıkça kitliyor. 64 gb alırım o da tahminim 2000den aşağı olmaz ilk zamanlarında.Eylül'ün 10'u gibi tanıtılacak iPad 5, tahminimce Kasım-Aralık gibi gelir buraya.
Fiyat ilk çıktığında biraz tuzlu olur. Micro SD'yi salla. 64GB'ye hiç gerek yok, 32GB fazlasıyla yeterli bence. Olmadı buluta falan atarsın. Zaten tabletten çok müzik dinleyip fotoğraf çekeceğini sanmıyorum. Sana tavsiyem 16GB Wi-Fi + 4G veya 32GB Wi-Fi + 4G olur. İnternet olmadıktan sonra tadı olmaz iPad'in.fiyat? bir kere micr sd imkanı yok ipadlerde. adamlar hafıza arttıkça kitliyor. 64 gb alırım o da tahminim 2000den aşağı olmaz ilk zamanlarında.
sen beni bilmiyorsun. 64 olsun 64 daha takarımFiyat ilk çıktığında biraz tuzlu olur. Micro SD'yi salla. 64GB'ye hiç gerek yok, 32GB fazlasıyla yeterli bence. Olmadı buluta falan atarsın. Zaten tabletten çok müzik dinleyip fotoğraf çekeceğini sanmıyorum. Sana tavsiyem 16GB Wi-Fi + 4G veya 32GB Wi-Fi + 4G olur. İnternet olmadıktan sonra tadı olmaz iPad'in.
he ya valla sen unuttum abi. Orada tabletler nasıl?Biri beni mi andı... Yurtdışı felan...
Tablet olsada oynasak mı?
sorarız öğreniriz. sen ne istediğine karar ver öncesen beni bilmiyorsun. 64 olsun 64 daha takarım
he ya valla sen unuttum abi. Orada tabletler nasıl?xperia z tablet mesela ne kadar?
Ben sonradan giriyorum muhabbete kusura bakmayın ama bence pdf ve okuma eksenli alacağınız tablet 10 inç civarı olmasın. Ben benzer sebeplerle tab 2 10.1 aldım ama kullanışlı olmuyor yani kitap gibi elde tutmak. Note 8 iyi bu anlamda birde okuma modu var muhakkak bilirsiniz ekran daha yumuşak oluyor. Veya ipad mini düşünülebilir. En güzeli yakınlarınızda kullanan varsa 1-2 günlüğüne alın deneyimleyin. Nacizane ben böyle düşünüyorum. İstanbulda iseniz note 8 i verebilirim birkaç günlüğüne kullanır denersiniz.fiyat? bir kere micr sd imkanı yok ipadlerde. adamlar hafıza arttıkça kitliyor. 64 gb alırım o da tahminim 2000den aşağı olmaz ilk zamanlarında.
abi note 8 ve xperia z tablet. bu ikisi ilk sıradasorarız öğreniriz. sen ne istediğine karar ver önce![]()
HD film arşivi oluşturmadığın sürece israf olur parana...sen beni bilmiyorsun. 64 olsun 64 daha takarım![]()
pdf arşivi atacağım. iki tane ansiklopedi 10 küsür gb. Başka pdfler programlar olacak. Film atmam oyunda kurmam büyük boyutta.HD film arşivi oluşturmadığın sürece israf olur parana...
şimdi siteden bakayım sonra arkadaşlardan ögrenirimabi note 8 ve xperia z tablet. bu ikisi ilk sıradasana zahmet olmaz de mi ? makbule geçer valla
![]()
sağolasın abi. haber bekliyorum.şimdi siteden bakayım sonra arkadaşlardan ögrenirim![]()
O zaman iPad almaya hiç gerek yok. Bir tane Kindle Fire al yeterli olur. Onların panelleri daha değişik olduğundan kitap okurken gözü yormuyor.pdf arşivi atacağım. iki tane ansiklopedi 10 küsür gb. Başka pdfler programlar olacak. Film atmam oyunda kurmam büyük boyutta.
hocam bir bak ne dersin?Ha birde retina ekrana bakmanın keyfi de bir başka tabi yazı okurken. Bir teknoloji marketinde yanyana duran ipad 2 ile ipad 3 te aynı kitabı açtım ikisinin içinde olan. Belki optimizasyonda vardı bilemiyorum ama 3 harfli birkaç kelime çıktı ağzımdan: yuh, oha, çüş vb.![]()
program vs konusunda kindle nasıl ki? sistemi filan.O zaman iPad almaya hiç gerek yok. Bir tane Kindle Fire al yeterli olur. Onların panelleri daha değişik olduğundan kitap okurken gözü yormuyor.