. fecr vaktini anlamanın en kolay yöntemi üzerinde siyak kalem ile yazılar bulunan beyaz bir kağıt almaktır.
.
Şu cümleyi gördüğüm zaman benim aklıma gelen ilk şey "acaba yazı kaç punto olacak"
Bunu dalga konusu olsun diye yazmıyorum konu şu Müslüman milyonlarca insan var herkesin temel düzeyde dinini bilmesi gerekir buda kesin. Ama şüphe duymamak,emin olmak ihtiyacıda var aynı zamanda. Bu nedenle islam alimleri var. İhtiyaç duyduğunda sorup bilgi almak emin olmak için.
Herkesin müslüman olması için alim olması gerekmiyor Allah'a şükür. İman etmiş olması yeterli. Ama insanın güvenebileceği islam alimleri bulması şart. Peygam efendiğimizinde söylediği gibi alim olmak değil alimlerle beraber olmak gerek. Yanlış yollara sapmamak için.
Şimdi diyanet diye bi kurum var bu ülkede kurucusuda belli M. Kemal Atatürk. Ülkenin müslamanları toplanıp Diyanet kuralım dememişler,sorulsa eminimde kabul edilmezdi. Ama var şuan ve faaliyette. Birileri maaş için çalışıyordur birileri Allah rızası için çalışıyordur Kalpleri ben bilemem. kafamızda bir soru işareti bulunduğunda cevap alabileceğimiz en büyük kurum şuan.