SDN Üyeleri Moderatörlerini Seçiyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ek olarak, otomobil bölümünde birisinin 1000 mesaj içerisinde 6, diğerinin 900 mesaj içerisinde 4 mesajı var :)

Bu arkadaşların kendi arabaları var mı?
Araba alım satım işlerini yapmışlar mı? Süreç nasıl işliyor biliyorlar mı?
Hangi aracın piyasası nedir biliyorlar mı?
Dizel, benzin yakıt ve motor farklılıkları? Tüketim oranlarını biliyorlar mı?
Ehliyetleri var mı? Trafikte kaç yıllarını geçirmişler?
Arabalarını hiç servise götürüp bakım süreçlerinde bulundular mı?
Buji nedir, balata nedir, ne gibi filtreler vardır biliyorlar mı?
Trafik kurallarından ne derece haberler?
Otomobil tavsiyesi isteyene fikir verecek kadar donanımlılar mı?
Araç alırken satarken nelere dikkat etmek gerek biliyorlar mı?
Ne gibi modifikasyonlar vardır, fiyatları nedir, nerede ucuza yaptırılır biliyorlar mı?
Hangi markada ne gibi kronik sorunlar var, tüketici memnuniyeti konusunda ne kadar okumuşlar etmişler?

daha bunun 10 katı kadar soru geliyor aklıma.

( bunların kısmen cevaplarını google dan ninemde bulur, mesele kişisel deneyim, ilgi alaka birikim )

Hocam kimse kusura bakmasın ama ben bu 2 genç arkadaşa, 2 tur atsınlar diye arabamı bile ödünç vermem:) Yeterlilikleri yok ne yazık ki. Diğer bölümlerin hepsi için bunun gibi bir sayfa dolusu yazabilirim. Bunu herkes görüyordur sanırım.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@IThelp Moderatör adaylarını seçme fikri yine üyelerimizden geldi. Biz de bunu uygun görerek, seçime götürdük. Söylediğin doğru ancak, madem ki seçim yaptık, üyelerimiz belirledi, o zaman senin bu konuda bilgin yok kusura bakma diyemeyiz.

Daha önce de belirttiğim gibi, kendine güvenmese x bölüme adayım demezdi. Ayrıca adaylık süresinin sonucunda son kararı bu sefer üyeler değil, foruma yaptığı katkıları ve davranışları vs. gibi etkenleri de göz önünde bulundurarak, yönetim verecek. Bu unutulmamalıdır.

Söylediğin şekilde soru-cevap, test... bu kadar ince eleyip sık dokuyamamız yanlış olur. Sonuçta bu bir gönül işi, kimseye sen neden çalışmıyorsun, niye ilgilenmiyorsun diyemeyiz. Bu yüzden adaylık süresi var..

Aynı şekilde yeni Mod adayların secilmesi üyeler tarafında secilmesini bende destekledim ama yapılan başvurularda elemeleri siz yaptınız ve oy anket şeklinde karşımıza geldi forum bir üyesi olarak arkadaşlara yardımcı olmak icin verdiğiniz düzenlediğiniz bölüm adaylarına oy vermek ve yeni Mod ve SDN destek olmak icin oy kulandık Benim karşı olduğum niye bu listedekiler var değil forumu doldururken size gelen başvuralarada ölceklik şekilde davranmanız yani bakıyorum yaşla bir problemim yok önceki mesajımda belirdiğim gibi 2 tane 18 yaşında var ise 2tane de 30 yaş civarı ve üstü de olabilirdi ama adayların yaş ortalaması bakılınca 18 ve 21 arası 18 yaşındaki arkadaşları tecrübeli Sizin gibi mesella @Android3 gibi arkadaşların yanına yardımcı olarak verile bilirdi pişmesi acısında demek istediğim.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Evet eledik. Kırmızı kartlıları, mesaj sayısı az olanları. Yani kısaca başvuru kriterlerine uymayanları eleyerek listeyi oylamanıza sunduk.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@tambjk :)
hareketliaraba.gif

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Evet eledik. Kırmızı kartlıları, mesaj sayısı az olanları. Yani kısaca başvuru kriterlerine uymayanları eleyerek listeyi oylamanıza sunduk.

Hocam yanlış anlamayın düşüncelerinize karşıyız algısına kapılmayın Konular ne kadar tartışmaya acılırsa SDN icin SİZİN icin BİZİM icin daha iyi olur fikirler herzaman fikir yaratır keşke her konun üzerinde tartışlasa fikirler ileriye doğru ise cözüm üretir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

:) Sende fikrini söylesene hocam, yoksa tulum çıkartıyorsunuz diye mi sessizsin.

onun fikri sensin :) adam ne yapıp ediyor forum icinde seni buluyor senin Modunda [MENTION=63117]friendly[/MENTION] :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
:) Sende fikrini söylesene hocam, yoksa tulum çıkartıyorsunuz diye mi sessizsin.

Ben öyle aşırı muhalefet yanlısı birisi değilim ki :)
Mantıken dediklerin hoşuma gidiyor aslında..
Ama burası bir kurum değilki.. sosyal paylaşım ortamı..
Paylaşarak öğreneceğiz esası düşüncesi hakim bende.. :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Hocam yanlış anlamayın düşüncelerinize karşıyız algısına kapılmayın Konular ne kadar tartışmaya acılırsa SDN icin SİZİN icin BİZİM icin daha iyi olur fikirler herzaman fikir yaratır keşke her konun üzerinde tartışlasa fikirler ileriye doğru ise cözüm üretir.

onun fikri sensin :) adam ne yapıp ediyor forum icinde seni buluyor senin Modunda @friendly :)

Resimleri göremiyorum, şirkette yasaklı bazı siteler:)
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] mod adayı olsun oyum ona.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ben öyle aşırı muhalefet yanlısı birisi değilim ki :)
Mantıken dediklerin hoşuma gidiyor aslında..
Ama burası bir kurum değilki.. sosyal paylaşım ortamı..
Paylaşarak öğreneceğiz esası düşüncesi hakim bende.. :)

fierindly tamam yandın şimdi cevap verdinya artık bırakmaz seni bir yere :) biraz gülelim:mrgreen:

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
resim url sini verim sana görsellere yapıştır orta resim görebilirsin sana alıntı yaptığım resimi

http://img585.imageshack.us/img585/54/hareketliaraba.gif

Yok hocam, bu websense aşılamıyor ama cepten baktım :)

Orjinal düşünceleri hep ilgiyle takip etmişimdir :D

Hocam otomobil bölümü için;

Cicişlerin, ntv'deki saffetin garajı programını sunmalarına benzetiyorum ben:)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Hocam otomobil bölümü için;

Cicişlerin, ntv'deki saffetin garajı programını sunmalarına benzetiyorum ben:)

Ya mod demek illa bilgisiyle yön göstermesi gerek demek değildir aslında..

O konudaki paylaşım düzenini ve asayişi sağlamak modun daha temel bir görevidir diye düşünüyorum. :)

Bilinçli insanlar paylaşımlarını daha rahat ve güzel yapabilsinler diye modlar vardır..

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] Modluk nasıl bir şeydir diye sorsaydın keşke önce. Mod olan kişi o bölümün sahibi değil zabıtası gibi bir şeydir. O bölümde tek konu açacak olan kişi yada herşeyi cevaplayacak olan kişi değildir. İllaki soru sorulursa çözmek için çabalar, bi çözüm yolu bulup bilgilendirmeye çalışır. Ama bu demek değildir ki o kişi mod diye herşeyi bilecek, her soruna bir çözüm bulabilecek. Bunu otomobil bölümü için yazdıklarına bir cevap olarak algılama, genel konuşuyorum şuanda. Ayrıca bilmediğiniz şeylerde var, bu kadar kolay yorum yapmanızıda doğru bulmuyorum, söylemek istedim.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
@tambjk Modluk nasıl bir şeydir diye sorsaydın keşke önce. Mod olan kişi o bölümün sahibi değil zabıtası gibi bir şeydir. O bölümde tek konu açacak olan kişi yada herşeyi cevaplayacak olan kişi değildir. İllaki soru sorulursa çözmek için çabalar, bi çözüm yolu bulup bilgilendirmeye çalışır. Ama bu demek değildir ki o kişi mod diye herşeyi bilecek, her soruna bir çözüm bulabilecek. Bunu otomobil bölümü için yazdıklarına bir cevap olarak algılama, genel konuşuyorum şuanda. Ayrıca bilmediğiniz şeylerde var, bu kadar kolay yorum yapmanızıda doğru bulmuyorum, söylemek istedim.

Arkadaşım neredeyse senin yaşın kadar forum tecrübem var:) Nedemek olduğunu gayet iyi biliyorum. Ben fikrimi söyledim, yeterlilik olmadığını ifade ettim, sonuçta sdn babamın forumu değil :) Forumun geleceğini yöneticiler benden fazla düşünmeli, onların bileceği iş neticede.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ya mod demek illa bilgisiyle yön göstermesi gerek demek değildir aslında..

O konudaki paylaşım düzenini ve asayişi sağlamak modun daha temel bir görevidir diye düşünüyorum. :)

Bilinçli insanlar paylaşımlarını daha rahat ve güzel yapabilsinler diye modlar vardır..

yani diyorsun modlarımız aynı Bekci bekir gibi görev yapıyor asayiş Forumun huzuru icin:)

384892105_640.jpg

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bizim sitenin kapısındada 60lı yaşlarda bir abi var, sitenin modu gibi. Havuza göbekleme atlayan çocukları uyarıyor, su şakası yapanlara kızıyor, misafirlere kuralları hatırlatıyor, eve sipariş geldiğinde arıyor, taksi çağırıyor, aidatları gecikterenlere hatırlatıyor fln :)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşım neredeyse senin yaşın kadar forum tecrübem var:) Nedemek olduğunu gayet iyi biliyorum. Ben fikrimi söyledim, yeterlilik olmadığını ifade ettim, sonuçta sdn babamın forumu değil :) Forumun geleceğini yöneticiler benden fazla düşünmeli, onların bileceği iş neticede.

Yaş meselesini öne sürüp duruyorsunuz, kendim için söylemiyorum ama otomobil konusunu örnek vermek gerekirse 18 yaş altında olupta bir çok sürücüye nispeten daha iyi araba kullanan ve arabadan anlayan var. Her şey yaşla bağlantılı olacak diye birşey yok. Ve diğer bölüm yada alanlardada bu tür durumlar mevcut. Yeterince açık ve anlaşılır konuştuğumu düşünüyorum.

Buda benim fikrim, saygı gösterirsiniz yada göstermezsiniz.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yeni mod arkadaşlarımız alınmasın görevlerinde sonuna kadar destek olcağız biz sadece burda eleştiri yaparak doğrunun hangisini olduğunu bulmaya calışıyoruz yeni mod aday arkadaşalrımız icinde bence güzel bir tartışma oldu yarın birgün onların fikirlerine yansıyacak öneriler tartışmalar tartışdık bu katkıda sağlaya bilir yani en doğrusunu bulmak icin bu yazdıklarımızı da düşüne bilir.

[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] eleştirmeyin böyle eleştirmese muhalif olmasa düz mantık yürür hep bazı şeyler yapılmasada eleştirilmesi tartışılması mıhalif olması lazım yoksa herşey gül gülüstanlık olmaz doğruyu bulmak lazım mod arkadaşlarım mühalif olmayanlardan cok mühalif olanları yorumlarını takip etmesi lazım yanlışı ve doğruyu ayırt etmek icin.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Yaş meselesini öne sürüp duruyorsunuz, kendim için söylemiyorum ama otomobil konusunu örnek vermek gerekirse 18 yaş altında olupta bir çok sürücüye nispeten daha iyi araba kullanan ve arabadan anlayan var. Her şey yaşla bağlantılı olacak diye birşey yok. Ve diğer bölüm yada alanlardada bu tür durumlar mevcut. Yeterince açık ve anlaşılır konuştuğumu düşünüyorum.

18 yaşından ufak birilerilerinin iyi araba kullanıp anlamaları senin yeterliliğini göstermiyor :) O kişilerin yeterliliği o. Senin fazla yada az oy alman, ne kadar arkadaşın olduğunu gösterir sadece.

Bu 5 yaşında koltuklara sürtünen çocuktan cinsellik tecrübesi almak gibi birşey:) Bazı şeyler zamanla öğrenilir.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19

2013 yılın türkiyudeki trafik kazaların %65 18 ve 23 yaş arası gencler yapmış ve ya sebeb olmuştur

gecenlerde TRT3 de istanbul trafik müdür yardımcı olan bir polis bayanın katıldığı trafikle ilgili bir programda izledim :)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yeni mod arkadaşlarımız alınmasın görevlerinde sonuna kadar destek olcağız biz sadece burda eleştiri yaparak doğrunun hangisini olduğunu bulmaya calışıyoruz yeni mod aday arkadaşalrımız icinde bence güzel bir tartışma oldu yarın birgün onların fikirlerine yansıyacak öneriler tartışmalar tartışdık bu katkıda sağlaya bilir yani en doğrusunu bulmak icin bu yazdıklarımızı da düşüne bilir.

@tambjk eleştirmeyin böyle eleştirmese muhalif olmasa düz mantık yürür hep bazı şeyler yapılmasada eleştirilmesi tartışılması mıhalif olması lazım yoksa herşey gül gülüstanlık olmaz doğruyu bulmak lazım mod arkadaşlarım mühalif olmayanlardan cok mühalif olanları yorumlarını takip etmesi lazım yanlışı ve doğruyu ayırt etmek icin.

Yok abim, eleştirilere kızmak gibi bir lüksümüz yok bizim. Benim demek istediğim şey kesin ve değişmez görüşlerle eleştirmek yanlış, az önce de yazdım, bilinmeyen bazı şeyler varken eleştirmek çokta doğru değil, düşünüldüğü gibi olmayan şeyler var. İlla ki eleştireceksiniz, varsa yanlışımız bilicez ki bazı şeyleri düzeltip bazı şeylere dikkat edicez.

Bende mod adayı olmuş gibi konuşmaya başladım şimdiden ya :)

18 yaşından ufak birilerilerinin iyi araba kullanıp anlamaları senin yeterliliğini göstermiyor :) O kişilerin yeterliliği o. Senin fazla yada az ol alman, ne kadar arkadaşın olduğunu gösterir sadece.

Bu 5 yaşında koltuklara sürtünen çocuktan cinsellik tecrübesi almak gibi birşey:) Bazı şeyler zamanla öğrenilir.

Kendinizde haklısınız, ama biz anlaşamıyoruz belli ki biraz, şu diğer konudaki tartışmalarımızdan dolayı olsa gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...